Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elfogta a TEK a volt g√°rdakapit√°nyt


Sz√°nalmas, de sz√≥rakoztat√≥. Reggel olvastam, ut√°nak√©rdetem, de akkor m√©g c√°folt√°k. Illeg√°lis bev√°ndorl√≥k Budapestre t√∂rt√©n√Ķ utaztat√°s√°val v√°dolja a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont Kiss R√≥bertet, a Magyar G√°rda volt f√Ķkapit√°ny√°t. A R√∂szk√©n√©l kedd hajnalban elfogott, majd m√°r szabadl√°bon v√©dekez√Ķ Kiss azt √°ll√≠tja, hogy t√°rsaival csak be akartak √©p√ľlni a bev√°ndorl√≥kat seg√≠t√Ķk k√∂z√©.
Kedden hajnalban fogta el a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont m√Ľveleti egys√©ge Kiss R√≥bertet, a Magyar G√°rda kor√°bbi f√Ķkapit√°ny√°t - adta h√≠r√ľl a Napi Gazdas√°g. A lap √©rtes√ľl√©sei szerint R√∂szk√©n√©l csaptak le Kissre √©s egy t√°rs√°ra, miut√°n √∂t sz√≠r bev√°ndorl√≥val √°llapodtak meg a sz√°ll√≠t√°sukr√≥l. A volt g√°rdakapit√°ny egyike volt az els√Ķ 56 g√°rdist√°nak, majd a Magyar G√°rda vegz√°l√°sa ut√°n l√©trej√∂v√Ķ √öj Magyar G√°rda √©s Nemzeti G√°rda alap√≠t√≥ja √©s f√Ķkapit√°nya volt.

A Napi Gazdas√°g √©s az Index is Jobbikhoz k√∂zel √°ll√≥nak √≠rja Kiss R√≥bertet, annak ellen√©re is, hogy nemr√©g k√∂rbej√°rta a sajt√≥t, hogy a s√©rtetts√©g√©b√Ķl Jobbik-ellenes mozgalmat szervez√Ķ Bertha Szilvia szoros kapcsolatot √°pol Kissel, akir√Ķl elismerte az ATV-nek, hogy "azt a mozgalmat pr√≥b√°lja fel√©leszteni, amit a Jobbik kidobott az ablakon". A Jobbik k√∂zel√©b√Ķl 2011-ben t√°voz√≥ Kiss √©s a Facebook-oldal√°n is gyakran a p√°rtot becsm√©rl√Ķ Bertha szervezked√©se nem √©ppen Jobbik-k√∂zelinek mondhat√≥. A p√°rton bel√ľl sokan √ļgy tartj√°k, hogy Bertha finoman sz√≥lva is aranyos pr√≥b√°lkoz√°sai m√∂g√∂tt Czomba S√°ndor munkaer√Ķpiac√©rt √©s k√©pz√©s√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r √©rdekelts√©gi k√∂r√©be tartoz√≥ c√©gcsoport √°ll, b√°r ezt hivatalosan mind Bertha, mind Czomba tagadta. El√Ķbbi hangs√ļlyozta, hogy az √°llamtitk√°rral "puszt√°n inform√°lis szakmai kapcsolatban van".

Az illeg√°lis bev√°ndorl√≥k Budapestre utaz√°s√°nak megszervez√©s√©vel gyan√ļs√≠tott Kiss R√≥bert szabadl√°bon v√©dekezhet, √©s a Facebook-profilj√°n m√°r komment√°lta is a r√≥la megjelent h√≠rt. Ebben azt √≠rja, hogy egy szervezettel, amelyet REND-nek nevez, pr√≥b√°ltak be√©p√ľlni a liber√°lis t√°borba, majd kialak√≠tani bizalmi viszonyt a bev√°ndorl√≥kat seg√≠t√Ķkkel. Nem der√ľl ki, hogy pontosan mi volt a megfigyel√©sekkel √©s be√©p√ľl√©ssel a c√©ljuk, ugyanakkor azt tagadja, hogy bev√°ndorl√≥kat utaztatott volna. "Az elfog√°s t√©nye t√©nyleg val√≥s, amit a port√°lok le√≠rtak, de azt m√°r elfelejtett√©k k√∂z√∂lni, hogy az elfog√°skor rajtam k√≠v√ľl az aut√≥ban senki nem tart√≥zkodott. A t√∂bb ezer eur√≥s lefoglal√°s t√©nye is hamis √°ll√≠t√°s. Val√≥ban volt n√°lam eur√≥, hiszen ezekben a k√∂r√∂kben m√°r nem lehet forinttal fizetni" - √≠rja.
Gyorsan ki is robbant egy k√∂zlem√©nyh√°bor√ļ
Ahogyan az v√°rhat√≥ volt, a Fidesz gyorsan r√° is rep√ľlt a t√©m√°ra, majd adott ki m√©g az √Ķ szintj√ľkh√∂z k√©pest is meredek k√∂zlem√©nyt, amelyben egyenesen azt √°ll√≠tj√°k, hogy a Jobbik (!) p√°rtkassz√°j√°ba p√©nz folyik az embercsemp√©szetb√Ķl.

"Azonnali v√°laszt v√°r Vona G√°bort√≥l, a Jobbik eln√∂k√©t√Ķl arra, hogy mi√≥ta √ľzletelnek jobbikosok a bev√°ndorl√≥kkal." - c√≠m√Ľ k√∂zlem√©ny√ľkben azt √≠rj√°k:

"a lebuk√°ssal mindenki sz√°m√°ra vil√°goss√° v√°lt, mi√©rt nem √©rt egyet a sz√©ls√Ķs√©ges p√°rt a biztons√°gi hat√°rz√°r meg√©p√≠t√©s√©vel, hiszen maga is hasznot h√ļz a t√∂rv√©nytelen bev√°ndorl√°sb√≥l."

A Fidesz arra is v√°laszt v√°r, hogy az "√ľzletb√Ķl mekkora √∂sszeg folyt a Jobbik p√°rtkassz√°j√°ba."

Nyilván a Jobbik ellenközleménnyel rohamozott vissza:

"Mint az k√∂ztudott, Kiss R√≥bert √©vek √≥ta elt√°volodott a Jobbikt√≥l, s√Ķt t√∂bb forr√°s szerint egy volt orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķnkkel egy√ľtt a Fidesz els√Ķ sz√°m√ļ kih√≠v√≥j√°nak sz√°m√≠t√≥ Jobbik gyeng√≠t√©se c√©lj√°b√≥l szervezked√©sbe kezdett. Egyes h√≠rek szerint e szervezked√©sben r√©sz vev√Ķk kapcsolatban √°llhatnak Czomba S√°ndor √°llamtitk√°rral is" - √≠rj√°k (l√°sd cikk√ľnket feljebb).

A Jobbik azt k√©rdezi: "van-e fideszes p√©nz a migr√°nsok utaztat√°sa m√∂g√∂tt? Net√°n a lefoglalt eur√≥knak van-e k√∂z√ľk a p√©nzhamis√≠t√°son kapott fideszes Veress √Āronhoz? Vajon a korrupt Fidesz √©pp az embercsemp√©szek v√©delme √©rdek√©ben nem hajland√≥ ism√©t a Jobbik √°ltal r√©g√≥ta szorgalmazott hat√°rz√°r mellett m√Ľk√∂d√Ķ √∂n√°ll√≥ hat√°r√Ķrs√©get fel√°ll√≠tani?"
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Szalonna - 2015. jķlius 25. 10:32:53
Milyen erkölcs, felesége van, közben valami fiatalabb picsät vonszol be az ágyba? Te is eltudtad volna képzelni magad ebben a szerepben?! Ugye nem?!
#12 | GERRY - 2015. jķlius 25. 12:16:02
Oh, látom te amolyan erkölcs - csösz vagy - kicsit mosdatlan szájjal.

Nem rólam van szó... én a te "stílusodra" ill. annak hiányára gondoltam.

Rem√©lem, hossz√ļ √©leted folyam√°n egyszer se fogsz olyan helyzetbe ker√ľlni, hogy megt√°ntorodj √©s lel√©pj igaz utadr√≥l... de a k√∂veket az√©rt letehetn√©d a kezedb√∂l az √ļt sz√©l√©re.
#13 | kakas - 2015. jķlius 27. 10:18:48

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.