Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elfogta a TEK a volt g√°rdakapit√°nyt


Sz√°nalmas, de sz√≥rakoztat√≥. Reggel olvastam, ut√°nak√©rdetem, de akkor m√©g c√°folt√°k. Illeg√°lis bev√°ndorl√≥k Budapestre t√∂rt√©n√Ķ utaztat√°s√°val v√°dolja a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont Kiss R√≥bertet, a Magyar G√°rda volt f√Ķkapit√°ny√°t. A R√∂szk√©n√©l kedd hajnalban elfogott, majd m√°r szabadl√°bon v√©dekez√Ķ Kiss azt √°ll√≠tja, hogy t√°rsaival csak be akartak √©p√ľlni a bev√°ndorl√≥kat seg√≠t√Ķk k√∂z√©.
Kedden hajnalban fogta el a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont m√Ľveleti egys√©ge Kiss R√≥bertet, a Magyar G√°rda kor√°bbi f√Ķkapit√°ny√°t - adta h√≠r√ľl a Napi Gazdas√°g. A lap √©rtes√ľl√©sei szerint R√∂szk√©n√©l csaptak le Kissre √©s egy t√°rs√°ra, miut√°n √∂t sz√≠r bev√°ndorl√≥val √°llapodtak meg a sz√°ll√≠t√°sukr√≥l. A volt g√°rdakapit√°ny egyike volt az els√Ķ 56 g√°rdist√°nak, majd a Magyar G√°rda vegz√°l√°sa ut√°n l√©trej√∂v√Ķ √öj Magyar G√°rda √©s Nemzeti G√°rda alap√≠t√≥ja √©s f√Ķkapit√°nya volt.

A Napi Gazdas√°g √©s az Index is Jobbikhoz k√∂zel √°ll√≥nak √≠rja Kiss R√≥bertet, annak ellen√©re is, hogy nemr√©g k√∂rbej√°rta a sajt√≥t, hogy a s√©rtetts√©g√©b√Ķl Jobbik-ellenes mozgalmat szervez√Ķ Bertha Szilvia szoros kapcsolatot √°pol Kissel, akir√Ķl elismerte az ATV-nek, hogy "azt a mozgalmat pr√≥b√°lja fel√©leszteni, amit a Jobbik kidobott az ablakon". A Jobbik k√∂zel√©b√Ķl 2011-ben t√°voz√≥ Kiss √©s a Facebook-oldal√°n is gyakran a p√°rtot becsm√©rl√Ķ Bertha szervezked√©se nem √©ppen Jobbik-k√∂zelinek mondhat√≥. A p√°rton bel√ľl sokan √ļgy tartj√°k, hogy Bertha finoman sz√≥lva is aranyos pr√≥b√°lkoz√°sai m√∂g√∂tt Czomba S√°ndor munkaer√Ķpiac√©rt √©s k√©pz√©s√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r √©rdekelts√©gi k√∂r√©be tartoz√≥ c√©gcsoport √°ll, b√°r ezt hivatalosan mind Bertha, mind Czomba tagadta. El√Ķbbi hangs√ļlyozta, hogy az √°llamtitk√°rral "puszt√°n inform√°lis szakmai kapcsolatban van".

Az illeg√°lis bev√°ndorl√≥k Budapestre utaz√°s√°nak megszervez√©s√©vel gyan√ļs√≠tott Kiss R√≥bert szabadl√°bon v√©dekezhet, √©s a Facebook-profilj√°n m√°r komment√°lta is a r√≥la megjelent h√≠rt. Ebben azt √≠rja, hogy egy szervezettel, amelyet REND-nek nevez, pr√≥b√°ltak be√©p√ľlni a liber√°lis t√°borba, majd kialak√≠tani bizalmi viszonyt a bev√°ndorl√≥kat seg√≠t√Ķkkel. Nem der√ľl ki, hogy pontosan mi volt a megfigyel√©sekkel √©s be√©p√ľl√©ssel a c√©ljuk, ugyanakkor azt tagadja, hogy bev√°ndorl√≥kat utaztatott volna. "Az elfog√°s t√©nye t√©nyleg val√≥s, amit a port√°lok le√≠rtak, de azt m√°r elfelejtett√©k k√∂z√∂lni, hogy az elfog√°skor rajtam k√≠v√ľl az aut√≥ban senki nem tart√≥zkodott. A t√∂bb ezer eur√≥s lefoglal√°s t√©nye is hamis √°ll√≠t√°s. Val√≥ban volt n√°lam eur√≥, hiszen ezekben a k√∂r√∂kben m√°r nem lehet forinttal fizetni" - √≠rja.
Gyorsan ki is robbant egy k√∂zlem√©nyh√°bor√ļ
Ahogyan az v√°rhat√≥ volt, a Fidesz gyorsan r√° is rep√ľlt a t√©m√°ra, majd adott ki m√©g az √Ķ szintj√ľkh√∂z k√©pest is meredek k√∂zlem√©nyt, amelyben egyenesen azt √°ll√≠tj√°k, hogy a Jobbik (!) p√°rtkassz√°j√°ba p√©nz folyik az embercsemp√©szetb√Ķl.

"Azonnali v√°laszt v√°r Vona G√°bort√≥l, a Jobbik eln√∂k√©t√Ķl arra, hogy mi√≥ta √ľzletelnek jobbikosok a bev√°ndorl√≥kkal." - c√≠m√Ľ k√∂zlem√©ny√ľkben azt √≠rj√°k:

"a lebuk√°ssal mindenki sz√°m√°ra vil√°goss√° v√°lt, mi√©rt nem √©rt egyet a sz√©ls√Ķs√©ges p√°rt a biztons√°gi hat√°rz√°r meg√©p√≠t√©s√©vel, hiszen maga is hasznot h√ļz a t√∂rv√©nytelen bev√°ndorl√°sb√≥l."

A Fidesz arra is v√°laszt v√°r, hogy az "√ľzletb√Ķl mekkora √∂sszeg folyt a Jobbik p√°rtkassz√°j√°ba."

Nyilván a Jobbik ellenközleménnyel rohamozott vissza:

"Mint az k√∂ztudott, Kiss R√≥bert √©vek √≥ta elt√°volodott a Jobbikt√≥l, s√Ķt t√∂bb forr√°s szerint egy volt orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķnkkel egy√ľtt a Fidesz els√Ķ sz√°m√ļ kih√≠v√≥j√°nak sz√°m√≠t√≥ Jobbik gyeng√≠t√©se c√©lj√°b√≥l szervezked√©sbe kezdett. Egyes h√≠rek szerint e szervezked√©sben r√©sz vev√Ķk kapcsolatban √°llhatnak Czomba S√°ndor √°llamtitk√°rral is" - √≠rj√°k (l√°sd cikk√ľnket feljebb).

A Jobbik azt k√©rdezi: "van-e fideszes p√©nz a migr√°nsok utaztat√°sa m√∂g√∂tt? Net√°n a lefoglalt eur√≥knak van-e k√∂z√ľk a p√©nzhamis√≠t√°son kapott fideszes Veress √Āronhoz? Vajon a korrupt Fidesz √©pp az embercsemp√©szek v√©delme √©rdek√©ben nem hajland√≥ ism√©t a Jobbik √°ltal r√©g√≥ta szorgalmazott hat√°rz√°r mellett m√Ľk√∂d√Ķ √∂n√°ll√≥ hat√°r√Ķrs√©get fel√°ll√≠tani?"
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2015. jķlius 24. 17:19:53
Itt is: Nekem hihetöbb Kiss Róbert mint a TEK.
Biztos az√©rt mert olyan egy√ľgy√ľ vagyok.:|
#2 | postaimre - 2015. jķlius 24. 18:20:40
Gerry, ez esetben eg√°lban vannak, mert Robit m√°r r√©g "√Ķk" mozgatj√°k. REND √©s "be√©p√ľl√©s", de a j√≥bik "elhat√°rol√≥dik" √©s √©ppen "j√≥bik" ellenes antij√≥bik "mozgalom" tagja ...√©s ahogy √©n r√°√©rek √©s m√©g" fizetnek is √©rte", √ļgy t√Ľnik m√°snak a hat√°rt j√°rni √©s "be√©p√ľl√Ķset" j√°tszani nem kuri√≥zum. Vagy elmenjek a hat√°rra √©s √©p√ľljek be √©n? Nem lesz felt√Ľn√Ķ? Telefonok lehallgatva, be√©p√ľltek mindenhol. Taxisok k√∂zt minden m√°sodik nbh-s...√©s az eg√©sz "menek√ľltes" k√©rd√©st a titkosszolg√°latok organiz√°lj√°k..., sz√≥val itt valaki vagy nagyon h√ľlye, vagy szimpl√°n idi√≥t√°nak n√©z. Sok √©v alatt a parlamenti zsid√≥cs√ľrh√©be a "magyar" hivatalos zsid√≥-cig√°ny maffi√°ba nem siker√ľlt be√©p√ľlni, vagy m√©gis de? Gerry, szerintem a hitnek itt m√°r r√©g semmi szerepe nincs. Sz√°nalmas az eg√©sz.
#3 | GERRY - 2015. jķlius 24. 19:19:32
...mondom, hogy egy√ľgy√ľ vagyok. Gondoltam ilyenre - de m√©gsem akarom elhinni, hogy ennyire gyatra kiszerel√©s√ľ a mai magyars√°g.

Ez sokkal rosszabb mint a 60-as 70-es évek voltak.

K√°d√°r ap√°nk gyere vissza!!!!s_*_kukk

(de a TEK-nek akkor se hiszem el egyetlen szav√°t sem.):@
#4 | postaimre - 2015. jķlius 24. 19:23:08
Gerry, m√°r reggel a h√≠r24 hozta els√Ķnek. Nem tettem ki, hanem futottam egy k√∂rt. Ismer√Ķsnek jeleztem, hogy ez a h√≠r, csekkolja. Besz√©lt Robival, √Ķ meg mindent tagadott, kamuzott...de k√∂zben minden port√°l hozta m√°r √©s ismer√Ķs nemr√©g h√≠vott, hogy √Ķ is j√≥l √°t lett baxva √©s ilyen nincs, ennyire nem lehet √∂k√∂r. Oszt m√©gis.

Gerry "bízz" bennem. Nem lettem egy cseppet sem más, mint voltam. Na jó, kicsit izmosabb, de ez most nem számít. A logikai séma és a sémik nem változtak.
#5 | ati - 2015. jķlius 24. 19:41:58
s_*_kac
#6 | livia - 2015. jķlius 24. 20:01:08
Sz√°nalmas √©s nevets√©ges. El√≠t√©li a m√©dia az utaztat√°st itt, a k√∂vetkez√Ķ h√≠rad√°sban el√≠t√©li azt, aki nem utaztatja. No, mi mindenk√©ppen el vagyunk var√°zsolva. Az emberek nem is besz√©lnek err√Ķl a probl√©m√°r√≥l, mert nincs, amir√Ķl hallgatunk,vagy nem besz√©l√ľnk. Mindenki √©li a kicsinyes √∂nz√Ķ kis √©let√©t tov√°bbra is. No, de meddig? A leny√ļl√°sok meg folynak rendre.A zsid√≥ bank, biztos√≠t√°si rendszer sorra k√ľldi ki a befektet√©sek lenull√°z√≥d√°s√°t.A jogrendszer persze hallgat, illetve falaz.
#7 | lovagina - 2015. jķlius 24. 21:28:40
livia - mint az id√Ķj√°r√°s el√Ķrejelz√©s......mindenkinek a sz√°ja √≠ze szerint, valamelyik h√≠r majd csak bej√∂n valahol, l√©nyeg, hogy besz√©ljenek r√≥la, a puli terel a karav√°n halad az eltervezettek szerint....
#8 | Perje - 2015. jķlius 24. 22:20:08
Adieu mein Kleiner Garde Offizier, adieu:;)
https://www.youtu...EPnA5MLbss
#9 | Szalonna - 2015. jķlius 25. 07:05:07
Eddig tartott a szittyamagyars√°g, feles√©ges ember k√∂zben valami n√°la 10 √©vvel - vagy t√∂bbel, j√≥val - fiatalabb pics√§t k√ļrogatott. Ez a "szk√≠ta erk√∂lcs". Ez is annyira nem jobbik tag mint szegedi Chan√°d. Sajnos le nem l√Ķttek, csak bilincselt√©k. Mind z√ľgyn√∂k, melyik nem?
#10 | GERRY - 2015. jķlius 25. 07:52:05
Szalonna ... t√©nyleg ilyen erk√∂lcsi magass√°gokban leledzel? L√©pj m√°r lejjebb a hord√≥dr√≥l l√©gyszives! (ameddig valaki ki nem r√ļgja al√≥lad.)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.