Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Amerikai elnökjelölt: Új holokauszthoz vezethet az iráni atomalku


B√°r √≠gy lenne, mert ugye a "r√©gi" el√©gg√© el lett szabot√°lva. Ki van fizetve,. most m√°r l√°tni akarom az eredm√©ny√©t. Szem√©lyesen kell meggy√Ķz√Ķdj√ľnk, hogy mindegyik megy a b√ľd√∂s p.cs√°ba, ahov√° val√≥..., persze demokratikusan! Az ir√°ni nukle√°ris meg√°llapod√°s olyan, mintha a kremat√≥rium ajtaj√°hoz meneteltetn√© az izraelieket Barack Obama amerikai eln√∂k - jelentette ki Mike Huckabee, a Republik√°nus P√°rt eln√∂kjel√∂lts√©g√©re p√°ly√°z√≥ politikus a Twitter k√∂z√∂ss√©gi oldalon k√∂zz√©tett bejegyz√©s√©ben, arra utalva, hogy a b√©csi meg√°llapod√°snak a holokauszthoz foghat√≥ k√∂vetkezm√©nyei lehetnek.

A felh√°borod√°st kiv√°lt√≥ hasonlattal Huckabee a Breitbart News konzervat√≠v honlapnak adott interj√ļj√°ban √©lt. Arkansas √°llam volt korm√°nyz√≥ja szerint Obama k√ľlpolitik√°ja a "legfelel√Ķtlenebb", amilyet az amerikai t√∂rt√©nelem valaha is l√°tott, s az eln√∂k annyira naiv, hogy megb√≠zik az ir√°niakban, s √≠gy tulajdonk√©ppen "a kemence" (a kremat√≥rium) kapuj√°hoz menetelteti az izraelieket.
Kattintson √©s n√©zzen k√∂r√ľl az Egyes√ľlt √Āllamokban!

A náci haláltáborokban több millió zsidót gyilkoltak meg gázkamrákban, majd holttesteiket krematóriumokban égették el.

"Elfelejtj√ľk azt, hogy az ir√°niak egy meg√°llapod√°st sem tartottak be az ut√≥bbi harminchat √©vben az ajatoll√°h alatt. Nincs okunk azt gondolni, hogy most hirtelen elkezdik tiszteletben tartani a mostanit" - mondta, √©s felsz√≥l√≠totta az amerikai republik√°nus √©s demokrata p√°rti politikusokat, hogy utas√≠ts√°k el az egyezm√©nyt.

Huckabee saj√°t elmond√°sa szerint elolvasta a meg√°llapod√°st, amelyet szerinte az√©rt is el kell vetni, mert orsz√°ga t√ļlzottan nagy kock√°zatot v√°llalt vele.

A Demokrata P√°rt orsz√°gos v√°laszt√°si szervezete, a Demokrata Nemzeti Bizotts√°g (DNC) vezet√Ķje, Debbie Wasserman Schultz "otromba felel√Ķtlens√©gnek" nevezte Huckabee kijelent√©s√©t, s felsz√≥l√≠totta, k√©rjen bocs√°natot a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gekt√Ķl √©s az amerikai emberekt√Ķl. Mint mondta, ilyen retorik√°nak nincs helye az amerikai politik√°ban.

Huckabee sz√≥viv√Ķje azonban k√∂z√∂lte, hogy a volt korm√°nyz√≥ szavai egy r√©g√≥ta kialakult v√©lem√©nyt t√ľkr√∂znek, miszerint az ir√°ni atomprogramr√≥l l√©trej√∂tt meg√°llapod√°s "rossz meg√°llapod√°s Amerika √©s Izrael sz√°m√°ra egyar√°nt".

Ir√°n √©s a hatok (az ENSZ Biztons√°gi Tan√°cs√°nak √∂t √°lland√≥ tagja √©s N√©metorsz√°g) k√∂z√∂tt j√ļlius 14-√©n j√∂tt l√©tre az √°tfog√≥ meg√°llapod√°s, amellyel a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g azt igyekszik szavatolni, hogy az ir√°ni atomprogram kiz√°r√≥lag b√©k√©s c√©lokat szolg√°ljon, cser√©be pedig fokozatosan feloldj√°k a perzsa √°llam elleni szankci√≥kat.

Az alkuban foglaltak megval√≥sul√°s√°hoz Obam√°nak √©s ir√°ni koll√©g√°j√°nak, Haszan R√≥h√°ninak is el kell m√©g nyernie a meg√°llapod√°st ellenz√Ķk t√°mogat√°s√°t.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. jķlius 27. 16:07:41
Az ir√°ni k√ľl√ľgyminiszter egys√©gre sz√≥l√≠totta a k√∂zel-keleti orsz√°gokat

A sz√©ls√Ķs√©ges fegyveresekkel szembeni egys√©gre sz√≥l√≠totta fel a k√∂zel-keleti orsz√°gokat vas√°rnap az ir√°ni k√ľl√ľgyminiszter Kuvaitban, az ir√°ni atomprogramr√≥l sz√≥l√≥ √°tfog√≥ meg√°llapod√°s megk√∂t√©se ut√°ni els√Ķ t√©rs√©gbeli √ļtj√°nak els√Ķ √°llom√°s√°n.

"Egy orsz√°g elleni b√°rmilyen fenyeget√©s mindenki sz√°m√°ra fenyeget√©st jelent. (...) Egyetlen orsz√°g sem tudja m√°sok seg√≠ts√©ge n√©lk√ľl megoldani a region√°lis probl√©m√°kat" - hangoztatta Mohamad Dzsavad Zarif orsz√°ga kuvaiti nagyk√∂vets√©g√©n tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n.http://kitekinto....bY4rPn4WAg
#2 | Gutai Zub - 2015. jķlius 27. 17:07:40
Ir√°n a nagy "mumus"

Ir√°n, √ļjkori t√∂rt√©nelm√©ben soha egyetlen orsz√°g ellen nem viselt t√°mad√≥ h√°bor√ļt.

Melyik k√∂rnyez√Ķ, vagy uram bocs√°! t√Ķle "retteg√Ķ" orsz√°g mondhatja el ezeket mag√°r√≥l?
#3 | nyilasfergeteg - 2015. jķlius 27. 20:55:13
Gutai Zub !

Igen ez √≠gy van, de kiv√°l√≥ harcosok √©s a v√©r√ľkben van, mint a magyaroknak. Tudja ezt az ellens√©g is. Ez√©rt √°lland√≥sult a nyafog√≥ ajv√©kol√°s... :)
#4 | Perje - 2015. jķlius 27. 22:08:09
Nem adok neki egy hónapot, és az iráni megállapodás Izrael utasítására törölve lesz.
#5 | Gutai Zub - 2015. jķlius 27. 22:22:16
Perje,

Nem is értem miért vagy ilyen optimista!

Egy hónap!

Mennyire igazad van..........

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.