Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

R√∂h√∂gj√ľnk egy√ľtt: Szili Katalin, auton√≥miabiztos


Akkor most z√°rj√°tok be a boltot, auton√≥mi√°z√≥k! Szili poz√≠ci√≥ba helyez√©se √ļjabb bizony√≠t√©k arra, hogy h√ľlyemagyar lehet √°lbalos √©s √°ljobbos is, a h√ľlyes√©g nem ideol√≥giaf√ľgg√Ķ.

Olvasom a h√≠rt √©s nem tudom abbahagyni a r√∂h√∂g√©st: Szili Katalint megb√≠zza Semj√©n Zsolt a hat√°ron t√ļli magyarok auton√≥mia-koncepci√≥j√°nak kidolgoz√°s√°ban val√≥ r√©szv√©telre. √Črtem √©n, hogy a korban, amikor a k√∂zt√©v√© egyes csatorn√°ja a szilveszteri r√°di√≥kabar√©t hozza el nek√ľnk minden nap, a korm√°nynak is nagyot kellett vir√≠tani, de Katalint jobban el tudn√°m most k√©pzelni az k√∂zszolg√°lati Id√Ķj√°r√°s Csatorna munkat√°rsak√©nt, hiszen √Ķ mindig tudta honnan f√ļj a sz√©l. Persze, meg√©rtj√ľk: a dubajoz√°shoz m√°r egy kicsit √∂regecske lenne...

Ez van: Szili Katalin a megélhetési magyarság-politikus egyik top ikonja.

Ne gondoljunk bele, de ez a n√Ķ majdnem k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k lett!!! Persze, akkor a S√≥lyom L√°szl√≥t jel√∂l√Ķ Fidesz m√©g Szilit b√Ķszen kommunist√°zta. Muha. De ezt majd a h√≠vek feldolgozz√°k. √ćzlelgetem a szavakat, Szili √©s az auton√≥miakoncepci√≥k. √ćgy hirtelen val√≥ban nem tudok hasznosabb munk√°t kital√°lni neki. S√Ķt, bevallom, amikor elolvastam a h√≠rt, els√Ķ pillanatban megfogadtam, nem fogok √≠rni semmit r√≥la, mert m√°r megint megv√°doltok, hogy megszponzor√°lom a Jobbikot. De h√°t ezt m√°r csak a vak nem l√°tja: itt a Fidesz a Jobbikt√≥l a szocikon √°t az LMP-ig mindenkit felv√°s√°rol.

Ha messzir√Ķl j√∂tt ember vagy, k√©rdezhetn√©d, j√≥-j√≥, de mit keres egy szoci√©lpolitikus a Fideszben? Mert ez √≠gy t√©nyleg √ļgy t√Ľnhet, hogy akkor j√∂v√Ķre K√∂v√©r L√°szl√≥ m√°r nem a Martosi Szabadegyetemre megy, hanem a pesti melegfelvonul√°sra. Ha esetleg k√∂zelebbr√Ķl √©rkezt√©l, m√©g arra is k√≠v√°ncsi lehetsz, vajon mit tud ez a n√Ķ, hogy minden korm√°nyzat alatt jut neki egy zs√≠ros √°llami poz√≠ci√≥?

Nincs itt semmif√©le titok, jelen helyzet csup√°n arr√≥l sz√≥l, hogy a Fidesz kifizet√Ķlist√°j√°ra felker√ľlt Szili megkapta a Jud√°s-p√©nz utols√≥ r√©szlet√©t. Ennyi. Valahogy √≠gy k√©pzelem el.

- Katika, a Gyurcsány-beszéd kiszivárogtatása mellé, azért mutatnod kéne valamit a biztos nyugdíjért, mit vállalsz még?

- Szopok, nyalok, egyenl√Ķ t√°vols√°gban vagyok, kamup√°rtot alap√≠tok.

- Oké.

A j√≥ h√≠rem az, hogy nyugi, ahol ez a n√Ķ megjelent, ott minden √∂sszeomlott, mert hatalmas l√ļzer. √Čs ezen m√°r csak az MKP Via Nov√°sai nem s√©rt√Ķdnek be, szervilizmusukat a Felvid√©k Partikir√°lya, Luxxy Lacika megdolgozta k√©t l√°da s√∂rrel √©s egy szakajt√≥ kok√°rd√°val, meg magyarz√°szl√≥val, matric√°kkal – Csonka, ha m√©g maradt, k√ľldjetek m√°r nekem a klozettbe egy √≠vet, elfogyott a pap√≠ros –mert a hat√°ron t√ļli szlovmagyarok, rommagyarok ugye olyan ostob√°k, hogy menten sz√ľks√©g√ľk van egy csonkamagyar k√∂p√∂nyegforgat√≥ra, aki majd megmondja √©s elk√©pzeli, milyen auton√≥mia-koncepci√≥t szeretn√©nek, no nem mintha meg√©rdemeln√©tek.

T√©nyleg, tudja valaki, mi√©rt akar a Fidesz (!!) a szlov√°kiai, rom√°niai, stb magyarok sz√°m√°ra auton√≥miakoncepci√≥t kidolgozni? M√©gis, ennek √ļgy k√°b√© mennyi√©rtelme van? Mert azt m√°r l√°tjuk, hogy a magyar k√ľl√ľgyet megsz√°llt√°k a putyinista trollok, de m√©g a fideszes auton√≥miakoncepci√≥t is megpr√≥b√°lj√°k a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok nem kev√©svb√© putyintroll nacionalist√°i tork√°n lenyomni, h√°t ett√Ķl jobb vicceket manaps√°g csak a k√∂zolg√°lati t√©v√© id√Ķj√°r√°s-jelent√©sekor l√°tsz, hallasz. Szili meg√©rkez√©s√©vel az egy√©bk√©nt is komolyan nem vehet√Ķ auton√≥mia-t√∂rekv√©sek v√©gk√©pp nevets√©gess√© v√°ltak. Magyarul:

Az auton√≥mia fogalm√°t eddig az MKP futtatta lyukra, az automi√°val √©rvel√Ķket pedig a Fidesz √©s Szili √©rkez√©se teszi teljesen nevets√©gess√©.

Eml√©keztek m√©g az √°lna√≠v √©rvel√©sre? 2013 tavasz√°t √≠rtuk, az Az MKP Via Nova√©s Sz√°vay Istv√°n (Jobbik) bens√Ķs√©ges kapcsolata napvil√°gra ker√ľlt, kapkodt√°k fej√ľket a felvid√©ki n√°cul√≥ kispajt√°sok. Szeg√©ny Ber√©nyi J√≥zsi (MKP) akkor szart be el√Ķsz√∂r. Mondjuk a ma m√°r a Fidesz √°ltal t√ļr√°ztatott, magyar k√∂zp√©nzeken bulik√°z√≥ Gub√≠k Lacika cegl√©di Jobbikos tr√©ningj√©re √©s el√Ķad√°saira nagyon nem is lehetett volna mit mondani – l√°tj√°tok: √∂sszen√Ķ az, ami √∂sszetartozik m√©g a„Felvid√©ken” is – de akkor j√∂tt a mester√©rv: Az MKP Via Nova nemcsak a Jobbikkal, de a Fidelitasszal – tudj√°tok, a komcsi feljelentget√Ķ fiatalok szervezet√©vel –√©s, kapaszkodjatok, az MSZP-s Szili Katalinnal is j√≥ kapcsolatban√°llnak!

Ez a l√°tsz√≥lag m√Ľk√∂d√Ķnek t√Ľn√Ķ√©rv azonban csak a fel√ľletes olvas√≥ sz√°m√°ra lehet meggy√Ķz√Ķ, aki egy kicsit jobban ismeri Katalin munk√°ss√°g√°t, sejthette: itt bizony a tort √ľl a h√ľlyemagyarizmus. Ugye a Jobbikr√≥l nem √©rdemes k√ľl√∂n√∂sebben vit√°zni: ami √ļgy h√°pog, mint egy kacsa, ami √ļgy tipeg, mint egy kacsa, √©s √ļgy n√©z ki, mint a kacsa, az kacsa. Rasszista megjegyz√©sek, az irredentizmus pacifik√°l√°sa √©s antiszemitizmus, neh√©z √ļgy tenni, mintha nem ostoba n√°cikr√≥l besz√©ln√©nk. Igaz, 2013 tavasz√°n m√©g volt rem√©ny, hogy az MKP egy√©rtelm√Ľen elhat√°rol√≥dik Jugendj√©t√Ķl, de k√©t √©vvel k√©s√Ķbb azt l√°tjuk, hogy a jobbikos Sz√°vay j√≥slata teljesedett be:

A p√°rt id√Ķsebb tagjainak hely√©t fokozatosan √°tveszik a jobbikos √©rzelm√Ľ MKP-s fiatalok, Szili Katalin bar√°tai, azaz Gub√≠k L√°szl√≥, Csonka √Ākos, Varga Tibor, Cziprusz Zolt√°n √©s a t√∂bbiek. Hol vagytok j√≥zan emk√°p√©sek? Leesett m√°r a k√©tfill√©res, hogy ezekkel a boh√≥cokkal soha nem fogtok visszajutni a parlamentbe? Azokkal, akikkel budapesti h√°tsz√©llel megt√°mogatva, erk√∂lcsi √©s mor√°lis √≠t√©letet mondanak felettetek, sz√©tverve m√°r l√©tez√Ķ strukt√ļr√°kat, int√©zm√©nyeket kontraszelekt√≠v m√≥don gy√Ľrnek mindent maguk al√°?

Szlov√°kiai magyar √°llampolg√°r, tedd fel a k√©rd√©st magadnak; √ľres √©s bl√Ķd tetteken √©s √ľres szavakon k√≠v√ľl, mit adott neked ez a Jobbik-Fidelitas-Szili Kati-MKP-Via Nova f√©le bag√°zs?

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. jķlius 29. 21:36:39
Magyarok √©s a nemzetk√∂zi k√ľlpolitikai t√°rgyal√°sok, √∂sszej√∂vetelek, stb.

Egy szerény visszavonult angol tanár véleménye:

Mi lenne ha Magyarorsz√°gra ilyen nev√Ľ emberek j√∂nn√©nek t√°rgyalni?

Disznó
H√ľlye (szili)
mad√°r
puszi (kis)


Mert ez nekik így hangzik.

(amikor a coca cola Kínába is bevonult, meg kellett változtatni a nevét, mert ez valami ocsmányságot jelentett volna a derék sárga fogyasztóknak)
#2 | mindannyiunknak - 2015. jķlius 29. 23:04:19

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.