Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Obama g√°zkamr√°ba vezeti Izraelt?


Na-na! A rohadt zsidót mindenképpen, de Palesztina marad! Az itteni és a világ összes mocskos zsidaját se kihagyni ám! Aki árnyaltan, netán józanul próbál érvelni, az elveszett.

„Nincs m√©g egy eln√∂k Amerikai t√∂rt√©nelm√©ben, aki ilyen felel√Ķtlen k√ľlpolitik√°t folytatott volna, mint a mostani. Olyan naiv, hogy Ir√°nban is megb√≠zik. Ezzel az izraelieket g√°zkamr√°ba vezeti. Az ir√°ni egyezm√©ny a legnagyobb marhas√°g. Mind a demokrat√°knak, mind a republik√°nusoknak, mind az amerikai n√©pnek vissza kell utas√≠tania” – jelentette ki Mike Huckabee volt arkansasi korm√°nyz√≥, a Republik√°nus P√°rt egyik eln√∂kjel√∂ltje, az Amerik√°ban rendk√≠v√ľl n√©pes „evang√©liumi kereszt√©ny” (evangelik√°l) t√°bor p√©ldak√©pe.

A megjegyz√©s √≥ri√°si vihart kavart. A demokrat√°k felh√°borodtak, s√Ķt, m√©g a m√©rs√©kelt konzervat√≠vok – mint Jeb Bush vagy George Pataki – is el√≠t√©lt√©k ezt a hangot. A zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g egy r√©sze pedig joggal kifog√°solta, hogy legnagyobb trag√©di√°jukat egy egyezm√©nyhez hasonl√≠tj√°k, √©s aktu√°lpolitikai c√©lokra haszn√°lj√°k a holokauszt t√©m√°j√°t.

Az ir√°ni nukle√°ris megegyez√©s tartalm√°t sokan elemzik, √©s sokan hevesen t√°madj√°k az Egyes√ľlt √Āllamokban, s√Ķt, az sem ritka, hogy t√©v√©hirdet√©sekben riogatj√°k az embereket, de egy demokratikus orsz√°gban mindenkinek joga van a szabad v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°shoz. Huckabee megjegyz√©se m√°s probl√©m√°ra mutat r√°: a mai politikai kult√ļr√°ban annak √°ll a z√°szl√≥, aki el√©g szenz√°ci√≥sat, usz√≠t√≥t, botr√°nyosat mond. Az ilyen t√≠pus√ļ megjegyz√©seket tov√°bb√≠tj√°k milli√≥k Twitteren, ilyenr√Ķl adnak h√≠rt a 24 √≥r√°s h√≠rcsatorn√°k, az ilyen mondatokat id√©zik a politikai elemz√Ķk. Aki √°rnyaltan, net√°n j√≥zanul pr√≥b√°l √©rvelni, az elveszett: t√ļlharsogj√°k a demag√≥g v√©lem√©nyform√°l√≥k.

Mike Huckabee volt arkansasi kormányzó, a Republikánus Párt egyik elnökjelöltje

Fotó: Getty/Europress/Scott Olson

Arra mindenki felfigyelt, hogy egy republik√°nus szen√°tor Poncius Pil√°tushoz hasonl√≠totta John Kerry k√ľl√ľgyminisztert, vagy hogy Ted Cruz szen√°tor, az egyik eln√∂kjel√∂lt Barack Obam√°t tartja az √°llami terrorizmus vezet√Ķj√©nek. Lindsay Graham eln√∂kjel√∂lt az ir√°ni meg√°llapod√°st az 1938-as m√ľncheni egyezm√©nyhez hasonl√≠tja, amellyel Eur√≥pa beh√≥dolt a n√°ci N√©metorsz√°gnak. Scott Walker – megv√°laszt√°sa eset√©n – azonnal t√∂r√∂ln√© az ir√°ni egyezm√©nyt, √©s, ha kell, m√°r beiktat√°sakor bomb√°zn√° a perzsa √°llamot.

De aki netán az iráni egyezmény tartalmát, nemzetközi hatását kívánná elemezni, az elveszett. Kit érdekelnek a tények? Vélemény kell, méghozzá botrányos vélemény.

A Republik√°nus P√°rt eln√∂kjel√∂ltjei k√∂z√∂tt ma az a milli√°rdos √ľzletember, Donald Trump vezet, aki mindenkin√©l mindent jobban tud, mindenkit s√°rba tapos, akinek arroganci√°j√°val neh√©z versenyre kelni.

A mexik√≥i bev√°ndorl√≥kat b√Ľn√∂z√Ķknek, er√Ķszaktev√Ķknek nevezte, √©s a d√©li hat√°r teljes vonal√°n h√ļz√≥d√≥ fal √©p√≠t√©s√©t tervezi, amelynek k√∂lts√©g√©t Mexik√≥val akarja megfizettetni. K√≠n√°t arra k√©nyszer√≠ten√©, hogy hagyjon fel a valutamanipul√°ci√≥val. Putyinnal tudna t√°rgyalni, √©s r√∂gt√∂n elint√©zn√©, hogy az √°rul√≥ Edward Snowdent kiadja Amerik√°nak. A leghat√°sosabb azonban az ISIS elleni strat√©gi√°ja: egyszer√Ľen megfosztan√° az olajt√≥l az Iszl√°m √Āllamot. Lebomb√°zn√° az √∂sszes olajkutat Irakban, ut√°na egy pillanat alatt √ļjra√©p√≠ten√© amerikai v√°llalatokkal, majd amerikai hadsereggel √Ķriztetn√© a l√©tes√≠tm√©nyeket. Lehetetlen dolgokat √≠g√©r, de a t√∂bbi jel√∂lt l√°tja, hogy ilyen hamis retorik√°val, √∂ntelts√©ggel, usz√≠t√°ssal szavazatokat lehet szerezni, ez√©rt pr√≥b√°lj√°k tartani vele a l√©p√©st. √Čs j√∂nnek a hajmereszt√Ķ kijelent√©sek; az orsz√°g val√≥di probl√©m√°inak elemz√©s√©re sem id√Ķ, sem ig√©ny nincs. Az a l√©nyeg, hogy minden napra legyen egy nagy mond√°s.

Ahogy Barack Obama megjegyezte: nevetséges ez a világ. Vagy inkább elszomorító.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. jķlius 29. 09:32:59
Izrael n√©lk√ľli vil√°got rem√©l a palesztin kisl√°ny, aki s√≠rva fakadt Merkelen

A n√©met Die Welt interj√ļt k√©sz√≠tett azzal a palesztin kisl√°nnyal, aki napokkal ezel√Ķtt s√≠rva fakadt Merkel el√Ķtt. Az interj√ļ megd√∂bbentette a n√©met √ļjs√°g√≠r√≥t. http://www.atv.hu...t-merkelen
#2 | keepfargo - 2015. jķlius 29. 12:16:35
Dear Mike Huckabee! Take a look at your countryman¬īs video about auschwitz-shit: David Cole on YouTube. According to his munitious raport, THERE WAS NO GASCHAMBER IN AUSCHWITZ, only shelter room for the case of bombing rades. By the way, the Zyklon B gas IS NOT able to kill people, only insects...Good morning!
#3 | Perje - 2015. jķlius 29. 12:58:18
Hova vonuljunk be legk√∂zelebb? Michael Moore filmet k√©sz√≠tett err√Ķl a t√©m√°r√≥l:
http://www.showbi...-film-fest
#4 | nyilasfergeteg - 2015. jķlius 29. 15:43:57
keepfargo !

The black car is already on the way to pick you up... :)
#5 | Alex-andros - 2015. jķlius 29. 17:33:38
Izrael pusztul√°s√°t √©s a k√∂zel-kelet l√°ngba bor√≠t√°s√°t j√≥l el√Ķ k√©sz√≠tette a cionista hatalom.
#6 | Perje - 2015. jķlius 29. 20:19:57
Amerikai rend√Ķr fogvatartott hajl√©ktalant etet.:o
YouTube Videů


Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy √Ķt kiskor√°ban paritty√°val etett√©k.
#7 | Perje - 2015. jķlius 31. 13:55:36
Palesztin otthont gy√ļjtottak fel izraeliek. Egy csecsem√Ķ eleven el√©gett, a csal√°d t√∂bbi tagja s√ļlyosan megs√©r√ľlt.
http://www.rt.com...sh-attack/
#8 | Perje - 2015. augusztus 02. 12:16:05
"A zsid√≥ terror nagyobb csap√°st jelent az √°llamra, mint az arab terror." mondta az izraeli igazs√°g√ľgy miniszter.
http://mignews.co...92182.html

Végre valaki felismerte ezt.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.