Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Komoly elismerés: Magyar férfi még sosem került ilyen pozícióba


Ugye világos, mekkora stratégiai gócpont vagyunk és hogyan, zökkenõmentesen kell lezajlania az átállásnak, a lehetõ legkevesebb "civil" áldozattal? A holokosztot jól elõ kell készíteni...deoportálásokk és egyebek coming soon! Porkoláb Imre ezredes lett a NATO Szövetséges Transzformációs Parancsnokság parancsnokának (SACT) pentagoni képviselõje. Ilyen komoly presztízsû beosztásban még nem volt magyar katona.

Porkoláb Imre ezredes lett a NATO Szövetséges Transzformációs Parancsnokság parancsnokának (SACT) pentagoni képviselõje. Ilyen komoly presztízsû beosztásban még nem volt magyar katona.

Porkoláb Imre az MTI-nek elmondta: a Pentagon név sokak számára megtévesztõ lehet, hiszen a név egy épületet takar, amely számos szervezetnek ad otthont. A SACT pentagoni képviselõjének az a feladata, hogy kapcsolatot tartson az amerikai egyesített vezérkar és az amerikai védelmi minisztérium képviselõivel, továbbá a Washingtonban lévõ kutatóintézetek és oktatási intézmények vezetõivel.

A feladatrendszer igen szerteágazó, de gyakorlatilag a NATO Stratégiai Parancsnokság (ACT) és az említett amerikai szervezetek és testületek munkáját kell a lehetõ legjobban összehangolni, valamint a NATO-t képviselni a Pentagonban - magyarázta.

Porkoláb egy majdnem öt hónapig tartó kiválasztási folyamat után kapta meg a pozíciót, mely három évre szól.

Az ezredes kiemelte: a Magyar Honvédség számára óriási elismerés, hogy magyar tiszt töltheti be a posztot. Bár Magyarország kis ország, viszonylag kis létszámú haderõvel, de a NATO teljes jogú tagja, így az ilyen pályázatokon is egyenlõ esélyekkel indulhatnak magyar pályázók.

RemĂ©li: „nem csak saját szakmai fejlõdĂ©sĂ©t segĂ­ti, hanem a NATO- Ă©s az amerikai kapcsolatokban is pozitĂ­v hatással lesz Magyarország megĂ­tĂ©lĂ©sĂ©re”.
NĂ©vjegy
Porkoláb Imre 43 éves. Húszévesen a volt Varsói Szövetség országainak katonái közül elsõként került ki a világ egyik legjobbnak tartott vezetõképzõ intézményébe, Nagy-Britanniába, a Sandhursti Királyi Katonai Akadémiára (RMAS). Késõbb az amerikai haditengerészet posztgraduális iskolájában is tanult, ahol gerillaharccal és terrorizmussal kapcsolatban folytatott tanulmányokat. Tíz évig a magyar különlegesmûveleti-képesség fejlesztést segítette elõ különbözõ vezetési szinteken. Emellett posztgraduális képzésben nemzetközi tanulmányokat folytatott.

Porkoláb Imre a NATO stratégiai parancsnokság összekötõjeként a NATO-t érintõ hosszú távú fejlesztési folyamatokba is beleláthat. Ezzel kapcsolatban az ezredes azt mondta: biztosra veszi, hogy komoly kapcsolatrendszert tud kiépíteni a következõ három évben. Kifejtette: rengeteg olyan információhoz férhet hozzá elsõ kézbõl, amely hasznos lehet a NATO-val, az amerikai katonai és védelmi szektorral vagy az ipari fejlesztéssel foglalkozó szakemberek számára.

Ezen felül a kutatóintézetekkel való folyamatos kapcsolattartás eredményeképpen betekinthet a legfrissebb kutatási eredményekbe és rálátása lesz a napi biztonságpolitikai kérdésekre. Az ezredes kitért arra, szükség van a magyar kutatókapacitás szélesebb körû kihasználására, és lát is lehetõséget arra, hogy a magyarországi szervezetek még jobban bekapcsolódjanak a nemzetközi kutatásokba.
Link

Hozzászólások


#1 | enid - 2015. július 28. 10:54:20
Kicsit ciki, hogy a porco disznot jelent, a porcolab pedig ezekszerint a piede di porco (disznolab, mert a piede=lab ) magyaros valtozata es pontosan az a feszito eszkoz, amivel ciganyek ajtotfeszegetni jarnak Italiaszerte. Nem fogjak magukat halalra rohogni, akik ertik aszo-kohnbinaciont s_*_kac
#2 | Gutai Zub - 2015. július 28. 18:51:32
"A pentagon név sokak számára megtévesztõ lehet"

Porko láb ezredes

TĂ©nyleg az kedves porko Ăşr.

A Pentagont George Bergstrom tervezte 1941-ben.
Bergstrom a mérnöki képességei mellett egy magas rangú szabad kõmûves volt, a sötétebb fajtából.
(az építkezést 1941 szeptember 11 kezdték el!)

Az ötszögletes épület nem véletlen. Itt minden a szabad kõmûves szimbolikára készült.
Az ötszögletes pentagon, az öt ágú csillag belsõ lényege. Mégpedig a feje tetején álló ötágú csillag, jelképezve a nyers kegyetlen fizikai erõt fenn, és a magasabb szellemi értékeket lent, a semmibe.

Az elhelyezése se véletlen, Virginia (SzûZ) állam, középre fogva Columbia (galamB) területet, majd a másik oldalról, maryland állam.
Szûz - Galamb - Mária

Ez bizony fekete mágia.

Érezze jól magát a porko

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.