Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eur√≥pai zsid√≥knak √ļj eln√∂ke van


Annyira nyilv√°nval√≥v√° teszik a n√°ci-faszista zsid√≥ mocsoks√°got, hogy az √°tlagbirk√°nak is h√°nynia kell m√°r t√Ķle, de minimum agyonszeretgetni az els√Ķ zsid√≥t, akivel √∂sszefut. Ukr√°n-izraeli billiomos Igor Kolomoisky v√°lasztott√°k az √ļj eln√∂knek az Eur√≥pai Tan√°cs Zsid√≥ K√∂z√∂ss√©gek Bizotts√°ga.


BERLIN - ukr√°n-izraeli billiomost Igor Kolomoisky v√°lasztott√°k az √ļj eln√∂knek az Eur√≥pai Tan√°cs Zsid√≥ K√∂z√∂ss√©gek h√©tf√Ķn meglepet√©s bejelent√©s sor√°n a Berlinben tartott konferenci√°ja.
A d√∂nt√©s sz√ľletett j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl a fed√©lzeten a tan√°cs, √©s tal√°lkozott rosszall√°ssal sz√°mos olyan jelenl√©v√Ķk, k√∂zt√ľk legal√°bb egy eln√∂ks√©gi tag, aki elmondta The Jerusalem Post mondott le tiltakoz√°sul. Mindazon√°ltal, tisztvisel√Ķi a Tan√°cs v√©lem√©nye szerint a l√©p√©s lenne j√≥v√° √ľl√©s√©n a test√ľlet a k√∂vetkez√Ķ hetekben.


Kolomoisky vezet√Ķ partnere az ukr√°n v√°llalatcsoport Privat-csoport √©s a vagyon k√∂z√∂ttire becs√ľlik 3-7 billi√≥n doll√°rra.

√ē egy nagy j√≥tev√Ķje a Dnyipropetrovszk zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g √©s a volt vezet√Ķje a FC Dnipro Dnipropetrovsk labdar√ļg√≥-v√°logatottnak. Kinevez√©se v√°rhat√≥, hogy egy kev√©s t√°mogat√°sn√°l sz√ľks√©g van be√°raml√≥ k√©szp√©nzre a Eur√≥pai Zsid√≥ szervezetnek.

Komment√°l

Az √°llami vagyon leny√ļl√°s√°val kezdte a vagyona n√∂veked√©s√©t. Mint zsid√≥ nem vonhat√≥ felel√Ķs√©gre ut√≥lag.

M√°sr√©szt lesz p√©nze az eur√≥pai szervezetnek homokos felvonul√°sra. Vagy esetleg √ļjabb roma gyilkoss√°g finansziroz√°s√°ra Eur√≥p√°ban? A k√°osz √©rdek√©ben...Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. jķlius 28. 17:09:46
"Err√Ķl f√ļj a sz√©l a bal √©s jobbliber√°lis oldalon illetve J√ďBIK-on Van aki mindig ennek az internacionalista zsid√≥ garnit√ļr√°nak a szolg√°lat√°ba szeg√Ķdik http://ajobbik.ne...elnoke-van Itt pedig nyilv√°nval√≥, hogy kik √°llnak a az amerikai √°ll√°spont m√∂g√∂tt Magyarorsz√°gon √©s Ukrajn√°ban √©s m√°shol. A nemzetk√∂zi zsid√≥s√°g √©s fi√≥kszervezetei Aki ezt nem l√°tja az vak √©s h√ľlye http://itvideo.me...kov-Bleich
A nemzetközi zsidóság mozgatja a szálakat"
#2 | monguzking - 2015. jķlius 28. 17:23:52
t√©ny az√©rt az is hogy putyin is er√∂sen t√°mogatja zsidokat mondhatni v√©di √∂ket de az√©rt most kiv√°ncsi leszek hogy le√∂lt √∂r√∂sz√∂k√©rt k√©zp√©nzben fizet√∂ kolomoszkij miatt mennyire orol majd meg--egy√©bk√©nt pedig f√∂lh√°borito az emberek tudatlans√°ga---ez hogy lehet ha √©n meg√∂l√∂k valakit 10√©v b√∂rt√∂n--ez az mocskos b√ľd√∂s zsido diszno emberek ezreit √∂lette le s nemcsak fegyveres f√©rfiakat hanem asszonyok√©rt s gyerekek hull√°i√©rt is fizetett---s megteheti?h√°t akkor pusztuljon is el az emberis√©g mert ilyen faj nem √©rdemel l√©tet mely ilyen mocsoks√°got elt√ľr
#3 | Perje - 2015. jķlius 28. 23:32:57
Ausztria " neon√°ci"rendsz√°mokat tiltott be. Ki gondolta volna, hogy a 18-as sz√°m p√©ld√°ul Gitler nev√©nek kezd√Ķbet√Ľit jelenti? 1-es az √ĀBC els√Ķ bet√Ľje, m√≠g a H a nyolcadik.
http://www.telegr...lates.html

M√Ľbalh√© ez is, a kiv√°lasztottak k√≠v√°ns√°ga szerint.
#4 | Perje - 2015. jķlius 29. 13:22:44
Zsid√≥ olimpia kezd√Ķd√∂tt Berlinben. Abban az Anfite√°trumban, amit a f√ľhrer √©p√≠tetett. 36 orsz√°gb√≥l vesznek rajta r√©szt sportol√≥k:s_*_mai
http://www.indepe...22654.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.