Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Terrorizmussal gyanúsítják a munkácsi lövöldözõket


Így lesznek a náci-zsidókból tenoristák, akiket persze el kell hárítani mindenhol! Erre gyúrnak közösen az orosz-kínai-usa koalícióban. Ha tévednék, úgy nem, de nem tévedek. Az ukrán hatóságok hat embert azonosítottak, akik részt vettek a kárpátaljai városban július 11-én kitört lövöldözésben. Az ügyhöz egy vizsgálócsoportot is rendeltek, amely arról is meg akar bizonyosodni, hogy megfelelõen reagáltak-e a hatóságok.

Terrorizmussal és törvénytelen fegyveres szervezet létrehozásával gyanúsította meg az Ukrán Legfõbb Ügyészség (GPU) a Jobboldali Szektor (PSZ) hat tagját, akik részt vettek a július 11-i munkácsi fegyveres összetûzésben – jelentette be szerdán Kijevben Andrij Popov, a munkácsi konfliktus körülményeinek tisztázására létrehozott ideiglenes parlamenti vizsgálóbizottság vezetõje, ügyészségi fõnyomozó.

Popov közölte: hat embert azonosítottak, akik részt vettek (Munkácson) a Lermontov utca (a fegyveres konfliktus kirobbanásának helyszíne) lezárásában. Mindegyiküket terrorcselekmény elkövetésével és törvénytelen fegyveres szervezet létrehozásával gyanúsították meg – adták hírül kárpátaljai hírportálok.

A vizsgálóbizottság terrorszervezet létrehozása és terrorcselekmény elkövetése ügyében vizsgálódik. Azt is tisztázni akarják, hogy idejében és helyesen reagáltak-e a rendõri vezetõk Munkácson a július 11-i események során. A két ügyet egy eljárássá vonták össze – mondta Popov.

Tizenegy napja Munkácson négy halálos áldozatot követelõ fegyveres összetûzés robbant ki Mihajlo Lanyo ellenzéki parlamenti képviselõ testõrei és a PSZ fegyveresei között, vélhetõen a csempészpiac felosztása körüli ellentétek miatt. A rendõrökkel vívott tûzharc után a PSZ mintegy tíz fegyverese a város melletti erdõbe vette be magát, a hatóságok mostanáig keresik õket.
Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2015. jlius 22. 12:56:43
Itt még 2013-ban együtt edzettek az orosz-usa deszantosok tenorelhárításra.
YouTube VideErdogán jól definiálta a zsidót.

Erdogan: A terrornak nincs vallása, etnikuma, nemzetisége, sem országa

Nem véletlen a Kobane újjáépítésére induló szervezet megtámadása. Az ellenzék a kormányt teszi felelõssé, és súlyos válaszlépéseket sürget.

Harmincegyen vesztették életüket és százan sebesültek meg a július huszadikai terrortámadásban a török Suruc városában. A támadó az Iszlám Államhoz köthetõ öngyilkos merénylõ lehetett, a Hürriyet török lap forrásai szerint egy tizennyolc éves iszlamista lányról van szó.

http://kitekinto....a9x1vn4WAg
#2 | virag - 2015. jlius 22. 14:01:19
Bizalmatlansági népszavazást követelnek

http://www.origo....ektor.html

http://www.origo....dules.html
#3 | miskolcilaci - 2015. jlius 22. 15:40:11
SPÁRTA zászlóalj: Megszálló vagyok.

YouTube Vide
#4 | Satori - 2015. jlius 22. 19:33:17
Egy Jobb Szektorból származó nõ elmondta az igazat a Tornádó egységrõl
2015. július 22., szerda 15:37 Írta: RapidPress Hírszolgálat

Az ukrán önkéntes nacionalista egységekben olyan emberek vannak, akiknek nincs semmijük, ezért õk megpróbálnak keresni valamit a háborún – idézi egy donyecki nõt, Darina Szokolovát a RIA Novosztyi, aki állítólag a Jobb Szektor és a Tornádó tagja is volt. „Tavaly nyáron utaztam el Donyeckbõl Kijevbe. Ott megismerkedtem néhány emberrel, akik a Jobb Szektor tagjai voltak. Szent ügyekrõl beszéltek, mint például az ukrán kultúra helyreállítása, meg hogy mindenben a Donbássz lakói a hibásak. Miután eleget hallottam úgy döntöttem a Tornádó zászlóaljhoz megyek” – mondta Szokolova, aki idõközben rájött a téves döntésére.

„Azokra az emberekre akiket láttam, a katonai kifejezés nem passzol. Egy gyerekes döntésem miatt úgy döntöttem mesterlövész leszek. Ott értettem meg, hogy ezek neveletlen és durva emberek. Könnyebb volt odautazni, mint eljönni onnan. Nehéz volt Liszicsanszkból – ahol a zászlóalj volt – visszajutni. Sokat kellet beszélnem és gyõzködnöm õket, hogy elengedjenek” – mondta a nõ.

Miután visszatért Kijevbe a Jobb Szektor önkénteseként kezdett el dolgozni. Kiemeli azt is, hogy mindenki aki csatlakozott az önkéntes szervezetekhez egyszerûen csak pénzt akar keresni a háborún. „Ott az elsõdleges cél, hogy pénzhez jussanak és kiéljék a vágyaikat. Azoknak az embereknek akik ott vannak, nincs semmijük. Ott az utcáról bekerült emberek vannak, akik csak úgy elfoglalták a székeket, de továbbra is úgy gondolkodnak, mint az utca embere” – mondta a nõ az vallva, hogy azért tért vissza Donyeckbe, hogy folytassa tanulmányait, de fegyvert fogni a kezében többet már nem akar.

http://oroszhirek...-egysegrol

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.