Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tüntetés Lembergben: "A zsidó testvériség eladja Ukrajnát!"


A tüntetõk azt követelték a hatóságoktól, hogy távolítsák el a hatalomból a zsidókat.

Kedden mintegy 100 ember jelent meg a Lemberg Megyei Állami Adminisztráció épületénél plakátokkal a kezükben és a zsidók eltávolítását követelték az ukrán kormányból - közli a Korrespondent.

A tüntetõk a következõ szöveggel tartottak transzparenseket: "Valtsman - Porosenko, Kogan - Turcsinov, Klicsko - Etinzon, Grojszman, Kapiteljman - Timosenko, Bakaj - Jacenyuk, Tyahnyibok - Frotzman" A zsidó testvériség eladja Ukrajnát!"

A helyi rendõrség arról számolt be, hogy a tüntetés engedélyezve volt és semmilyen közrendsértés nem történt.

http://www.karpat...a-ukrajnat
http://ua.korresp...kyi-mitynh
https://www.faceb...139081683/

Hozzszlsok


#1 | Szalonna - 2015. jlius 25. 07:18:06
Miért? EU életszínvonalat akartak. Mit ugatnak most? Most éppen megkapják.
#2 | vidia - 2015. jlius 25. 07:44:37
Szalonna!
Úgy látom sokat tanultál a mocskos rendszar maffia bandájától, legalábbis kommunikáció szinten, amit most látok a szavaidban.
Biztos vagy abban, hogy azok, akik most ezt az akciót alakították, õk is "EU-s élet színvonalat akartak"(?) mint, ahogy fogalmaztál. Általánosítasz alaptalanul. Hova vezet ez a gondolkozás morál? Hová akarod terelni ezzel az Emberek gondolatait, figyelmét,...? Legyen igény a minõs-égibb, racionális gondolatokra!
#3 | spartakusz - 2015. jlius 25. 08:12:27
szevasztok!
https://www.youtu...h6yUI43DLl


A fenti linket hallgasd végig mind a 22-õt - érdemes -
de ne feledd az üzenetet "...semmi sem az aminek látszik, és mutatják..."
szóval leírtam már régen és ez nem közlemény ha nem tényközlés - traumám óta!

Amiikor - utána tükör-tisztán láttam a dolgokat -

Itt is újból megköszönöm hegelnek, hogy itt hozzá jutottam és hallgathattam:

"...spartakusz [Jelen van]
2015.07.25. 05:22
ez nem közlemény: azt mondja, hogy csak az alkosson valamirõl véleményt aki ismeri a témát vagy valamit - én így fogalmaztam, csak valós hír közölhetõ valósan beállítva - a hamisért halál büntetés jár - és vége - vége lenne a hamis közleményeknek
nem ismerjük a teljes egészet - ezért csak arról van véleményünk arról a részrõl az egészbõl amit ismerünk megélünk tapasztalunk - én arról írok - ha hang üzen azt külön leírom, - meg stb. spari...
..." innen: idéztem magom:

http://www.hungar...m/news.php

szóval valósága van hegelnek - miért tárják elénk - nem csak õ már Julius Adrian - ha nem sokan - kiknek olvastam írásait - én egy porszem vagyok és tudtalan - nincs a nevem elõt dr. se prof, csak id. és már mind azt amit közölt én más szavakkal leírtam nektem az ÉLETEM c. írásomban - mindent megtaláltok e téren!

szóval - mikor írta ezt a könyvet a szerzõ például nem tudom - mond ír valóságot - amit leírnak többnyire hazugság - de aki írja nem tudja hisz benne, mert úgy tudja pl. a lexikonokból. Miért a lexikont nem ember írta - és hamisan? Gondolj Arisztotelész hamis tanítására amikor tudós generációk nõttek fel rajta . írtam nektek - régen befejezésül:

Ez most is így van a hatalom akik bitorolják bûnözõk - nevezd néven õket . mert a név névhez természetes személyhez kötött nép néphez kötött- ahogy mondja Adrien is - személy akit felelõsségre lehet vonni - mert az az okozó bûnözõ -sok jót mond - lélekben látja a megoldást - az egyénben alulról szervezkedve - mert olyan eszközökkel rendelkezik a legfelsõ kaszt amellyel mi nem - és mi nem vehetjük fel a nyílt harcot sugallja - ez igaz - nem! viszont a lélekkel nem rendelkezik amivel mi igen és valóban ez a mérvadó - a MEGOLDÁS meg stb. képzeletek -

VÉGTELEN TÜRELEMMEL:

id. Kiss László
ui: megjegyzem a mocsok - engem mint természetes személyt vont felelõsségre - nyugdíjamból levonva a jogi-személy - vállalkozásom elhitetett tartozásaiért - inkasszót alkalmazott - jelzálogot amivel elérte személyes vagyonom eltékozlását - de csak két alkalommal amikor felháborodásomra abba hagyta és törölte az elhitetett tartozásom többi részét - elõtte a milliót lenyúlta - ez is tapasztalat!
#4 | Szalonna - 2015. jlius 25. 10:27:40
Igen, tanultam, most is itt figyel a moszad ügynök a párkány alatt, figyeli a billentyû leütéseket is. Nem tudtad? Általánosítás? Miért? Nem leváltották a kormányt, a hülye Ukránok zsidó segédlettel, Uniós zászlót lengetve? Utána elkezdtek vonulgatni a köcsögök, az már nem teccet? Pedig az is az EU alappillére, valahogy a mostani kormányt ami már az ásványi kincseket átjátszotta zsidó kézre, nem olyan sürgõs leváltani, mint az elõzõt? A NÉP ÁLTAL!
#5 | mormota1968 - 2015. jlius 25. 12:42:04
Elképzelem, ahogy Ma-gyarmatországon is felvonul a jó nép Judapestre, követelve a zsidók eltávolítását a kormányból és ha lehet, az egész országból is. Erre a zsidók szomorúan, lehorgasztott fejjel, kivonulnak az országból, mind a nem is tudom hány millióan. Követelni, az lehet! Hisz democsokrácia van! Legfeljebb jönnek megint a beszivárgó, jól megfizetett, csuklyás, álarcos sz@rkavarók és a Tel-Aviv-i, Jeruzsálemi verõlegények, Izrahellbõl, mint 2006
õszén. Szegény ukránok, náluk is csak ennyibõl áll az értelmes, ébredezõ tömeg? És mi lesz a sábeszgójok eltávolításával, az összekötõkkel, akik közvetítenek zsidók és gójok között? Azokat is el kellene távolítani nem, akik egy követ fújnak ezekkel? A zsidó sehol, egyetlen országban sem jutott még hatalomra gój segítség nélkül.
Meg ne feledkezzenek már róluk. Ha a kukacokat ki is szedik az almából, az már örökre férges marad.
#6 | nyilasfergeteg - 2015. jlius 25. 13:03:28
mormota1968 !

Hát nem vagy túl optimista hangulatban. Mondjuk nincs is mitõl.

Már a kutyákat is héberûl tanítják... :)

http://israelguid...-commands/
#7 | postaimre - 2015. jlius 25. 13:16:12
Kaméleon, lehet, hogy a minden már készen áll, de a "magyar" csürhét nem kék "megmenteni". Nem szeretném. s_*_yass
#8 | Perje - 2015. jlius 25. 14:34:26
Vidiának igaza van. Nem lehet általánosítani. Akik az Eu-ba való belépésért tüntettek, amerikai szervezett megmozdulásában vettek részt. A mostani táblát felmutatók az ébredõ átlag emberek közül kerültek ki, akiknek nincs már mit veszteni. Le a kalappal elõttük. Amit tettek, követendõ példa lehetne más országok, fõként a leigázás alatt lévõ kelet-európai országok polgárai számára. Akik nem ébrednek , annak az az oka, hogy túl sok közöttük a II. Vh. alatt "kiirtott népcsoporthoz,( mindkettõhöz) tartozó igen gyorsan szaporodó egyén". s_*_aha
#9 | Alex-andros - 2015. jlius 25. 18:57:17
A tüntetõk tiszta érzésében én sem kételkedem, de a jelenlegi ukrán helyzetben inkább gyanítom, hogy a háttérbõl más szándékkal, más cél eléréséért vitték utcára õket. A cionistáknak nem is jönne rosszul, egy nemzetközi támogatás, hogy az antiszemitizmus miatt keményebben kell beavatkozni ukrajna területén. Ha már bent vannak, õk mondják majd meg ki az ellenség.
#10 | kakas - 2015. jlius 26. 10:54:32
40.media.tumblr.com/c9bc4ae4d3a7abb5a3002bdf519a54c6/tumblr_ns09qeMdZs1qcvdpbo1_500.jpg

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.