Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem kell t√∂bbet titkol√≥zniuk a meleg cserk√©szvezet√Ķknek


√Čs a sz√ľl√Ķk √∂r√∂mmel adj√°k oda a gyerekeiket! Ugye, mondtam, hogy minden buzi ki lesz terelve a f√©nyre! Feloldotta h√©tf√Ķn a ny√≠ltan homoszexu√°lis feln√Ķtt vezet√Ķkre √©s alkalmazottakra vonatkoz√≥ tilalmat az amerikai fi√ļcserk√©szek mozgalma (Boy Scouts of America, BSA).

Az √ļj rendszer, amely k√©t √©vvel azt k√∂vet√Ķen l√©pett √©letbe, hogy a sz√∂vets√©gn√©l elt√∂r√∂lt√©k a bevallottan a saj√°t nem√ľkh√∂z vonz√≥d√≥ fi√ļk bel√©p√©s√©re vonatkoz√≥ tilalmat, tov√°bbra is lehet√Ķv√© teszi a vall√°si szervezetek √°ltal l√©trehozott cserk√©szegys√©gek sz√°m√°ra, hogy maguk d√∂ntsenek a homoszexu√°lis feln√Ķtt vezet√Ķk √ľgy√©ben. Az amerikai cserk√©szszervezeteknek mintegy 70 sz√°zal√©ka √°ll szoros kapcsolatban vall√°si csoportokkal, az egys√©gek csaknem fel√©t a katolikus √©s a mormon egyh√°z, valamint a D√©li Baptista Konvenci√≥ t√°mogatja.

A v√°ltoz√°st a BSA 1400 tag√ļ orsz√°gos igazgat√≥tan√°csa h√©tf√Ķn a jelenl√©v√Ķ tagok 79 sz√°zal√©k√°nak t√°mogat√°s√°val hagyta j√≥v√° azt k√∂vet√Ķen, hogy a szervezet v√©grehajt√≥ bizotts√°ga egyhang√ļlag megszavazta azt. A 17 tag√ļ vb arra hivatkozva s√ľrgette a tilalom elt√∂rl√©s√©t, hogy "tengernyi v√°ltoz√°s t√∂rt√©nt a melegek jogainak tekintet√©ben".

Az amerikai fi√ļcserk√©szek r√∂viddel azt k√∂vet√Ķen nyitott√°k meg soraikat teljesen a melegek el√Ķtt, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok legfels√Ķbb b√≠r√≥s√°ga j√ļniusban orsz√°gosan enged√©lyezte az azonos nem√Ľ p√°rok h√°zass√°g√°t. M√°jusban Robert Gates volt v√©delmi miniszter, a BSA eln√∂ke kijelentette, hogy a cserk√©szvezet√Ķk homoszexualit√°s√°ra vonatkoz√≥ kategorikus tilalom "fenntarthatatlan", √©s v√°ltoz√°st s√ľrgetett.

Mint minden amerikai ifj√ļs√°gi szervezet√©, a BSA l√©tsz√°ma is cs√∂kkent az elm√ļlt √©vekben, a sz√∂vets√©gnek jelenleg mintegy 2 milli√≥ 400 ezer fi√ļ √©s egymilli√≥ feln√Ķtt a tagja. A BSA 2013-as, a meleg fi√ļk befogad√°s√°ra vonatkoz√≥ d√∂nt√©se nyom√°n konzervat√≠v csoportok elszakadtak √©s Trail Life (a.m.: √∂sv√©ny√©let) USA n√©ven √ļj egyenruh√°s szervezetet hoztak l√©tre, amelynek ifj√ļs√°gi √©s feln√Ķtt tags√°ga egy√ľttesen meghaladja a 25 ezret.

A magyar cserkésztörvény 10 pontja

A cserk√©sz egyeneslelk√Ľ √©s felt√©tlen√ľl igazat mond.
A cserkész híven teljesíti kötelességeit, melyekkel Istennek, hazájának és embertársainak tartozik.
A cserkész ahol tud, segít.
A cserkész minden cserkészt testvérének tekint.
A cserk√©sz m√°sokkal szemben gy√∂ng√©d, mag√°val szemben szigor√ļ.
A cserkész szereti a természetet, jó az állatokhoz és kíméli a növényeket.
A cserkész feljebbvalóinak jó lélekkel és készségesen engedelmeskedik.
A cserkész vidám és meggondolt.
A cserkész takarékos.
A cserkész testben és lélekben tiszta.

forrás: Wikipédia
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. jķlius 28. 11:32:55
Tegnap m√°r olvastam ezt a h√≠rt valamelyik k√ľlf√∂ldi lapban, √©s teljesen kiakadtam t√Ķle." Felhozatalt" biztos√≠tanak az aberr√°ltaknak, mert m√°r az egyh√°z falai k√∂z√∂tt, a politikai vezet√©sben elk√∂vetett aljass√°gaik napvil√°gra ker√ľltek. Az alapokn√°l kezdik, ott ahol rengeteg gyerek van, hogy min√©l b√Ķvebb legyen sz√°mukra a v√°laszt√©k.
"Meleg" fogadtat√°sban lesz r√©sz√ľk a becserk√©sz√Ķ t√°borokba indul√≥ gyerekeknek, csak az el√©gg√© nem √≥vatos sz√ľl√Ķket √©ri majd hideg zuhany, ha a csemet√©j√ľk elmes√©li a ny√°ri √©lm√©nyeit.
M√°r csak abban lehet b√≠zni, hogy cserkesz tags√°g nem lesz k√∂telez√Ķ n√°lunk is, mint a 3 √©ves kor√≥l k√∂telez√Ķ ovi.:o
#2 | Perje - 2015. jķlius 28. 11:44:58
Val√≥ban semmi titkol√≥z√°s. El√©g, ha felveszi a sziv√°rv√°nyos nyakkend√Ķt.:o
i.huffpost.com/gen/3235132/images/r-BOY-SCOUTS-GAY-huge.jpg
#3 | postaimre - 2015. jķlius 28. 12:12:25
Betiltották a hétvégi szentpétervári melegfelvonulást

Betiltották a Szentpéterváron vasárnapra tervezett melegfelvonulást a helyi hatóságok.

A szervez√Ķk el√Ķsz√∂r j√ļlius 25-re pr√≥b√°lt√°k meg bejelenteni a felvonul√°st, de a v√°rosi hat√≥s√°gok "t√∂bb√©-kev√©sb√© hasonl√≥ indokl√°ssal" akkor is elutas√≠tott√°k a k√©relm√ľket - √≠rja az MTI. "A hat√≥s√°gok a homoszexu√°lis propagand√°t tilt√≥ t√∂rv√©nyt haszn√°lt√°k √ľr√ľgyk√©nt, amelyet ez a t√ľntet√©s megs√©rthet" - tudatta k√∂zlem√©ny√©ben a GayRussia nev√Ľ civil szervezet.Az orosz t√∂rv√©nyhoz√°s 2013-ban fogadta el azt a jogszab√°lyt, amely p√©nzb√ľntet√©ssel vagy b√∂rt√∂nnel s√ļjtja a kiskor√ļak jelenl√©t√©ben folytatott homoszexu√°lis propagand√°t.http://www.atv.hu...elvonulast
#4 | Perje - 2015. jķlius 29. 19:16:25
Itt azt √≠rj√°k, hogy √°tl√°thatatlan ker√≠t√©ssel veszik k√Ķrbe a gyermekint√©zm√©nyeket Oroszorsz√°gban, hogy ne b√°m√©szkodjanak a ker√≠t√©sn√©l a pedofilok.
Nekem tetszik az ötlet.
http://www.newsru...abori.html
#5 | lalapapa - 2015. jķlius 30. 08:25:17
En uj orszagot hoznak nekik letre,
mert is ne,
de hat hol legyen ez hol a sok buzznyak
es buzzina elne,
cask erre kellene a szavazas,
a peddolotyiknak is kellene valami
gondolat
nem hat

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.