Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zsidóellenes pártot!


Stumpf András...és pedzik, pedzegetik, keverik, kavarják... Soha nem lesz nyugalom, béke és szabadság, amíg Magyarországon a zsidókat ki nem irtják a közhatalomból.

Magyarorsz√°g j√∂v√Ķje att√≥l f√ľgg, meg tud-e szabadulni att√≥l, hogy a zsid√≥k befoly√°sa √©rv√©nyes√ľlj√∂n a k√∂z√©letben, hogy a zsid√≥k a baloldali p√°rtok seg√≠ts√©g√©vel ostrom alatt tudj√°k tartani a demokr√°ci√°t, a parlamentarizmust, a polg√°ri szabads√°got.

Nem lehet m√°sk√©pp megszabadulni, soha nem lesz nyugalom, b√©ke √©s szabads√°g, am√≠g Magyarorsz√°gon a zsid√≥kat ki nem irtj√°k a k√∂zhatalomb√≥l. A fejsz√©t a fa gy√∂ker√©re kell vetni, a magyar n√©p j√∂v√Ķje azon m√ļlik, hogy ki tudja-e irtani a zsid√≥s√°got a politikai √©letb√Ķl √©s az √°llamhatalomb√≥l.

Gyurcs√°ny √©s Bajnai ellen egy radik√°lis zsid√≥ellenes p√°rtot kellene alap√≠tani, amely minden erej√©vel puszt√≠tja a zsid√≥s√°got a k√∂z√©letb√Ķl, felh√≠vja a figyelmet arra, hogy a rabbik √°llnak megint az orsz√°g roml√°s√°nak h√°tter√©ben. Leleplezi a zsid√≥k √°rm√°ny√°t, a rabbik uralm√°t. Olyan kamikaze p√°rtot, amely nem egy m√°sik ideol√≥gi√°t akar a zsid√≥s√°g hely√©re √°ll√≠tani, hanem a zsid√≥kt√≥l megtiszt√≠tott ideol√≥giamentes √°llamot hirdeti. A zsid√≥kat vissza kell k√©nyszer√≠teni a civil szf√©r√°ba. Nem szabad engedni az olyan hazugs√°goknak, hogy √Ķk √°llami feladatokat l√°tnak el, ez√©rt teljes √°llami t√°mogat√°sra √©s fenntart√°sra jogosultak. Ki kell r√ļgni √Ķket az oktat√°sb√≥l, az eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyekb√Ķl. Ha van p√©nz√ľk, tartsanak el iskol√°kat √©s k√≥rh√°zakat, ha nincs, akkor ne tartsanak el. Ha valaki zsid√≥ vil√°gn√©zeti oktat√°st akar a gyerek√©nek, az fizesse meg a rabbit, aki tan√≠tja. Az √°llam k√∂sz√∂ni a felk√≠n√°lt seg√≠ts√©get, amit √°llami p√©nzen ny√ļjtan√°nak, de nem k√©r bel√Ķle. Az oktat√°s a zsid√≥k tr√≥jai falova, nem szabad ennek bed√Ķlni.

Fel kell ismerni, hogy Magyarorsz√°g a zsid√≥knak k√∂sz√∂nheti Trianont, a Don-kanyart, a v√∂r√∂s terrort, a kommunista elnyom√°s negyven esztendej√©t, az √≠g√©retesen indult demokr√°cia √©s a harmadik k√∂zt√°rsas√°g elveszt√©s√©t. Neki k√∂sz√∂nheti, hogy a vil√°g szemetj√©v√© lett√ľnk. Ha nem t√Ľnik el a zsid√≥s√°g a k√∂z√©letb√Ķl, √©s baloldali ideol√≥giai p√°rtokon kereszt√ľl ostromolhatja tov√°bb a demokr√°ci√°t, akkor hi√°ba t√Ľnik el Gyurcs√°ny vagy Bajnai, a szenved√©snek soha nem lesz v√©ge, mert j√∂n helyett√ľk m√°s. Akkor a gy√Ľl√∂lk√∂d√©s, a magyarelleness√©g soha nem hagyja el az orsz√°got. A zsid√≥ p√°rtokat a magyar t√∂rt√©nelem tapasztalatai alapj√°n ugyan√ļgy be kell tiltani, mint ahogyan a Szovjetuni√≥ Kommunista P√°rtj√°t betiltott√°k a Szovjetuni√≥ buk√°sa ut√°n. S√≥val kell behinteni a hely√ľket.

Ha siker√ľl a zsid√≥ m√©telyre r√°√©breszteni a magyarokat, hogy √Ķk √°llnak a gy√Ľl√∂lk√∂d√©s h√°tter√©ben, √Ķk teszik t√∂nkre az orsz√°got, akkor olyan vezet√Ķkre, olyan minisztereln√∂k√∂kre van sz√ľks√©g, akik az ideol√≥giai vit√°kat, vil√°gn√©zeti szabads√°got a civilszf√©r√°ban tartj√°k.

(Ha a ny√°jas olvas√≥ azt hinn√©, meg√Ķr√ľltem, s ennek bizony√≠t√©ka a fenti √≠r√°s, jelzem: nem. Azaz, nem √©n. A fent olvashat√≥ cikk r√∂vid√≠tett, de sz√≥ szerinti k√∂zl√©se Bartus L√°szl√≥ az Amerikai N√©pszav√°ban tegnap megjelent √≠r√°s√°nak, csup√°n a „katolikus", „katolikus egyh√°z" sz√≥t, sz√≥√∂sszet√©telt cser√©ltem ki a „zsid√≥" sz√≥ra, valamint, ahol emiatt √ļj kontextus√©rt ki√°ltott a sz√∂veg, a jobboldalit baloldalira, Orb√°n Viktort pedig Gyurcs√°ny Ferencre √©s Bajnai Gordonra. A c√©lom csup√°n az, hogy mindenki sz√°m√°ra egy√©rtelm√Ľ legyen, echte n√°ci sz√∂veggel van dolgunk. Term√©szetesen sem katolikusellenes, sem zsid√≥ellenes p√°rtra nincs semmilyen sz√ľks√©ge az orsz√°gnak. A tavaly Kert√©sz √Ākos magyarellenes, rasszista cikk√©t k√∂zl√Ķ Bartus mostani szellemi cs√ļcsteljes√≠tm√©ny√©b√Ķl sug√°rz√≥ n√°ci gy√Ľl√∂letre sincs. Rem√©lem, a mag√°t a magyar baloldal emigr√°ns z√°szl√≥viv√Ķjek√©nt felt√ľntet√Ķ Bartussal az √°ltala szeretettek semmilyen szellemi k√∂z√∂ss√©get nem v√°llalnak sem most, sem a j√∂v√Ķben.)
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Alex-andros - 2015. jķlius 28. 18:47:32
Nincs itt sz√ľks√©g semmi p√°rtra, csak Magyar odaad√°sra √©s k√©zre. AKARSZ A KART√ĀRSAM LENNI!?
#2 | bujnyik - 2015. jķlius 28. 21:14:58
na ja!vanm√°r nindenf√©le g√°rda meg bety√°rsereg.Mi√©rt ne gy√Ľjten√©k az "okos hazafiakat"m√©g egy ilyen franckarik√°ba?H√°tha valaki m√©g nincs lajstromba v√©ve?!
#3 | bujnyik - 2015. jķlius 28. 21:15:27
Igen alex!!!!!!!!!!
#4 | Perje - 2015. jķlius 29. 12:14:03
Ezt mondta Csurka István még 2009-ben:
http://mandiner.h...fard_zsido
#5 | Perje - 2015. jķlius 29. 18:38:48
Méér akarnak olyan pártot, amék sosem jutna be a Parlamentbe?s_*_huha

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.