Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Detroitba beköltözött a Sátán


Ott is volt mindig Ă©s nem csak ott. NyilvánvalĂłvá teszik, amit nyilvánvalĂł. Egy sátánista szervezet szombat Ă©jfĂ©l elõtt egy több mint kĂ©t Ă©s fĂ©l mĂ©ter magas Baphomet-bronzbálványt avatott fel Detroitban – Ă­rja az MTI.

A tiltakozástól tartva a szervezõk csak az utolsó pillanatban árulták el az avatás helyszínét annak a több száz embernek, akik jegyet váltottak a nagy eseményre. Az egytonnás, embertestû, szárnyas, kecskefejû szobrot egy, a Detroit folyó partján álló gyárépületben leplezték le.

Jex Blackmore, a Sátánista Templom elnevezésû szervezet detroiti csoportjának vezetõje elmondta, hogy a szobrot Arkansas szövetségi államba kívánják átszállítani, ahol idén fogadták el azt a törvényt, amelynek értelmében az állam törvényhozásához tartozó területen emlékmûvet emelnek a tízparancsolatnak.

A bálványt – a vallások közötti egyenlõsĂ©gre hivatkozva – eredetileg Oklahomában, az ottani Capitolium mellett 2012-ben felavatott tĂ­zparancsolat-szobor közelĂ©ben akarták felállĂ­tani a sátánisták. A helyi legfelsõbb bĂ­rĂłság viszont korábban Ăşgy döntött, hogy MĂłzes kõtábláinak emlĂ©kmĂ»ve a mostani helyĂ©n sĂ©rti az állami alkotmány azon rendelkezĂ©sĂ©t, amely megtiltja, hogy állami terĂĽletet vallási cĂ©lokra használjanak fel.

A konzervatív Oklahoma honatyái azzal fenyegetõztek, hogy felelõsségre vonási eljárást kezdeményeznek a bírói testület tagjai ellen, és kilátásba helyezték a helyi alaptörvény módosítását. Mary Fallin oklahomai republikánus kormányzó közölte, hogy a fellebbezési eljárás végig a tízparancsolat-szobor mindenképp a helyén marad.

A sátánista szoboravatás ellen szombaton 250 katolikus hívõ misén tiltakozott a detroiti Szent József templomban.Link

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2015. július 27. 09:41:18
Detroitban a templom, Budapesten a misék hehe.. Hajrá Jobbik! Vona Gábor miniszterelnök! A köcsögök, pedofilek és egyéb sátánisták hamarosan indulhatnak szibériai munkatáborokba!
#2 | Gutai Zub - 2015. július 27. 16:28:58
Sátánizmus ?

" sátánizmus egy vallási szekta, de ugyanakkor egy életstílus is. Lényege az "Én" érdekeinek képviselete, mindenek felett, és ha kell, mindenki más érdekeinek kárára. Egy olyan általános szociális darwinizmus, ahol a legerõsebb legyen csak a túlélõ, és az mindig az "Én" legyen.

Másik alap pillére, hogy nincs objektív jó vagy rossz, helyes vagy helytelen, azt mindig és mindenkor az "Én" az ego határozza meg."
Mark Passio (ex sátánista pap)


Mikor hoznak Budapestre egy kecskeszarvú baphomet szobrot, sok követõre találna........
#3 | Dunna - 2015. július 27. 17:42:32
Hát,már most hozhatnának,találnának hozzá követõket sajnos :(.
#4 | monguzking - 2015. július 27. 17:56:23
sátánizmus nem a kisemberek vallása hanem a hatalom elitjé--köztudotnak kénne lenni hogy német mocsok ratzinger pápának is azért kellett sürgössen vatikáni menedékbe zárkoznia mert elfogatási nparancs van ellene csecsemök megölése miatt de az is köztudott hogy hatalom elitje köztük angol-spanyol-holland királyi családdal rendszeresen rendeznek embervadászatot ahhol tizenéves fiatalokat eröszakolnak meg majd vadásszák le öket--tehát nemcsak fácánokra vadásznak---gyerekek javaslom ha legközelebb sátánista lázár idehivja öket-vadásszuk le öket--szivesen megdöglesztem öket mert ennél undoritobb bünt nem tudok elképzelni mint gyerekek feláldozását sátán oltárján..rohadjanak meg szörnyü kinok között..
#5 | Gutai Zub - 2015. július 27. 21:08:23
Sajnos a "sátánizmus" nem csak a holly woody szenzáció keltõ borzalmakról szól.
Ratzinger féle pedofilok eltörpülnek a többi zinger nem köztudott bünei mellett.

De a lényeg mellett ne menjünk el az Isten szerelmére!

A lakosság 90%-a átvette, aktívan vagy alamuszi módon,, beleegyezõen, vagy teljesen hülyén, nem is tudva értve ,se a lényeget, se a részleteket, a sátáni szabad kõmûves világhatalom rájuk vonatkoztató szellemi és morális agymosását.
Ami kétségbeejtõ, ez a fiataloknál majdnem 100%-os.

Itt az új világrend..........
#6 | Perje - 2015. július 27. 23:30:26
Rituális gyilkosság áldozata lett egy 10 éves nepali kisfiú:
http://nol.hu/moz...an-1553779

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.