Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Migráció mint csodafegyver


A 20-adik sz√°zad csodafegyvere az atombomba volt, a 21-ediknek a mesters√©ges n√©pv√°ndorl√°s. L√©nyege: szeg√©ny D√©l √©s D√©lkelet foglald el, vedd el √©s √ľlj bele a k√©szbe ami a d√Ķzs√∂l√Ķ Nyugat√©.
Hogy jött létre ez a helyzet?
1. A D√©l √©s D√©lkelet t√ļln√©pesedett - ezt ter√ľlete m√°r nem tudja eltartani, s a "felesleges r√©sz" kirajzik. Vagy v√©gtelen h√°bor√ļk √Ľzik el n√©peiket.
2. A kolonializmus elt√∂rl√©se kor√°n t√∂rt√©nt - az infrastrukt√ļra fel√©p√≠t√©se el√Ķtt.
3. A t√∂rzsi h√°bor√ļk l√©nyeg√©ben megsz√Ľntek.
4. A modern és ingyenes gyógyszerek következtében a gyermekhalandóság nagysága lecsökkent.
5. Az √°ltal√°nos nyugd√≠jrendszer hi√°nya miatt a csal√°dokban sok gyermek kellett az √∂reg sz√ľl√Ķk eltart√°s√°hoz.
6. A mobil-telefonok gyors elterjedése megismertette a tömegeket a fényezett gazdag Nyugattal és ez, mint "ígéret földje" elementáris vonzást gyakorol.
7. A vil√°g h√°tt√©rhatalma felismerte a migr√°ci√≥ √≥ri√°si lehet√Ķs√©g√©t az eur√≥pai nemzet√°llamok megroppant√°s√°ra √©s az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok megteremt√©s√©re, melyek eddigel√© igencsak akadoztak.
8. A h√°tt√©rhatalomnak hirtelen ker√ľlt el√©g p√©nze √°tt√©telesen megind√≠tani a t√∂meges migr√°ci√≥t, s annak c√©lir√°nyt szabni.
9. Az √ļj n√©pv√°ndorl√°s siker√©hez egy vil√°gvall√°s sz√©ls√Ķs√©ges csoportja adja az ideol√≥giai al√°t√°maszt√°st √©s motiv√°ci√≥t, mely fanatizmust ad a migr√°ci√≥s t√∂megeknek √©s mert mindig harcosan kereszt√©nyellenes volt.
10. A Nyugat mely 200 √©ve mindent megtett saj√°t elvi alapjainak a 2000 √©ves Kereszt√©nys√©g diszkrimin√°l√°s√°ra, al√°√°s√°s√°ra, √©s rejtett vagy ny√≠lt √ľld√∂z√©s√©re - m√°ra m√°r csak valami szublim√°lt humanizmus elveibe kapaszkodik g√∂rcs√∂sen, amellyel a k√ľsz√∂b√∂n√°ll√≥ konfront√°ci√≥ban sem azt, sem mag√°t nem fogja tudni megtartani.

A t√∂rt√©nelem azt bizony√≠tja, hogy ha egy t√°rsadalom el√©rkezv√©n hatalma cs√ļcs√°ra, kiv√°lts√°gos helyzet√©t, gazdags√°g√°t √∂nmaga kedvtel√©s√©re, az √©let gy√∂ny√∂reinek habzsol√°s√°ra, s m√°sok egyre nagyobb kizs√°km√°nyol√°s√°ra ford√≠tja, akkor menthetetlen√ľl az atomiz√°l√≥d√°s, a sz√©tes√©s, √©s a pusztul√°s √ļjt√°ra cs√ļszott. Ez volt a v√©gzete az √≥kori √öj-babil√≥niai birodalomnak, a G√∂r√∂g-R√≥mai vil√°ghatalomnak √©s a hatalmas Karth√°g√≥nak.
Karth√°g√≥ a F√∂n√≠ciaiak √°ltal alap√≠tott gazdag keresked√Ķ v√°ros volt √Čszak Afrik√°ban, mely er√Ķs birodalomm√° fejl√Ķd√∂tt. Kora m√°sik nagy hatalm√°val, R√≥m√°val versenyzett s h√°rom h√°bor√ļt is v√≠vott. Volt amikor a h√≠res Hannib√°l modern "harci elef√°ntjaival" R√≥ma kapui el√Ķtt √°llt - s v√©g√ľl m√©gis vesztett. Keresked√Ķi megunt√°k a hadsereg dr√°ga tart√°s√°t - √©lni akartak √©s nem h√°bor√ļzni. Karth√°g√≥t h√°rmas fallal vett√©k k√∂r√ľl - √©s biztons√°gban √©rezt√©k magukat. Scipio, a r√≥mai hadvez√©r, sereg√©vel nem a falak ellen indult, hanem a kik√∂t√Ķben sz√°llt partra. V√©g√ľl is Karth√°g√≥ √∂r√∂kre elpusztult. Romjai L√≠bi√°ban turista l√°tv√°nyoss√°g.
Nyugat ma csodafegyvereiben b√≠zik az atom, a biol√≥giai, √©s kitudja m√©g milyen elektronikus vagy sug√°r-fegyverekben s legy√Ķzhetetlennek tudja mag√°t. Hadseregei fenntart√°s√°t, k√ľl√∂n√∂sen az eur√≥paiak, dr√°g√°nak √©s f√∂l√∂slegesnek tartj√°k, mert sokba ker√ľl, s mindez d√Ķzs√∂l√©s√ľk √©s kedvtel√©seik rov√°s√°ra megy s elhanyagolj√°k.
Vaks√°gukban nem l√°tj√°k, hogy a n√©pv√°ndorl√°s fegyvertelen h√≥d√≠t√≥ hull√°mai ma is a tengeri kik√∂t√Ķk√∂n √°t √©rkeznek, l√©lekveszt√Ķk√∂n √©s gumics√≥nakokon.

Megold√°s lehetne: visszak√ľldeni a t√∂bbs√©get kiindul√°si pontjaikra. Ell√°tva √Ķket a fenntart√°sukb√≥l megsp√≥rolt √∂sszegb√Ķl. Megt√©rni a Nyugatot eddig megtart√≥ meg√ļj√≠tott Kereszt√©nys√©ghez, mely k√©pes er√Ķs t√°rsadalomban √∂sszefogni az egyedeket √©s n√©peket.
A kirajzott t√∂megek ne a k√©szbe akarjanak be√ľlni, hanem teremts√©k meg a maguk √©lhet√Ķ √©s fejl√Ķd√Ķ t√°rsadalm√°t. Ehhez Eur√≥pa seg√≠ts√©get √©s szak√©rtelmet tud adni!

Prof. Dr. Pungur József
volt afrikai tan√°r

(E-mail-ben jött)

HozzŠszůlŠsok


#11 | Gutai Zub - 2015. jķlius 30. 20:28:23
Gerry,

Miért fogtam mellé?

Az hogy mire t√∂rekednek a k√≠naiak a becs√ľlet√ľkre legyen mondva.

Az, hogy feneketlen szaporaságukkal mások életterét veszik el az, mivel nem vagyok kínai, nem tetszik.

A nyugdíjas tanár barátod menjen el Kínába pár évre, kérdezze meg a tibeti beintegrált lakosságot milyen frankó kínainak lenni

K√≠n√°val semmi baj nem lenne, de egy K√≠na a vil√°gon mindig el√©g volt, √©s semmi olyan sz√©ps√©ggel nem rendelkeznek, hogy mindenhol szivesen l√°tn√° m√°s ember √Ķket.

Ne haragudj√°l, de nem l√°tom hol fogtam mell√©, m√©gha √∂v√©k a j√∂v√Ķ, √©n akkor se vagyok k√≠nai........
#12 | GERRY - 2015. jķlius 30. 22:58:03
Gutai...

"Afrikában maximum utakat építenek.
Ezen viszik ki a nyersanyagokat, √©s ezeken hozz√°k be a k√©sz b√≥vlikat. T√∂nkret√©ve a helyi ipart, mez√Ķgazdas√°got,.
√©s k√©zm√Ľvess√©get"


erre gondoltam, a "melléfogással".

azt., hogy mi lesz a v√©ge mi m√°r nagy val√≥sz√≠n√ľs√©ggel nem fogjuk megl√°tni.

Ha meg meglátjuk a dolgok "végét" az se lesz egy örömteli pillanat - de lehet, hogy csak egy pillanat lesz!:|

A vil√°gon sok ember keresi a kiutat b√°r ezek kilencvenkilenc sz√°zal√©ka csak zs√°kutca √©s nem kifel√© vezet√∂ lehet√∂s√©g. M√©g mindig vagyok annyira √°rtatlan √©s j√≥hiszem√ľ, hogy megpr√≥b√°lok b√≠zni az emberis√©g egy r√©sz√©nek (a j√≥kra gondolok) v√©gs√∂ gy√∂zelm√©ben. Annyi izgalmas filmet l√°ttam ahol a rosz megb√ľnh√∂d√∂tt a j√≥k pedig t√ļl√©ltek m√©g 2-3 folytat√°st is (n√©ha pedig eg√©sz sorozatokat!), szeretn√©m l√°tni egyszer ugyanezt a forgat√≥k√∂nyvet a "Val√≥ Vil√°g"-ban is!

Olyan nagy kérés ez?
#13 | jozsef toth - 2015. jķlius 30. 23:26:13
GERRY !
Az ,hogy a TE keresed NAGY vagy KICSI ,realis van sem .Teljessen midegy!.
Mert azok akik ezen tudnanak valtoztatni azokat NEM erdekli!
Szoval igy nagy a valoszinusege annak,hogy csak remenykedunk.
De semmi baj ! Mert tudod ;a remeny hal meg utoljara!!
Csak azt elfelejtettek a NAGY bolcsek hozza tenni ,hogy velulk eggyut hal meg a remenyiss_*_francba !
#14 | gurka - 2015. jķlius 30. 23:47:18
A kilencvenes √©vekben megjelent a Magyar Hist√≥ria /zsebk√∂nyv/ sorozatban a t√∂r√∂k√∂k h√°roml√©pcs√Ķs h√≥d√≠t√°s√°r√≥l egy k√∂tet. Mi voltunk a 3., k√ľls√Ķ l√©pcs√Ķ. A szerbekn√©l m√°r hegyet √©p√≠tettek fejekb√Ķl. A harmadik volt, ami m√°r iszl√°m volt. Tibet, √öjg√ļria=Szerbia. √öjg√ļri√°ban lem√©sz√°roltak minden szem√ľvegest, Tibetben a papok 90%-√°t. Eur√≥p√°ban nem 200 √©ve rombolnak, eleve az egyh√°z zsid√≥ volt, a p√°pas√°g 1600 √©ve alatt a b√≠borosok 80 %-a zsid√≥ volt, a magyari-szk√≠ta-hun √°llamalkot√≥ n√©pek √∂sszekever√©se olyan sziv√°rg√≥ n√©pt√∂red√©kekkel, akiknak nem volt az eg√©sz vil√°gra-√©letre √°tfog√≥ vil√°gk√©p√ľk, az egyh√°z hatalmi terrorral mindent elfogadtadtott vel√ľk, mint Biz√°nc Bulg√°ri√°ban, ahol a szk√≠ta n√©pess√©gre r√°kevertek √©szakr√≥l hozott szl√°vokat egy felt√©tellel j√∂hettek, ha pravoszl√°vok lesznek. Ezt a bolond √∂nmag√°t ostoroz√≥, nemcsak pravoszl√°v hanem r√≥mai kereszt√©ny lelkiz√©st el√Ķbb-ut√≥bb mindenki leh√°nyja mag√°r√≥l, mint egy rossz g√∂nc√∂t. Az elm√ļlt 10 000 √©vek alatt minden√ľtt eler√Ķtlenedtek a magyari n√©pek, elvesztett√©k a tud√°sukban rejl√Ķ hit√ľket az √©letrendj√ľkben, akarni kell ujj√°√©p√≠teni, √©s ebben t√°mogat a naprendszer felfel√© √≠vel√Ķ √ļtj√°nak energiav√°ltoz√°sa. Hossz√ļ ideje nem j√°rtuk be a F√∂ldet, h√°t elj√∂ttek a n√©pek maguk, tudnunk kell √Ķket visszavezetn√ľnk a csal√°djukhoz, az √©let√ľkh√∂z. √öjra meg kel ismerj√ľk a F√∂ldet, ahogy egykor ismert√ľk. Na most nagyon b√∂lcs voltam, gurka
#15 | spartakusz - 2015. jķlius 31. 07:43:25
A vil√°gon sok ember keresi a kiutat..."

GERRY meg van az √ļt √©s mindig is meg volt - csak v√°lasztani tudni kell - csak k√©t √ļt van, a j√≥ √©s a rossz!

Ki mondja meg, hogy melyik a j√≥ √©s melyik a rossz - a m√ļlt!
Ha ismered a m√ļltad vagy a m√ļltat - mert nem mindegy akkor tudod, hogy k√©t t√°rsadalom van - m√°r √≠rtam de ism√©tlem magom:

AZ EGYM√ĀS√ČRT T√ĀRSADALOM √ČS VAN AZ EGYM√ĀS ELLEN T√ĀRSADALOM!

HOGY √ČRTSD KAIN-√ĀBEL T√ĀRSADALMA AHOL AZ EGYIK TESTV√ČR MEG√ĖLI A M√ĀSIKAT √ČS √öGY √ČRV√ČNYES√úL - √ČS VAN A M√ĀSIK A HUN-MAGYAR AHOL EGYM√ĀST SEG√ćTVE A M√ĀSIKAT SEG√ćTI AZ √ČRV√ČNYES√úL√ČSBEN!

UGYE √ČRTITEK!

√ČN √ČRTEM - TE √ČRTED - MI√ČRT√úNK - MINDANNYIUNK!

√Č R T !
v√©gtelen t√ľrelemmel:

id. Kiss László
#16 | GERRY - 2015. jķlius 31. 09:59:41
Spari - te v√©gtelen t√ľrelm√ľ...

Az √ļt amit emlegetsz, olyan mint a LOTTO... amit kit√∂lt√∂tt√©l. 50% es√©lyed van arra, hogy megnyered a f√∂nyerem√©nyt... vagy nem.
Ugyanakkor milli√≥k v√°s√°rolj√°k hetente a szelv√©ny√ľket √©veken-√©vtizedeken kereszt√ľl √©s soha nem tal√°lj√°k el a helyes sz√°mokat. 5 √©vig folyamatosan t√°bl√°zatba rendeztem a kompjuteremen a szerencse-lottosz√°mokat √©s nem k√ľldtem el, csak kiv√°ncsi voltam az eredm√©nyre ... a statisztik√°mbol "megtudtam", hogy volt kb 30 db h√°rmasom 4-es tal√°lat k√©tszer, az EURO Lott√≥n nyertem volna egy alkalommal kb 1200 Eur√≥t, mik√∂zben elm√©letileg kiadtam kb. 5000 Frankot. A sz√°maimat nem ellen√∂rizte a Lottoigazgat√≥s√°g (vagy ahogy ezeket itt h√≠vj√°k), a kombin√°ci√≥k nem ker√ľltek be az √∂ adatb√°zisaikba... oszt ennyi.
Nincs sz√ľks√©g csal√°sra se (persze nincs kiz√°rva) amikor a lehet√∂s√©g a nyer√©sre egy a milli√≥hoz ... ennek ellen√©re hetente veszek Lottoszelv√©nyt ami k√©t-h√°rom doboz cigaretta √°ra (de nem doh√°nyzom) √©s a Sv√°jci valamint az EURO Lotto heti h√ļz√°sain ott vannak a sz√°maim... mi√©rt? Pontosan az√©rt mert 50%-om van a J√≥ √ļtra tal√°l√°shoz.

Ahogy neked is... A rossz √ļt pedig a milli√≥ lehet√∂s√©g ir√°nyai egy csokorba f√ľzve.

√Čljen az optimizmus!!!! (b√°r ezekkel az "izmusokkal" mindig csak baj volt)

v√©ges t√ľrelemmel... :(

Gerry
s_*_hi
#17 | spartakusz - 2015. jķlius 31. 11:04:37
tudod Kedves GERRY ha azt hiszed, hogy le állok veled vitatkozni tévedsz - mert tudd az marad életbe amelyiket táplálod - és ha tudod, hogy rossz és még is azt akkor nem én bennem van a hiba -
n√©zd csalnak mindenhol √©s √©n ezt tudom - teh√°t a csal√°s az rossz √ļt -
lott√≥ban is - le√≠rtam r√©gen az egyik legnagyobb csal√°s - a j√∂v√Ķben ki fognak benn√ľnk nevetni, hogy hitt√ľnk a csal√≥knak -
és nézd meg ezt a videót - többek között ez is engem igazol:

íme:
https://www.youtu...ivYIMwoQUY

és a vallás a politika és mind az amivel altatnak ópium a szegénynek -
√ČN NEM K√ČREK BEL√ēLE √ČS NEM ASSZISZT√ĀLOK HOZZ√Ā - MERT MIND AZOK AKIK √ČLTETIK √ČS M√õK√ĖDTETIK CINKOSOK AZ EMBERIS√ČG ELPUSZT√ćT√ĀS√ĀBAN!

NE HIDD EL NEKEM - MERT SEMMI √ČRTELME, HA MEGGY√ēZ√ēD√ČSED, HOGY AZ A J√ď AMIT TE GONDOLSZ!

NEKEM EZ A TUD√ĀSOM √ČS TAPASZTALATOM - T√úK√ĖR TISZT√ĀN L√ĀTOM EZT A VELEJ√ČIG ROMLOTT RENDSZERT!

ma m√°r a kiutat is ismerem, nem terhelem magam olyannal ami elveszi az energi√°mat az egym√°s√©rt √©p√≠t√Ķ t√°rsadalom √©rdek√©ben tett tev√©seimt√Ķl! √©s nem cselekedetekt√Ķl - mert a csel az k√°ini -

spari...
#18 | postaimre - 2015. jķlius 31. 11:29:43
Kivándorló országgá válik Magyarország

A kiv√°ndorl√°s imm√°ron nyolc √©ve folyamatosan n√∂veked√©st mutat, k√ľl√∂n√∂sk√©pp a fiatal korcsoportokban, √≠gy ha m√©rleget lehetne vonni a bev√°ndorl√°ssal, az igazs√°g az lenne, hogy Magyarorsz√°g egyre ink√°bb kiv√°ndorl√≥ orsz√°gg√° v√°lik - √°llap√≠tja meg a KSH N√©pess√©gtudom√°nyi Int√©zete √°ltal nemr√©giben k√©sz√≠tett Demogr√°fiai Portr√©. 2014 legelej√©n mintegy 330 ezer magyar √°llampolg√°r √©lt az eur√≥pai orsz√°gokban, m√≠g m√°s becsl√©sek 2013-ban t√∂bb mint f√©l milli√≥ra tett√©k a Magyarorsz√°gon sz√ľletett √©s k√ľlf√∂ld√∂n √©l√Ķ szem√©lyek sz√°m√°t.
http://www.portfo...aggregator

Ki ez a rengeteg ember, aki a pályaudvarok környékén táborozik? http://vs.hu/koze...paign=main
#19 | Perje - 2015. jķlius 31. 13:00:01
N√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt, amikor m√°r jav√°ban v√°dolt√°k Ir√°nt a nem b√©k√©s atomprogram miatt, Ahmedinezsad kijelentette, hogy nem t√∂rekszenek atomfegyverre, mert a k√∂vetkez√Ķ vh-t m√°r nem azzal v√≠vj√°k. Akkor ezt nem hittem el. Most a l√©zer √©s egy√©b fegyverek, az id√Ķj√°r√°s befoly√°sol√°sa, a r√°nk z√ļd√≠tott menek√ľlt √°radat ismeret√©ben √ļgy gondolom, hogy igazat mondott ebben is.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.