Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Simicska bevásárolta magát a Jobbik korrupcióellenes hivatalába


√Čs az MNA lehetne simicska bilderberges zsidaj oligarcha j√≥bik vas√∂kle! Habonyt meg kinevettetn√©k egy f√Ķb√≠r√≥i, vagy f√Ķ√ľgy√©szi megh√≠z√°ssal? Az √°lpiny√≥ meg maradna, ami, f√Ķmaffi√≥z√≥ szarzs√°k? Vona G√°bor, a Jobbik eln√∂k√©nek kijelent√©se szerint Simicska Lajos vezethetn√© azt a korrupci√≥ellenes hivatalt, amit a Jobbik korm√°nyra jut√°sa eset√©n akarna fel√°ll√≠tani.

A p√°rteln√∂k a “Vona7″ c√≠m√Ľ m√Ľsorban jelentette ezt be, hozz√°t√©ve, hogy szerinte Simicska az,

aki a legjobban ismeri ezt a rendszert, √©s √Ķ az, aki a legjobban tudn√° ebben a rendszerben a probl√©m√°kat megtal√°lni.

Simicska egyike azon volt korm√°nyk√∂zeli oligarch√°knak, akik a keleti nyit√°s politik√°j√°hoz hozz√°igazodni nem hajland√≥ak, tov√°bbra is elk√∂telezettek haz√°nk nyugati √©rdekszf√©r√°ban tart√°sa mellett, emiatt a k√ľlpolitikai fordulat kezdetekor a korm√°ny megkezdte kiszor√≠t√°sukat az √°llamigazgat√°sb√≥l, majd a nemzetgazdas√°gb√≥l.

K√ľlkapcsolataikat tekintve ezek a volt korm√°nyk√∂zeli p√©nzemberek k√∂z√∂s nevez√Ķre hozhat√≥ak a baloldali radik√°lis atlantist√°kkal. 2014 m√°jus 29-√©n Bajnai Gordon neve volt az egyetlen magyar n√©v a Bilderberg csoport Koppenh√°g√°ban kezd√Ķd√Ķ tal√°lkoz√≥ja megh√≠vottjainak list√°j√°n. Koppenh√°g√°b√≥l haza√©rkez√©s√©t k√∂vet√Ķen Bajnait a sajt√≥ arr√≥l k√©rdezte, hogy milyen c√©lb√≥l vett r√©szt az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letek √°ltal √∂vezett csoport tal√°lkoz√≥j√°n. A politikus akkor saj√°t k√∂z√∂ss√©gi-m√©dia profilj√°n sz√°molt be egy √ļjs√°g√≠r√≥val zajlott besz√©lget√©sr√Ķl, amelyben azt k√©rdezt√©k t√Ķle, “kapott-e b√°rmilyen politikai, gazdas√°gi k√©rd√©sekkel kapcsolatos, ir√°nymutat√°st, felk√©r√©st, esetleg feladatot?” A politikus a k√©rd√©sre azt felelte; “Igen, hogy pr√≥b√°ljam Simicska Lajost megnyerni a Bilderberg szponzorai k√∂z√©. A tavalyi osztal√©kb√≥l b√Ķven telik r√°.”

Simicska Lajos √©rdekelts√©geinek l√°tv√°nyos h√°tt√©rbe szor√≠t√°sa Bajnai Koppenh√°g√°ban tett l√°togat√°s√°t k√∂vet√Ķen kezd√Ķd√∂tt meg.

Febru√°r 27-√©n V√°g√≥ Istv√°n az ATV Egyenes Besz√©d c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban arr√≥l besz√©lt, hogy a korm√°ny holdudvar√°b√≥l kiszor√≠tott oligarcha nem saj√°t p√°rtot fog alap√≠tani, hanem t√°mogat√≥k√©nt be√°ll a Jobbik m√∂g√©, √©s hossz√ļ t√°von az akkor m√©g nemzeti radik√°lis p√°rt ir√°nyvonal√°t fogja meghat√°rozni. V√°g√≥ szerint Simicska sz√°m√°ra egy kiemelked√Ķen j√≥ befektet√©si lehet√Ķs√©g a Jobbik k√∂r√ľl √©p√ľl√Ķ m√©diabirodalom, ami k√∂nnyen k√∂z√∂s nevez√Ķre juthat Simicsk√°val, mivel a Jobbik-k√∂zeli sajt√≥org√°numoknak anyagi t√°mogat√≥kra, Simicsk√°nak pedig korm√°nyellenes m√©di√°ra van sz√ľks√©ge.

Az ut√≥bbi h√≥napok sor√°n a Jobbik-k√∂zeli sajt√≥ l√°tv√°nyos fejl√Ķd√©snek indult, de mindeddig senki nem ismerte el nyilv√°nosan, hogy a p√°rt t√©nyleg hajland√≥ lenne k√∂z√∂s nevez√Ķre jutni a Fidesz kegyvesztett milli√°rdosaival. A Jobbik azonban m√°s lehet√Ķs√©get is tartogat a kegyvesztett oligarcha sz√°m√°ra:

a Jobbik korrupci√≥ellenes hivatala lehet√Ķv√© tenn√© Simicska sz√°m√°ra, hogy politikailag igazolt m√≥don lesz√°moljon riv√°lisaival.

Simicska √©s a Jobbik √∂sszetal√°lkoz√°sa √ļjra r√°vil√°g√≠t a k√©nyszer√Ľ t√©nyekre; a p√°rt nem “polg√°rosodik”, sokkal ink√°bb a Fidesz kor√°bbi k√ľlpolitikai ir√°nyvonal√°t meghat√°roz√≥ szem√©lyek kezdik meghat√°rozni a Jobbik ir√°nyvonal√°t. M√°jusban Oroszorsz√°g k√ľl√ľgyminiszt√©riuma jelent√©s√©ben m√°r neon√°ci p√°rtk√©nt eml√≠tette a Jobbikot, amir√Ķl a liber√°lis sajt√≥ t√∂bbnyire oroszorsz√°gi t√°mogatotts√°got felt√©telezett.

Colleen Bell, az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok budapesti nagyk√∂vet√©nek kinevez√©sekor kifejtett√ľk, hogy el√Ķdje, Andr√© Goodfriend val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķen amiatt v√°llalt l√°tv√°nyos szerepl√©seket a magyar k√∂z√©letben, hogy elterelje a figyelmet a k√∂vetkez√Ķ nagyk√∂vet els√Ķdleges feladat√°r√≥l. Az Egyes√ľlt √Āllamok magyarorsz√°gi k√©pviselete a mai politikai helyzetben √ļgy tudja k√©pviselni az amerikai √©rdeket Magyarorsz√°gon, hogy Washington fel√© ford√≠tja a jobboldali ellenz√©ket. Goodfriend k√∂z√©leti √°mokfut√°sa – Gyurcs√°ny Ferenccel gyakran egy√ľtt mutatkozott – seg√≠tett fenntartani azt az ill√ļzi√≥t, hogy Washington csak balliber√°lis p√°rtokkal hajland√≥ kapcsolatokat √°polni. Mint az √ļj nagyk√∂vet kinevez√©sekor is kifejtett√ľk: Magyarorsz√°gon sz√°molni kell a jobboldali liberalizmus, √©s a jobboldali radik√°lis atlantizmus megjelen√©s√©vel.

A Jobbik egyel√Ķre a legl√°tv√°nyosabban n√∂veked√Ķ jobboldali p√°rt (b√°r ez a n√∂veked√©s megtorpanni l√°tszik), ez√©rt a korm√°ny k√ľlpolitikai v√°lt√°s√°t k√∂vet√Ķen a Jobbik p√°rtvezet√©se az amerikai √©rdek√©rv√©nyes√≠t√©s c√©lpontj√°v√° v√°lt. Hogy val√≥ban megjelenik-e Magyarorsz√°gon a jobboldali liberalizmus √©s jobboldali radik√°lis atlantizmus, az els√Ķsorban a p√°rttags√°gon m√ļlik.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mezesmozes - 2015. jķlius 25. 13:56:00
Hajrá Jobbik! Vona miniszterelnök!
#2 | GERRY - 2015. jķlius 25. 15:17:38
mózi - dugd fel magadnak - intimebb kapcsolatba léphetsz vele!:D
#3 | kontroll88 - 2015. jķlius 26. 10:32:51
"a Jobbik korrupci√≥ellenes hivatala lehet√Ķv√© tenn√© Simicska sz√°m√°ra, hogy politikailag igazolt m√≥don lesz√°moljon riv√°lisaival."

Ez a hét vicce :D

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.