Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Exkluzív: Egy terrorszervezet sajtósa a szerb-magyar határ mentén készített beszámolót


J√≥-j√≥, a 'magyar rend√Ķrsegget" ki lehetett volna hagyni, de a t√∂bbi m√°r t√©nyleg titkosszolg√°lati boh√≥zat. A d√©li szomsz√©dunk hat√°r√°r√≥l jelentkezett be egy terrorista sajt√≥s, azzal hogy elpanaszolja sanyar√ļ sors√°t √©s hogy a magyar rend√Ķrs√©g a „menek√ľltt√°rsaival” egy√ľtt √ľld√∂zi √Ķket.

A terrorista csoport k√∂zep√©n el√Ķl az a Thaer Al-Nashaf p√≥zol g√©pfegyverrel, aki most a szerb -magyar hat√°r ment√©n pr√≥b√°l bejutni a haz√°nkba.

K√∂sz√∂nhet√Ķen a mesters√©gesen kirobbantott „arab tavasznak” a k√∂zel-keleti h√°bor√ļk, konfliktusok, n√©pirt√°sok √©s etnikai vall√°si √ľld√∂z√©sek hat√°s√°ra emberek milli√≥i k√©nytelenek voltak elhagyni otthonukat. Sokan bels√Ķ emigr√°ci√≥ba k√©nyszer√ľltek, a kedvez√Ķbb felt√©telek miatt menek√ľltek sz√°zezrei indultak az Eur√≥pai Uni√≥ fel√©, akik k√∂z√© ezr√©vel b√ļjnak meg sz√∂k√©sben l√©v√Ķ terrorist√°k, vagy √©pp olyanok akiket sz√°nd√©kosan k√ľldtek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ feladatokkal megb√≠zva.

Sz√≠ri√°ban √©s Irakban is a terrorist√°k elleni h√°bor√ļ kimenetele a korm√°nyer√Ķk gy√Ķzelm√©t vet√≠ti el√Ķ, ami azt jelenti hogy a nyugat √°ltal t√°mogatott terrorist√°k vagy meghalnak a h√°bor√ļban vagy megsz√∂knek √©s Eur√≥p√°ba emigr√°lnak.

Az elm√ļlt id√Ķszakban Sza√ļd-Ar√°bia √©s Katar le√°ll√≠totta azoknak terrorszervezeteknek vagy csoportoknak a finansz√≠roz√°s√°t akik megh√°tr√°ltak vagy ter√ľleteket vesztettek el a sz√≠riai √©s iraki korm√°nyer√Ķkkel szembe.

A mag√°t Sz√≠riai Szabad Hadseregnek(FSA) nevezett terrorszervezet is hasonl√≥ sorsra jutott. A nyugat √°ltal „m√©rs√©kelt iszlamista csoportk√©nt” be√°ll√≠tott gyilkos banda az emigr√°ci√≥ban Ankar√°ban sz√©kel√Ķ ellenz√©ki √°rny√©k korm√°ny hadseregek√©nt m√Ľk√∂dik Sz√≠ri√°ban. Az FSA erej√©b√Ķl sokat vesz√≠tett, mert tagjainak t√∂bbs√©ge az A-Kaida sz√≠riai √°g√°nak sz√°m√≠t√≥ Nuszra Fronthoz l√©pet √°t, miut√°n k√©ptelen volt √°ll√°sait megtartani a Assad vezette korm√°nyer√Ķkkel szembe.

A damaszkuszi vezet√©s m√°r ewgy √©ve erre figyelmezeti Eur√≥p√°t, hogy a menek√ľltek k√∂z√© terrorist√°k fognak bef√©rk√∂zni. Id√°ig csak hallani meg sejteni lehetett err√Ķl, de most saj√°t maguk √°ltal k√©sz√≠tett felv√©telek bizony√≠tj√°k, hogy itt vannak k√∂z√∂tt√ľnk.
11798362_10153389584920873_916182932_n

Thaer Al-Nashaf terrorista és celeb jó pénzért a katari AlJazeera csatornán buzdítja az embereket, hogy csatlakozzanak a terrorszervezetekhez.

A t√∂bbi terrorszervezettel sz√∂vets√©geben l√©v√Ķ Sz√≠riai Szabad Hadsereg(FSA) nev√Ľ terrorszervezetek egyik terrorist√°ja akit gyakran a szervezet sz√≥viv√Ķjek√©nt √©s legfontosabb riporterek√©nt √°ll√≠tanak be a szerb –magyar hat√°rr√≥l jelentkezett be egy besz√°mol√≥ anyaggal amiben a menek√ľltek helyzet√©r√Ķl besz√©l.

Thaer Al-Nashef az FSA egyik terrorist√°ja √©s celebe, az elm√ļlt √©vekben gyakran t√Ľnt fel katari √©s sza√ļdi csatorn√°kon amiben a dzsih√°dra buzd√≠totta a vil√°g muszlimait. Term√©szetesen j√≥l tudjuk, hogy az ilyen m√Ľsorokban val√≥ szerepl√©s√©√©rt sz√©p √∂sszeget szoktak fizetni. Viszont a k√©t vahabita √°llam levette a kez√©t az FSA-r√≥l √©s Al-Nashefr√≥l is mivel nem √©rtek el eredm√©nyeket, nem voltak el√©g sikeresek a toborz√°sban.

Al-Nashef ez√©rt k√©nytelen volt elsz√∂kni Sz√≠ri√°b√≥l √©s a menek√ľltek k√∂z√© elb√ļjva elindult az Eur√≥pai Uni√≥ fel√©, hogy kihaszn√°lja az eur√≥pai szoci√°lis rendszer el√Ķnyeit √©s mened√©kjogot k√©rjen √©s sz√©p √∂sszeg√Ľ seg√©lyt kapjon valamelyik EU-s √°llamt√≥l.

Al-Nashef h√≥napokra elt√Ľnt egyszer csak egy videofelv√©telen bukkant fel √©s √°ll√≠t√°sa szerint m√°r a szerb-magyar hat√°rn√°l van t√∂bb „menek√ľlt t√°rs√°val egy√ľtt, embertelen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. A megsz√∂k√∂tt terrorista sajn√°ltatja mag√°t, hogy k√©t napja √©lelem √©s v√≠z n√©lk√ľl vannak a senki f√∂ldj√©n √©s mindenf√©le bog√°r cs√≠p√©sekt√Ķl szenved.

Felh√°borodottan t√°madja a magyar hat√≥s√°gokat, akiket kegyetlen embereknek √°ll√≠t be, mert √°ll√≠t√°sa szerint √ľld√∂zi √Ķket √©s kik√©pzett kuty√°kat eresztenek a menek√ľltekre.

Al-Nashef hazugsággal illeti európaikat és felteszi a kérdést, hogy hol van a demokrácia és emberi jogok amiket a nyugat ígért nekik.

A terrorista tov√°bb panaszkodik, hogy Magyarorsz√°g az EU kapuja ahol sz√°nd√©kosan kapnak el minden menek√ľltek √©s er√Ķszakkal k√©nyszer√≠tik a regisztr√°l√°sra. Al-Nashef √≥va inti a ut√°na j√∂v√Ķ t√°rsait, hogy vigy√°zzanak a magyar hat√≥s√°gokt√≥l nehogy a elkapj√°k √Ķket, mert ha itt regisztr√°lnak nem tudnak tov√°bb menni, ahol sokkal jobb k√∂r√ľlm√©nyek √©s lehet√Ķs√©gek(seg√©lyek) vannak mint Magyarorsz√°gon.

Nem tudjuk pontosan a felv√©tel mikor k√©sz√ľlhetett, a videomegoszt√≥ oldalakra j√ļlius 26.-√°n ker√ľlt fel.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. jķlius 31. 14:14:51
"Second Amendment"? (második módosítás)

Valami csoda folyt√°n beleker√ľlt az Egyes√ľlt √Āllamok F√ľggetlens√©gi Nyilatkozat√°ba.

Természetesen soha nem tartották be, megy a ködösítés, mellébeszélés, hazudozás azóta is.

Mir√Ķl is van sz√≥:
A fegyverviselés joga.
De nem csak ez van benne. (err√Ķl azt√°n ma m√°r t√©nyleg nem besz√©lnek)
Az orsz√°g v√©delm√©t ne az √°llami vezet√Ķs√©g, ne az √°ltaluk toborzott katonas√°g, hadsereg l√°ssa el, hanem a fegyvervisel√Ķ √°llampolg√°rok szervezz√©k meg saj√°t v√©delm√ľket, az √ļgynevezett milic√≠√°kat.

Mintha el√Ķre l√°tt√°k volna a vesz√©ly√©t a terrorista √°llamhatalomnak, √©s a kiszolg√°ltatott fegyvertelen n√©p trag√©di√°j√°nak.

Milyen más lenne a magyar határ (mint régesrég volt) ha minden magyar férfinak joga volna az önvédelemhez, és a fegyverviseléshez.......
#2 | Bulcsu - 2015. jķlius 31. 16:47:28
Na m√©g szerencse, hogy Kisk√Ķr√∂s v√°rosa kell√Ķ mennyis√©g√Ľ p√©nz√©rt elfogadta azt a lehet√Ķs√©get, hogy a laktany√°ba katon..., akarom mondani menek√ľltek sz√°m√°ra fel√ļj√≠ts√°k. Ez szerintem ak√°r el√©g k√∂zel is lehet a szerb hat√°rhoz ha mozg√≥s√≠tani kell a terrorizmus ellen. Nem tudom mikor lesz meg a kell√Ķ l√©tsz√°m a hat√°rn√°l, de szerintem a laktanya gyorsan megtellik ha "arr√≥l" van sz√≥. Ny√≠lv√°n nem v√©letlen √°ll√≠tj√°k meg √©s kapj√°k el pont itt a hat√°rn√°l √Ķket....
#3 | Alex-andros - 2015. jķlius 31. 20:11:51
Itt is itt a helye. színezet kicsit más, de az árok" ugyan az! https://vimeo.com... /miskolcilaci/;) kösz!
#4 | miskolcilaci - 2015. jķlius 31. 21:40:43
Alex! Valahogy ezt a j√∂v√Ķk√©pet l√°tom itt is. De a doki megnyugtatott. s_*_nyugi
#5 | Perje - 2015. augusztus 01. 13:18:41
Kiv√°ncsi lenn√©k, mit sz√≥lna ez a Nas√©f ahhoz, ha eur√≥paiak t√∂megest√Ķl menek√ľln√©nek be d√©lre hozz√°juk:
Nekem m√°r akkor rossz √©rz√©sem volt, amikor 2011-ben az Alja z√©ra betette a l√°b√°t Eur√≥p√°ba, a Balk√°nra. Sejthet√Ķ volt, hogy t√∂rt√©nni fog valami, aminek a tud√≥s√≠t√°s√°r√≥l le nem akarnak maradni.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.