Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Titokzatos befektetõ szállt be a Klubrádióba


Be cuki! Nekünk nincs befeketetûnk? Egy hosszabb folyamat elsõ lépcsõjeként egy befektetõ mintegy 40 millió forinttal szállt be a Klubrádióba - tudta meg az Origo. A befektetõ magyar cég mögött egy belgiumi alapítvány áll.

Nem változik meg sem a Klubrádió vezetése, sem annak szellemisége - állítja a fõ tulajdonos, Arató András, akit a rádiónál lezárult tõkeemelésrõl kérdeztünk.

Valami valahol történt, még ha nem is akkor, és nem is ott, mint ahogy a pletyka terjeszti. A Klubrádiót sem el nem adta, sem meg nem vette senki, viszont valóban történt tõkebevonás, és ezzel mintegy 5 százalékos tulajdoni arányban a Klubrádió Szolgáltató Zrt.-ben lett egy új tulajdonostárs - erõsítette meg az Origo értesülését a Klubrádió fõ tulajdonosa.

Arató András, a Klubrádió tulajdonosa többlépcsõs tõkebevonásról beszélt
Forrás: MTI/Kovács Tamás

Arató András elmondta, ez a 40,2 millió forintos tõkeemelés reményei szerint egy folyamat elsõ állomása, és bízik a folytatásban. A befektetõrõl elmondta, az a Belgiumban bejegyzett alapítvány - a Brit Europe - többségi tulajdonában lévõ Brit Média Befektetési Kft.

A Brit Média Kft.-t a jelek szerint a klubrádiós befektetési céllal alapították, legalábbis nagyon friss cég: idén június 2-án jegyezték be.
A cégjegyzék szerint a minimálisan elõírt 3 millió forint tõkével alapított vállalkozás fõ tevékenységi köre a rádiómûsor-szolgáltatás, de tevékenységi körei alapján foglalkozhat akár napilapkiadással, sõt médiareklámmal is.
A Brit Média Kft. kisebbségi tulajdonosa és ügyvezetõje Megyeri András Jonatán, a Bét Sálom zsinagóga vezetésének tagja.

Kérdésünkre, hogy hogyan talált egymásra a befektetõ és a Klubrádió, Arató azt válaszolta, az egy kölcsönös keresgélés eredménye volt.

A Klubrádió stúdiója
FotĂł: Origo

Az alapítvány fõ célkitûzése a rasszizmussal, antiszemitizmussal és kirekesztéssel szemben fellépõ, a civil szférát erõsítõ nyilvánosság fejlesztése, aminek a Klubrádió teljes mértékben megfelel. Hozzátette:

ha valaki amiatt aggódik, vagy abban bízik, hogy más irányítás alá kerül a Klubrádió, annak örülnie vagy csalódnia kell.
Kártérítésért perelnek

Arató András utalt rá, hogy a befektetõre azért is volt szükség, mert az elmúlt öt év sanyarú volt a rádió számára. Az Origo is beszámolt arról: csaknem 1,5 milliárd forint kártérítésért perli a Klubrádió a médiahatóság Médiatanácsát,amiért a szervezet a rádió budapesti frekvenciáiról szóló vitákban jogsértéseket követett el, emiatt a rádiónak többletterhei keletkeztek, miközben bevételektõl is elesett.

A Klubrádió csaknem 1,4 milliárd forintot követel kártérítésként a bíróságon
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A rádió szerint jelentõs károkat okozott nekik, hogy Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évekig állt vitában velük a budapesti frekvencia jogáért, és ez idõ alatt a Médiatanács több jogsértést is elkövetett a Klubrádió ellen. A Klubrádió több jogcímen összesen 1,373 milliárd forint és a járulékok megtérítését követeli a bíróságon. A következõ tárgyalás õsszel lesz.
KAPCSOLĂ“DĂ“ CIKK
A Klubrádiónak hiányzik 1,4 milliárd forint
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. július 22. 21:55:19
Ezt a mai hangfelvételt 17 perc 10 másodperctõl ajánlom figyelmébe, ha szeretne egy jót nevetni! A riporter meg is illetõdött :)) haha
http://www.klubra...172853.mp3
#2 | Perje - 2015. július 22. 22:40:33
Ráhajtanak a jujdejók a még megszerezheti médiákra.

Itt van pld. a kaszinókirály:
http://hvg.hu/gaz...Andy_Vajna
#3 | Alex-andros - 2015. július 23. 09:36:23
Újjabb cionista liberális pénz csatorna a receptúra szerint, hogy hazánkat szétkúrják. Jó kis pénz mosoda egyben.
#4 | Vizilo - 2015. július 23. 10:33:16
Az a na mi van már jön a Balga zsidaj is a clubradióba...
#5 | Perje - 2015. július 23. 14:16:29
Az egységes magyaro. izraeli hitközség áll a klubrádió mögött, mint ahogyan az átévé mögött is a hitgyüli.
http://www.szomba...efektetoje

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.