Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A muszlimok 'beintenek' a jĂłbiknak


Nagyon aggĂłdom! :-))

Hozzászólások


#1 | pozor124 - 2015. július 30. 21:34:01
Ez volt július 21-én. Mi volt azóta? -De megmondom én; nem érdekes, mert jó ez így, ahogy leadtad, júli 21-el kezdõleg és bezárólag is egyben. Mert a mûbalhé az mûbalhé marad ami az igazságot illeti, mégha a "valóságban" történik is. Úgyhogy nem is érdemel többet, Kampo bassó!
#2 | postaimre - 2015. július 30. 21:38:26
Azóta leszedték a hsz-em. Betettem nekik ezt. Török miniszterelnök-helyettes: "Nõnek hallgass a neve"

Széles körben felháborodást keltett csütörtökön Törökországban Bülent Arinc török miniszterelnök-helyettesnek egy nõi képviselõt becsmérlõ kijelentése.

"Hölgyem, maradjon csendben. Nõnek hallgass a neve" - mondta Arinc a parlament szerdai ülésén Nursel Aydogan képviselõnõnek, a legerõsebb kurd párt, a júniusi választásokon a parlamentbe jutó Népi Demokratikus Párt (HDP) tagjának, aki a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) kurd lázadó szervezet észak-iraki állásai elleni török légicsapások miatt bírálta a miniszterelnök-helyettest.http://www.atv.hu...ass-a-neve
#3 | monguzking - 2015. július 30. 22:10:38
ez a toth istván elég veszélyes iszlamista már volt szerencsém vele csörtézni s janicsárjaival--ugyan ezzel valoszinüleg felkerülök halállistájukra de nagy izben leszarom --szoval ez az fazon egy nemzetközi futárszolgálat(dpa)dolgozik--szerintetek ez véletlen?--biztos hogy nem---megy a drog-fegyver csempész buli igy van pénzük fegyverük s mivel hatalmas nagy arcuk van igy én abban is biztos vagyok hogy zsido titkosszolgálatokkal is összejátszanak--gondoljatok csak vissza hogy török idökben milyen jol megvoltak törökök s zsidok de török atatürk tábornok hajojának lobogoját is zsidok fujták
#4 | Gutai Zub - 2015. július 30. 22:47:14
"Nõnek hallgass a neve"

Már az is megérne egy misét, hogy miért tartják a szemiták, vagy bármilyen szemita vallásúak a "Nõket" olyan alantas lenézett pozicióban?
Persze beteg világunkban a keresztények is egy szent lelket helyettesítettek be az: Atya Anya fiú közé, de még a sorrend is rossz, mert az Atyának is volt egy mamája.

Azt meg ki gondolta volna, hogy a 21-ik században, újra és még sötétebben mint a középkorban, hamis vallási örültek, szekták, térdeplõ és hajlongó vallásos eszementek esnek egymásnak,

lesz e valaha valami Ăşj a nap ala?tt
#5 | miskolcilaci - 2015. július 31. 06:39:39
Doki nincs értelme. Kóser fejtõl szagos a macesz. Ahogy látom, nagyban lesz.arják azt amit gondolsz. A bõröd, bõrünk színe a lényeges. A szent háborút mindenképp meg kell indítani a keresztények ellen, allah nevében.
#6 | postaimre - 2015. július 31. 09:08:10
Gyerekek, ezek mennek Keletre! Innen takarodó van mindenképpen, csak annyi eszük sincs, hogy a titkosszolgálati nagy ganédombot átláthassák vele. A muszlim mára = zsidó és nem csak a szemitaság végett, hanem a közös biznisz okán. Erdogán viszi innen a "törökjeit" és máshonnan is. Most csinálják nekik a helyet. Nagyon meg kell ritkítani a társaságot, ahogy a "fehéreket" is. A vallások buktak, úgy a jujdejókeresztény, mint a muszlim...a zsidóval együtt. Aki meg "magyar" létére zsidó-katolikussá lett teljesen, ugyanolyan, mintha muszlimmá lett volna. megy a hugyozóba!
#7 | pozor124 - 2015. július 31. 09:11:24
Imre ! Jó ez a HSZ leszedés, én több helyen is megtapasztaltam. A legutóbbi, a pokolravelük.comról levett Hsz-emet ide is leírom mensoká emlékezetbõl, de most mennem kell. Onnan több, lényegretörõ (legalábbis én komolyan gondoltam) hozzászólásomat törölték. A gyakorikérdések.huról is nemegyszer kitiltottak IP címestül együtt, és így tovább. Jó kis kémbanda. A pokolravelük meg dezinformációs galeri.
#8 | postaimre - 2015. július 31. 09:54:09
Pozor a face-buk azért készült, ne feledd! Bár össze lehet és össze is futunk ott is információs hálózattal, de tele van pl. jóbikos liberálbuzi zsidó "kommentelõvel" és olyan hordák mozognak, hogy csak pillogok. Azért egyre többen átlátják ezt is.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.