Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

T√∂r√∂korsz√°g: k√©t nap alatt hatsz√°z embert vettek √Ķrizetbe terrorizmus gyan√ļj√°val


Szerintetek? Itt mikor? Cs√ľt√∂rt√∂k√∂n √©jjel ind√≠totta meg T√∂r√∂korsz√°g azt az eg√©sz orsz√°gra kiterjed√Ķ rajta√ľt√©s-sorozatot, amelynek keret√©ben m√°r √∂tsz√°zkilencven embert vettek √Ķrizetbe, akik a gyan√ļ szerint az Iszl√°m √Āllam, a kurd PKK, vagy egy baloldali milit√°ns szervezet tagjai. Az akci√≥ sor√°n egy n√Ķ t√Ľzp√°rbajban √©let√©t vesztette.

Ahmet Davutoğlu t√∂r√∂k minisztereln√∂k egy p√©nteki sajt√≥t√°j√©koztat√≥n bejelentette, hogy a cs√ľt√∂rt√∂k √©jjel kezd√Ķd√∂tt orsz√°gos razzi√°n k√∂zel h√°romsz√°z embert vettek √Ķrizetbe terrorizmus gyan√ļj√°val. A p√©ntek √©jszakai rajta√ľt√©sekkel ez a sz√°m megdupl√°z√≥dott, jelenleg √∂tsz√°zkilencven ember van letart√≥ztat√°sban, akik k√∂z√ľl harminch√©t k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°r.

Recep Tayyip Erdoğan kijelentette, hogy az Iszl√°m √Āllam sz√≠riai b√°zisainak bomb√°z√°sa mind√∂ssze a legels√Ķ l√©p√©s volt, amit az iszlamist√°k, a kurdok √©s a baloldali milit√°nsok elleni akci√≥k fognak k√∂vetni. Kurdok alatt az eln√∂k a PKK-t, vagyis a NATO, az Eur√≥pai Uni√≥ √©s T√∂r√∂korsz√°g √°ltal is terrorszervezetnek min√Ķs√≠tett, T√∂r√∂korsz√°gban √©s √Čszak-Irakban akt√≠v Kurdiszt√°ni Munk√°sp√°rtot √©rtette. A baloldali milit√°nsok alatt pedig f√Ķk√©nt a DHKP-C-re, vagyis Forradalmi N√©pi Felszabad√≠t√°si P√°rt-Frontra utalt.

„Az ISIS, a PKK √©s a DHKP-C mind terrorszervezetek. Orsz√°gunk minden sz√ľks√©ges l√©p√©st meg fog tenni [ellen√ľk].”
Kattintson √©s n√©zzen sz√©t Kilisben, a sz√≠r menek√ľltek egyik f√Ķ t√∂r√∂korsz√°gi c√©lpontj√°ban!

Isztambulban sz√°zn√°l is t√∂bb embert tart√≥ztatott le az akci√≥ban r√©sztvev√Ķ √∂tezer fegyveres. Rend√Ķri forr√°sok szerint k√∂zt√ľk van az Iszl√°m √Āllamhoz k√∂thet√Ķ, Abu Hanzala n√©ven elh√≠res√ľlt Halis Bayancuk √©s feles√©ge is. A f√©rfit 2014-ben egyszer m√°r letart√≥ztatt√°k, a felt√©telez√©sek szerint ugyanis az al-Kaida egyik embere volt.

A rajta√ľt√©seknek egy hal√°los √°ldozata is volt. Bağcılar k√∂rzetben az egyik gyan√ļs√≠tott, G√ľnay √Ėzaslan, a DHKP-C felt√©telezett tagja t√ľzet nyitott a rend√Ķr√∂kre, akik ez√©rt lel√Ķtt√©k a n√Ķt. √Ėzaslant √∂ngyilkos mer√©nylet el√Ķk√©sz√≠t√©s√©vel v√°dolt√°k.

T√∂r√∂korsz√°g-szerte mintegy h√ļsz v√°rosban hajtottak v√©gre rajta√ľt√©seket a rend√Ķr√∂k.

Ankar√°ban, a f√Ķv√°rosban p√©nteken tizenegy embert tart√≥ztattak le, akik k√∂z√ľl √∂t a PKK-val, hat pedig az Iszl√°m √Āllammal volt √∂sszef√ľgg√©sbe hozhat√≥.

¬™anlıurf√°ban harminc√∂t, a PKK-hoz k√∂thet√Ķ embert tart√≥ztattak le. A tartom√°nyban er√Ķs√∂d√∂tt a fesz√ľlts√©g az elm√ļlt napokban, hiszen d√©li r√©sz√©n fekszik Suru√ß v√°ros, ahol h√©tf√Ķn egy √∂ngyilkos mer√©nylet sor√°n harmincketten vesztett√©k √©let√ľket. Suru√ß mellett Ceylanpınarban is rajta√ľt√∂ttek a rend√Ķr√∂k, ahol a h√©tf√Ķi mer√©nyletet k√∂vet√Ķen k√©t rend√Ķrt holtan tal√°ltak otthonukban.

Emellett a turistak√∂zpont Izmirben √©s Antaly√°ban, valamint t√∂bbek k√∂z√∂tt Burs√°ban, Adan√°ban, Mersinben, Mu¬ļban √©s Iğdırban is t√∂rt√©ntek letart√≥ztat√°sok. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. jķlius 26. 23:55:22
A t√∂r√∂k√∂k √°tvett√©k az amerikaiak ravasz j√°t√©kst√≠lus√°t: tenorista √ľld√∂z√©s c√≠m√©n a sz√≠reket t√°madj√°k saj√°t haz√°jukban √©s megszabadulnak a r√©gi ellens√©g√ľkt√Ķl, a kurdokt√≥l is. Nem tudom, mi abban a logika, hogy azokat a kurdokat bomb√°zz√°k, akik a iszl√°m √°llam ellen harcolnak, m√©g a n√Ķk is fegyvert fogtak. Ravaszul kitervelte ezt a k√©t √°llam. Azt is megengedt√©k az USA-nak, hogy t√∂r√∂k repterekr√Ķl ind√≠ts√°k harci g√©peiket √°ll√≠t√≥lag a ISIL ellen. M√°r csak az a k√©rd√©s, milyen ir√°nyba: d√©l fel√©, vagy √©szaknak, √°t a Fekete tengeren, Oroszorsz√°g ir√°ny√°ba.
R√°ad√°sul eddig arr√≥l sz√≥ltak a h√≠rek, hogy az eur√≥pai " harcolni v√°gy√≥k" iszlamist√°nak √°lc√°zott zsoldosjel√∂ltek T√∂r√∂korsz√°gon √°t utaznak Sz√≠ri√°ba, Irakba minden k√ľl√∂n√∂sebb akad√°ly n√©lk√ľl .
#2 | mezesmozes - 2015. jķlius 27. 09:24:06
Hajr√° Jobbik! Vona G√°bor minisztereln√∂k! T√°vol a zsid√≥-muszlim h√°bor√ļt√≥l, hadd int√©zz√©k el egym√°st, a mi j√∂v√Ķnk a BRICS.
#3 | monguzking - 2015. jķlius 27. 17:59:58
mozes menj már ki pesti utcára s láthatnád hogy itt fog elkezdödni s befejezödni minden-méteres halomba fognak állni a hullák--ne félj egyetse vonát is elintézem mint minden nemzetrombolo szarházit..
#4 | Perje - 2015. jķlius 27. 23:48:47
http://politobzor...ossii.html

A törökök az orosz határ mellé engedik az iszlám állam harcosait.
#5 | Perje - 2015. jķlius 29. 11:48:10
Kurdokat √ľti Erdogan a iszlamist√°k helyett:
http://valasz.hu/...ett-114220

http://www.vetera...iran-cmdr/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.