Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Õrizetben a Hatvannégy Vármegye egyik vezetõje


Ezt már direkt csinálják, hogy a paraszt vegye észre ...magát! Torockai-tutsekhez is csak eljutnak hivatalosan is... Õrizetbe vették a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom makói elnökét. Túri Csaba egy serpenyõt, pénzt és Zsolnay porcelánt emelt el egy házból, állítása szerint poénból. A radikális szervezet tagja már volt büntetve garázdaság miatt. 2011 végén 5 év felfüggesztett börtönt kapott hivatalos személy elleni erõszak miatt.

Egy házba mászott be hajnalban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom makói elnöke. Túri Csaba egy serpenyõt, pénzt és Zsolnay porcelánt próbált elemelni. A lakók azonban otthon voltak és tetten érték.

„Az elkövetõnek a kezĂ©ben ekkor mĂ©g ott volt a lopott serpenyõ, amikor a sĂ©rtett felelõssĂ©gre vonta, visszaadta neki Ă©s arra hivatkozott, hogy csak poĂ©n volt. MĂ©g vasárnap elfogták a rendõrök a bĂ»ncselekmĂ©ny elkövetĂ©sĂ©vel megalapozottan gyanĂşsĂ­thatĂł 29 Ă©ves helybeli fĂ©rfit, aki kihallgatásán rĂ©szben beismerõ vallomást tett” – mondta el Szenti Szabolcs a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtĂłszĂłvivõje.

Õrizetben a Hatvannégy Vármegye egyik vezetõje
Õrizetben a Hatvannégy Vármegye egyik vezetõje

facebook
twitter
link

A mozgalom vezetõsége egyelõre vizsgálja a makói elnök tettét. Az elnök a Hír TV-nek azt mondta: a teljes igazság ismeretében döntenek majd arról, hogy indítanak-e eljárást Túri Csaba ellen.

„Mindenkit Ăłvatosságra intek ebben az esetben is, mert akár a mĂ©dia, akár a rendõrsĂ©g azĂ©rt szokott egyes esetekben, fõleg, hogyha minket Ă©rint, tĂşlozni. Ăšgyhogy elõször is Ă©n a szervezet nevĂ©ben mondhatom, hogy megvizsgáljuk a saját berkeinken belĂĽl, Ă©s nyilván, hogyha Ăşgy Ă­tĂ©ljĂĽk meg, hogy ez egy olyan eset, ami tĂ©nyleg tĂşlment bizonyos határokon, akkor nyilván ennek a saját szabályaink szerint következmĂ©nye lesz” – fogalmazott Zagyva György Gyula.

TĂşri Csabát a rendõrsĂ©g õrizetbe vette Ă©s kezdemĂ©nyezte az elõzetes letartĂłztatását. A radikális szervezet tagja egyĂ©bkĂ©nt korábban már volt bĂĽntetve garázdaság miatt. 2011 vĂ©gĂ©n Ă­tĂ©lte a bĂ­rĂłság 5 Ă©v felfĂĽggesztett börtönre – társtetteskĂ©nt elkövetett hivatalos szemĂ©ly elleni erõszak miatt.Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. július 28. 09:57:20
Jobbik: A kém, az embercsempész és a serpenyõtolvaj http://spiler.blo...n=blhshare
#2 | pozor124 - 2015. július 28. 10:53:57
Kíváncsi vagyok, Posta Imrét mikor érik tetten, amikor a szomszédjától egy szatyor hagymát csen-ne :D
#3 | pozor124 - 2015. július 28. 10:56:57
Az a baj, hogy az összes maffiózó és egyéb országirányító bûnözõ tetten van érve, és nem teszik elõzetes letartóztatásba õket ... ..vagy inkább magukat?!:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.