Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ėsszeesk√ľdtek az arany ellen


Hatalmasra duzzadt a spekulánsok által az arany áresésére nyitott pozíciók értéke.

Elk√©peszt√Ķen sokan kezdenek j√°tszani az arany √°res√©s√©re az amerikai piacon, a Bloomberg tud√≥s√≠t√°sa szerint az adatok gy√Ľjt√©s√©nek kezdete √≥ta el√Ķsz√∂r fordult el√Ķ, hogy a hedge fundok √∂sszes√≠tve shortban √ľlnek a nemesf√©m piac√°n.

Az amerikai √Ārupiaci √©s Hat√°rid√Ķs Keresked√©si Bizotts√°g (CFTC) adatai szerint a j√ļlius 21-vel v√©gz√Ķd√Ķ h√©ten az alapok √©s m√°s spekul√°nsok √°ltal tartott poz√≠ci√≥k √©rt√©ke a nett√≥ short tartom√°nyba ugrott, 11,345 kontraktussal t√∂bben j√°tszottak az arany es√©s√©re ebben a befektet√Ķi k√∂rben, mint emelked√©s√©re.

A p√©nteki keresked√©sben az arany √°rfolyama 2010 √≥ta nem l√°tott m√©lypontot is el√©rt, 1075 doll√°ron is j√°rt unci√°nk√©nti √°rfolyama, s a megnyitott poz√≠ci√≥k alapj√°n √ļgy t√Ľnik, a befektet√Ķk ink√°bb a tov√°bbi √°res√©st tartj√°k val√≥sz√≠n√Ľbbnek. A nemesf√©m √°rfolyama j√ļliusban szinte minden nap esett, s ha ez √≠gy marad, az arany 2013 j√ļniusa √≥ta a legnagyobb egyhavi vesztes√©g√©t lesz k√©nytelen elk√∂nyvelni.

Ha forex, akkor AlfaTrader. Magyar √ľgyf√©lszolg√°lat, angol befektet√©si sz√°mla biztons√°ga.
√úgyfeleknek VIP TraderSzoba tags√°g.

A cikk a CEMP c√©gcsoport szolg√°ltat√°s√°t is n√©pszer√Ľs√≠ti.

Dan Denbow, a 700 milli√≥ doll√°ros USAA Percious MetLA & Minerals Fund portf√≥li√≥ menedzsere szerint j√≥l l√°that√≥ az arannyal kapcsolatos befektet√Ķi hangulat drasztikus v√°ltoz√°sa. Hi√°nyzik az arannyal kapcsolatos lelkesed√©s - mondta a h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek.
Az arany √°rfolyama doll√°rban
Alfatrader

Az arannyal kapcsolatos averzi√≥ √©rthet√Ķ, a befektet√Ķk √°ltal√°nos v√©lem√©nye szerint ha megindul hamarosan az amerikai kamatemel√©s, nem lesz √©rdemes tartani az eszk√∂zb√Ķl, amely nem fizet kamatot. A hangulatot tov√°bb rontotta, hogy k√©t hete kider√ľlt, a k√≠nai jegybank az elm√ļlt √©vekben j√≥val kevesebbet v√°s√°rolt a nemesf√©mb√Ķl, mint azt kor√°bban sejtett√©k.

Jeffrey Currie, a Goldman Sachs szak√©rt√Ķje szerint a legrosszabb m√©g csak most j√∂n az arany piac√°n, s hamarosan 1000 doll√°r alatti √°rfolyamokat is l√°thatunk, el√Ķsz√∂r 2009 √≥ta. A kock√°zatok k√©ts√©gtelen√ľl lefel√© mutatnak - tette hozz√°. V√©lem√©yn√©vel nincs egyed√ľl, a Bloomberg szerint az ABN Amro Bank √©s a Soci√©t√© G√©n√©rale szak√©rt√Ķi is 1000 doll√°r alatti √°rfolyamokat jeleznek el√Ķre december v√©g√©ig.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | 1 hazafele - 2015. jķlius 28. 12:34:20
2015. j√ļlius 28., kedd 9:11 Napi.hu
√Ėsszeesk√ľdtek az arany ellen

.Baroms√°g.√∂sszeeskudtek a h√ľly√©k ellen a spekul√°nsok!
Az arany √©rt√©ktarto 3 ezer + √©ve.Az √°tv√°lt√°sa buza/hus/munka√©rt√©k az √°llandoan emelked√∂ √©rt√©k√ľ aranyhoz csak spekulativ tr√ľkkel manipul√°lhato!Ezt teszik ma akkor amikor a 4 √©ve 400US doll√°rrol 1200 ra majd 2 √©ve 1700 $ ra nyomt√°k fel.Most j√∂n a 200 eves Rothcsildi
tr√ľkk a vesztes csata hamis hir√©vel....Az arany √°rat lenyomj√°k hogy a t√∂bblettartal√©ku orszagok olcson eladj√°k
Ezt khon√©k felvasarolj√°k minden modon √©s form√°ban, majd kik√©nyszeritik a h√°borut ami ok√°n az arany√°r(platina ez√ľst nemes √©s ritkaf√©mek)5000 $/uncia robban be.Honapokkal ezel√∂tt oroszorsz√°g meg h√°romszorozta csendben az arany felv√°s√°rl√°st ,mik√∂zben Khon√©k a falat rugdalt√°k kinjukban.Nem tudj√°k jelent√∂sen lejjebb szoritani az √°r√°t, a kispiaci √°rusit√°sban elt√ľnt az arany...
#2 | postaimre - 2015. jķlius 28. 16:19:49
Hazafel√©, a k√≠naiak ugyanazt j√°tssz√°k el, mint az oroszok a t√Ķzsd√©vel. Le√©rt√©keltetik a y√ľant √©s nagyban megy a j√°tszma. Az amerikaiknak kamup√©nz√ľk √©s sz√©tlopott aranyk√©szlet√ľk van. Mostan√°ban m√°r arra tesznek √≠g√©rv√©nyt, ami se nem a fed-ben, se nem Fort KNox-ban, hanem a f√∂ldben tal√°lhat√≥. Teh√°t eladj√°k K√≠n√°nak. √ćgy m√°r √©rthet√Ķbb, mi megy itt? "obama Mindent elk√∂vetek az alku√©rt.!!.879 milli√°rd doll√°rdal ttartozunk kin√°nak .De mindent megteszek.
kina ternészetesen megfelel a részleges halaszrás.
Mert a sengenyi egyezmény alapján,,csak egy belépési pontunk van az unióba."
#3 | monguzking - 2015. jķlius 28. 17:30:59
de ez akkor is √∂ngyilkoss√°g nyugat s usa sz√°m√°ra mert oroszok bago√©rt felv√°s√°rolj√°k az aranyk√©szleteket--ha ilyen √ľtemben v√°ndorol kelet fel√© az arany akkor tiz √©v mulva arany n√©lk√ľl marad nyugat s ha ekkor keletiek bed√∂ntik v√©gleg papir alapu semmitsem √©r√∂ doll√°rt,eurot akkor j√°t√©knak v√©glegesen v√©ge lesz---sakk-matt

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.