Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy n√©met lap felvetette K√°rp√°talja visszafoglal√°s√°nak a lehet√Ķs√©g√©t


√Ā, dehogy! Ez csak √∂sszeesk√ľv√©selm√©letgyakorlat.... R√°ad√°sul egy n√©met baloldali lap
A taz. die tageszeitung n√©met alternat√≠v baloldali napilap h√©tf√Ķi sz√°m√°ban felveti egy k√°rp√°taljai magyar bevonul√°s eshet√Ķs√©g√©t.

A berlini Die Tageszeitung kijevi tud√≥s√≠t√≥ja a h√©tv√©gi munk√°csi esem√©nyekr√Ķl sz√≥l√≥ cikk√©ben megeml√≠t egy helyi lapnak nyilatkoz√≥ lakost, aki abb√©li aggodalm√°nak ad hangot, hogy a magyar hadsereg bevonul Munk√°csra, hogy megv√©dje az ott √©l√Ķ magyar kisebbs√©get - √≠rja a Mandiner.

A szerz√Ķ megeml√≠ti, hogy Munk√°cson a lakoss√°got elkezdt√©k evaku√°lni, az ukr√°n titkosszolg√°lat pedig er√Ķs√≠t√©st hoz a v√°rosba. A Die Tageszeitung szerint egy helybeli lakos a Vesti nev√Ľ napilapnak nyilatkozva att√≥l tartott, hogy a magyar hadsereg is bevonul a v√°rosba, hogy megv√©dje az itt √©l√Ķ magyar kisebbs√©get.


A lap ezt a helyb√©li v√©lem√©nyt annyira fontosnak tartotta, hogy a cikk online verzi√≥j√°ban ez k√ľl√∂n alc√≠met kapott, a print lapban pedig egyenesen azt emelt√©k ki a cikkb√Ķl, hogy „vajon Magyarorsz√°g mozg√≥s√≠t-e katonai egys√©geket a magyar kisebbs√©g v√©delm√©re?"

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | talpi - 2015. jķlius 25. 15:47:52
Nan√°, hogy mozg√≥s√≠t, most √©rkezik az "er√Ķs√≠t√©s" √Āsotthalomn√°l. :)
#2 | Satori - 2015. jķlius 25. 15:54:25
"vajon Magyarország mozgósít-e katonai egységeket a magyar kisebbség védelmére?"

Lehet, hogy igen, ha ilyen hangvetel√Ľ cikk jelent meg:

Orbán: A magyarok nem akarnak törvénytelen bevándorlókat
2015. j√ļlius 25. 11:20

Hunhír.info

A magyarok d√∂nt√∂ttek, nem akarnak t√∂rv√©nytelen bev√°ndorl√≥kat √©s nem osztoznak a eur√≥pai baloldal szellemi √°mokfut√°s√°ban - mondta a minisztereln√∂k Tusn√°df√ľrd√Ķn szombaton.

Orb√°n Viktor a 26. B√°lv√°nyosi Szabadegyetem √©s Ny√°ri T√°bor rendezv√©ny√©n ismertette a nemzeti konzult√°ci√≥ eredm√©nyeit. Jelezte, 1 milli√≥ 254 k√©rd√Ķ√≠v √©rkezett vissza, √©s az eredm√©nyek szerint 95 sz√°zal√©k azt mondta: a bev√°ndorl√°s helyett ink√°bb a magyar csal√°dok, gyermekek t√°mogat√°s√°ra van sz√ľks√©g.

A magyar emberek több mint kétharmada a saját élete szempontjából fontosnak tartja a terrorizmus térnyerésének kérdését.

H√°romnegyed√ľk gondolja √ļgy, hogy az illeg√°lis bev√°ndorl√≥k vesz√©lyeztetik a magyarok munkahelyeit √©s meg√©lhet√©s√©t.

N√©gy√∂t√∂d√ľk szerint Br√ľsszel politik√°ja megbukott a bev√°ndorl√°s √©s a terrorizmus k√©rd√©s√©ben, ez√©rt √ļj megk√∂zel√≠t√©sre, szigor√ļbb szab√°lyoz√°sra van sz√ľks√©g.

Ugyanekkora ar√°nyuk arra biztatja a korm√°nyt, hogy Br√ľsszel megenged√Ķ politik√°j√°val szemben szigor√ļbb szab√°lyokat hozzon.

A korm√°nyf√Ķ szerint az eredm√©nyek azt jelentik, hogy Magyarorsz√°g biztos √©s stabil orsz√°g, a magyarok pedig egys√©ges √©s kiegyens√ļlyozott nemzet akarnak maradni az √Ķket k√∂r√ľlvev√Ķ bizonytalan vil√°gban.

Hunhír.info - MTI
#3 | NKG - 2015. jķlius 25. 19:03:32
√Čs mi a helyzet azzal a hidfo.ru-n megjelent cikkel, melyet most besz√ļrni nem tudok, mert √©rdekes m√≥don az eg√©sz oldal 403-as hib√°t jelez, mely szerint usrael ott (K√°rp√°talj√°n) akarja megvetni a l√°b√°t, hogy az orosz g√°zt, rom√°n fed√Ķc√©gek bevon√°s√°val, a saj√°t szabott √°raikon adj√°k nek√ľnk... s_*_aha
#4 | virag - 2015. jķlius 26. 07:33:08
#5 | Perje - 2015. jķlius 26. 12:44:52
Mégis, ki vonulna be oda? Az a néhány ezer magyar katona, akik Lepsénynél még megvoltak? A Nettó, az atlantiak, akik megkurtították országunkat Trianonnal?
Vagy azt szeretn√©k a n√©metek, hogy ism√©t az els√Ķ sorban meneteljenek a magyar katon√°k az orosz f√∂ld belseje fel√© a biztos puszt√°sba? √ēk v√°rj√°k t√Ķl√ľnk azt is, hogy meg√°ll√≠tsuk d√©lr√Ķl a menek√ľlt √°radatot, de egy eur√≥t sem adnak ahhoz. A kritik√°n k√≠v√ľl, term√©szetesen.
#6 | NKG - 2015. jķlius 26. 20:42:32
Kedves Vir√°g!

Igen, ez az, köszönöm s_*_hi
#7 | Perje - 2015. jķlius 28. 00:03:05
OV a fassbukra a nagy Magyarország térképét rakta be, miatt diplomáciai botrány van a románokkal:
http://regnum.ru/...46550.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.