Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kövér: genetikai hibából fakad a baloldal torzult karaktere


Kövér zsidózott egy jót! A genetikai hulladék genetikai hulladéknak titulálja a genetikai hulladékot.
A házelnök szerint hibás gĂ©njeik miatt gondolkodnak egyesek nemzetek feletti eurĂłpai egysĂ©gben, velĂĽk szemben állnak a nemzetek EurĂłpájának hĂ­vei – utĂłbbiak gĂ©njeirõl nem beszĂ©lt.

Az OrszággyĂ»lĂ©s elnöke szerint a nemzetpolitika a Kárpát-medencĂ©ben, illetve a világban bárhol Ă©lõ magyarság Ă©letlehetõsĂ©geinek vĂ©delmĂ©t, bõvĂ­tĂ©sĂ©t jelent, ám az elmĂşlt 25 Ă©vben regnálĂł kormányoknak csak a fele tekintette ezt fontosnak, másik fele azonban minimum negligálta a nemzeti szempontokat, vagy egyenesen nemzetellenes politikát folytatott. A mĂ©lypontot Gyurcsány Ferenc jelentette, aki a „nyĂ­lt nemzettagadás politikáját valĂłsĂ­totta meg”, ami pedig azĂłta is továbbĂ©l a baloldalon – mondta KövĂ©r LászlĂł a RákĂłczi SzövetsĂ©g Kárpát-medencei magyar irodalomtanárok találkozĂłján Gyöngyösön.

„Ma már, tĂ­z Ă©v távlatábĂłl azt látjuk: mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibábĂłl fakadĂł torzult karakterĂ©nek gondoltunk, az valĂłjában az eurĂłpai baloldal karaktere” – fogalmazott KövĂ©r –, amely karakter szerint a nemzetállamok, s bennĂĽk a nemzetek a haladás Ăştján robogĂł gõzmozdony elõl, amelyen 1917 után vörös csillag, most pedig kĂ©k meg szivárványszĂ­nĂ» emblĂ©ma szerepel, eltávolĂ­tandĂłk.

A házelnök megĂ­tĂ©lĂ©se alapján, kĂ©t nagy erõcsoport kĂĽzd egymással. Az egyik oldalon a nemzetek feletti, nemzetek helyetti globális erõpolitika áll, a másik oldalon pedig azok állnak, akik azt gondolják, hogy az egyesĂĽlt EurĂłpának a nemzetek EurĂłpájának kell lennie. Az egysĂ©gesĂĽlõ magyar nemzet elõtt ugyanakkor a legnagyobb kihĂ­vást a demográfiai lejtmenet jelenti, ez pedig azĂ©rt következhetett be, mert a magyar politikai elit az elmĂşlt 25 Ă©vben kĂ©ptelen volt kialakĂ­tani egy egysĂ©ges nemzetpolitikát. EzĂ©rt is fontos, hogy a jelenlegi politika folytonosságot kapjon meg legalább egy-kĂ©t cikluson keresztĂĽl. Ha a magyar társadalom elitje nem tud egysĂ©ges lenni az alapvetõ kĂ©rdĂ©sekben, nincs esĂ©lyĂĽnk a megmaradásra – Ă©rvelt KövĂ©r LászlĂł.Link

Hozzászólások


#1 | Alex-andros - 2015. július 29. 17:10:46
Létezik még magyarnak mondott tudományos akadémia?! Létezik még fingaria?! Akkor mirõl beszél?!!!
#2 | monguzking - 2015. július 29. 17:28:20
meg aztán inkább a nemzetközi zsidoság küzd izraeli zsidosággal-izraelieknek nem tetszik a világkormány ötlete
#3 | Perje - 2015. július 29. 18:55:42
http://www.atv.hu...acs-attila
Nála is a génekkel van a baj. Még jó, hogy nem hazát mondott.
#4 | Gutai Zub - 2015. július 29. 19:11:50
Jelenlegi politika és kövér laci?

25 évvel ezelõtt, egy hosszú hajú torzonborz kis galeri szerû fiatal csoport, az akkori szdsz hátán, mint kiválogatott soros pénzen tréningeztetett fidesz, bekerült a magyar? politikába.

25 év eltelt, pocakos kis öregedõ semmirekellõ csoport megmaradt az élen, így vagy úgy, galeri sõt érdek maffia szerû egyvelegben.

Most azt képzeljük el, milyen lehet a környezet ott, annál a népnél? ahol ezek garantálnák a magyar nemzet megmaradását?

Én lemondok az ilyen nemzeti tagságomról.........

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.