Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hatalomra törnek az ukrán nacionalisták


Mossad-cia-mi-6....zsidĂł terroristák, sok suttyĂł buta "ukránnal". Pont, mint az itteni jĂłbik...secu. A Jobb Szektor tagjai erõdemonstráciĂłt tartottak Kijevben, ahol bejelentettĂ©k nĂ©pszavazási kezdemĂ©nyezĂ©sĂĽket. Az ukrán kormány eközben Ăşj eszközökkel prĂłbál fellĂ©pni a „belsõ terrorizmus” ellen.

Ukrán szĂ©lsõjobboldali tĂĽntetõk ezrei gyĂ»ltek össze kedd este a Majdanon, hogy a kormány lemondását követeljĂ©k. Az ultranacionalista Jobb Szektor vezetõje, Dmitrij Jaros szerint a demonstráciĂł a forradalom egy Ăşj szakaszát jelenti. A radikálisokbĂłl állĂł tömeg magját terepmintás katonai gyakorlĂłkba öltözött nacionalisták adták, akik ukrán nacionalista jelkĂ©pekkel vonultak fel uszĂ­tĂł szlogeneket skandálva. A Jobb Szektor szĂ©lsõsĂ©gesei egy referendum kiĂ­rásához szĂĽksĂ©ges lĂ©pĂ©sek megtĂ©telĂ©t tervezik annak Ă©rdekĂ©ben, hogy bizalmatlansági nĂ©pszavazást indĂ­thassanak az ukrán hatĂłságok ellen. Az ultranacionalista szervezet vezetõje szerint a statárium bevezetĂ©sĂ©t is szavazásra kellene bocsátani egy esetleges voksoláson. Jaros kijelentette, hogy a radikális szervezet országszerte találhatĂł központjai ezentĂşl „forradalmi bizottságokkĂ©nt” is funkcionálni fognak. Amennyiben az ukrán választási bizottság nem engedĂ©lyezi a nĂ©pszavazás megtartását, a Jobb Szektor tagjai saját maguk fogják lefolytatni a referendumot az ország egĂ©sz terĂĽletĂ©n, utalva az ukrán állam megsĂ©rtett terĂĽleti integritására. Ugyanakkor a szakadárok megszállása alatt levõ kelet-ukrajnai terĂĽletek Ă©s a de facto Oroszországhoz csatlakozott KrĂ­m fĂ©lsziget lakossága nagy valĂłszĂ­nĂ»sĂ©ggel kimaradna a nĂ©pszavazásbĂłl.

Eközben Kijev egy Ăşj rendvĂ©delmi egysĂ©g lĂ©trehozásárĂłl döntött, hogy felvegyĂ©k a harcot a „belsõ terrorizmussal” szemben. A kelet-ukrajnai konfliktus kitörĂ©sekor mĂ©g elsõsorban a donyecki Ă©s a luhanszki szakadárokat tekintettĂ©k terroristáknak az ukrán hatĂłságok, Ă©s az ellenĂĽk valĂł harcot rendre terrorizmus elleni fellĂ©pĂ©skĂ©nt aposztrofálták. A helyzet azonban változott, miĂłta szĂ©lsõsĂ©ges ukrán nacionalista szervezetek az állami hatĂłságok erõszak-monopĂłliumát kĂ©tsĂ©gbe vonva párhuzamos – olykor önbĂ­ráskodásba hajlĂł – akciĂłkba kezdtek. Közel kĂ©t hete a kárpátaljai Munkácson alakult ki tĂ»zharc a Jobb Szektor fegyveresei Ă©s az ukrán rendõrök között. Az eset kapcsán az Ukrán Legfõbb ĂśgyĂ©szsĂ©g terrorizmussal Ă©s illegális fegyveres szervezet lĂ©trehozásával gyanĂşsĂ­tja a radikális szervezet tagjait.
Link

Hozzászólások


#1 | Alex-andros - 2015. július 23. 17:57:52
Kicsúszott a gyeplõ a király kezébõl és ezt a kenyéradó gazdi USA nem tûrheti tovább. Ha nem tudják a nácikat megvenni, akkor ki kell irtani, ami nehéz lesz. Sok a képzett fegyveres a jobb szektorban. Hatalomra jutásuk meg nem szolgálja USA érdekét, viszont a Macit még jobban bõszítené és lépésre sarkalná amennyiben a trónt elfoglalva fordul Donyeck és Luansk felé. Merre megy majd vajon a frissen kapott több száz hammer? Keletnek, vagy az új frontra?! Hú de forró a nyár, és nincs még vége.
#2 | Alex-andros - 2015. július 23. 18:07:17
A világhatalmak megállapodásra jutottak az iráni nukleáris program kérdésében. Ezek után USA bejelentette, hogy ennek ellenére Lengyelországba letelepíti a védelmi rakéta rendszert. cdn.rt.com/files/2015.07/original/55affa62c361888f1c8b4598.jpg
#3 | Alex-andros - 2015. július 23. 18:40:53
Amerikai Bradley páncélozott jármûvek és tankok M1 jelenjen meg hamarosan Magyarországon. USA 2016-os egész ország területét érintõ gyakorlatra készül az ukrajnai fegyveres konfliktusra válaszul.
#4 | Alex-andros - 2015. július 23. 18:45:12
Az ukrán külügyminisztériumnak nem tetszik, hogy a Magyar titkosszolgálat a tudtuk nélkül fojtat munkát" a területükön.:( Már a diplomáciai lezárásnál kellene járni, ha Magyar kormány lenne!!!
#5 | Alex-andros - 2015. július 23. 18:54:36
Az Ukrán Biztonsági Szolgálat állítása szerint, felszámolta az Orosz területrõl Lugansk régióba vezetõ 7 méter mélyen fekvõ illegális üzemanyag vezetéket.
#6 | Alex-andros - 2015. július 23. 19:08:09
Wall Street Journal: a Pentagon segítségként Ukrajnának egy AN / TPQ-36 és AN / TPQ-37, elõrejelzõ radar állomást akar adni.
#7 | Alex-andros - 2015. július 23. 19:10:34
22-e Kijev. cdn13.img22.ria.ru/images/114164/13/1141641319.jpg
#8 | Alex-andros - 2015. július 23. 19:39:39
Elõkészítik Kárpátalja megszállását http://hidfo.ru/2...szallasat/ [img]http://i0.wp.com/hidfo.ru/wp-content/uploads/2015/07/Amerikai-p%C3%A1nc%C3%A9los-N%C3%A9metorsz%C3%A1g-hidfo.ru_.jpg?fit=1024%2C9999[/img]

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.