Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újabb kémszervezetrõl szivárogtak ki titkos adatok


A Kanadai Biztonsági Hírszerzõ Szolgálat (CSIS) tevékenységére vonatkozó dokumentumot szivárogtatott ki a sajtónak az Anonymous elnevezésû internetes kalózcsoport, miután a megítélése szerint a kanadai szövetségi rendõrség nem járt el megfelelõen az egyik szimpatizánsa halálának tisztázásának ügyében.

Az iratból az derült ki, hogy a CSIS-nek, az észak-amerikai ország fõ hírszerzõ szervének nemcsak Washingtonban, Londonban és Párizsban van külföldi képviselete, ahogy azt korábban hivatalosan tudni lehetett, hanem a szolgálat 25 országban állomásoztat embereket. Több állomás "fejlõdõ országokban és/vagy instabil környezetben" található.

Az Anonymous közzétett egy videót is, amelyben azt állítja, hogy a jelhírszerzésre szakosodott Kanadai Kommunikációbiztonsági Intézmény (CSE) Stephen Harper kanadai miniszterelnök utasítására megpróbált Barack Obama amerikai elnök után kémkedni. A "hacktivisták" szerint a kísérlet leleplezõdött, ami veszélybe sodorta a tervezett Keystone XL kõolajvezeték sorsát, amelyen keresztül a Mexikói-öböl partvidékén mûködõ finomítókba szállítanák az Alberta tartományban bányászott olajat. Kijelentéseit a csoport nem támasztotta alá bizonyítékokkal.

Az Anonymous újabb leleplezõ dokumentumok közzétételét helyezte kilátásba. A csoport azért lendült akcióba, mert július folyamán korábban Brit Columbia tartományban rendõrök lelõtték az egyik szimpatizánsát, James McIntyre -t és a "hacktivisták" szerint a szövetségi hatóságok a felelõsöket nem tartóztatták le.

A 48 éves tányérmosó McIntyre Dawson Creekben egy tervezett vízerõmûvel kapcsolatos közmeghallgatás helyszíne elõtt vesztette életét. A hivatalos verzió szerint a maszkot viselõ férfi nem engedelmeskedett a rendõröknek és egy kést is elõvett.Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.