Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mindenki belebukik az √Ķr√ľletes szerb lott√≥botr√°nyba


Csak a szok√°sos "√∂nleleplez√©s". Az elm√ļlt esztend√Ķben j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett√©k a lebuk√°st...n√°lunk is. Csal√°s az eg√©sz √©s nem csak ez, hanem nagyj√°b√≥l minden. Az √°llam√ľgy√©sz rendelkez√©s√©nek megfelel√Ķen a rend√Ķrs√©g cs√ľt√∂rt√∂k√∂n hat szem√©lyt hallgatott ki a legut√≥bbi lott√≥sorsol√°ssal kapcsolatban, ugyanis felmer√ľlt annak gyan√ļja, hogy a sorsol√°s sor√°n csal√°s t√∂rt√©nt. A rend√Ķrs√©g poligr√°fos vizsg√°latot is v√©gzett, illetve a sz√°mokkal ell√°tott lott√≥goly√≥kat is megvizsg√°lt√°k – jelentette be Neboj¬Ļa Stefanovi√¶ bel√ľgyminiszter.

– A kihallgatottak k√∂z√∂tt vannak a j√°t√©k szab√°lyszer√Ľs√©g√©t k√∂vet√Ķ bizotts√°g tagjai, a m√Ľsorvezet√Ķn√Ķ √©s a kisorsolt nyertessz√°mok grafikai megjelen√≠t√©s√©vel, valamint a kever√Ķdob kezel√©s√©vel megb√≠zott m√Ľszaki szem√©lyzet. √Ėt szem√©ly eset√©ben m√°r elv√©gezt√ľk a poligr√°fos vizsg√°latot, amelynek eredm√©ny√©r√Ķl √©rtes√≠tett√ľk az illet√©kes √ľgy√©szs√©get – emelte ki a bel√ľgyminiszter a Magyar Sz√≥ besz√°mol√≥ja szerint. Elmondta ugyanakkor, hogy tegnap tov√°bbi √∂t szem√©lyt kapcsoltak hazugs√°gvizsg√°l√≥ra, illetve a sz√°mokkal ell√°tott goly√≥k szak√©rt√Ķi vizsg√°lat√°ra is sort ker√≠tettek. Lefoglaltuk a sz√°m√≠t√≥g√©pes felszerel√©st, illetve azokat a mem√≥riadiszkeket, amelyek a Szerbi√°ban befizetett szelv√©nyek adatait tartalmazz√°k, √©s amennyiben sz√ľks√©g lesz r√°, nemzetk√∂zi jogi seg√≠ts√©get k√©r√ľnk, hogy megkaphassuk a m√°s √°llamokban befizetett szelv√©nyekr√Ķl is az adatokat. A rend√Ķrs√©g √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a sorsol√°ssal kapcsolatban kivizsg√°l minden k√∂r√ľlm√©nyt √©s hogy t√∂rt√©nt-e valamilyen vissza√©l√©s. A vizsg√°lat ut√°n az eredm√©nyekr√Ķl √©rtes√≠teni fogjuk a polg√°rokat – hangs√ļlyozta ki Stefanovi√¶.

A lott√≥sorol√°ssal kapcsolatos gyan√ļt az keltette fel, hogy a keddi lott√≥sorsol√°son az √∂t√∂dik nyertes sz√°m el√Ķsz√∂r a k√©perny√Ķ bal als√≥ sark√°ban jelent meg, majd csak ez ut√°n sorsolt√°k ki ezt a kor√°bban megjelent sz√°mot a sz√°mdobb√≥l. A Szerbiai √Āllami Szerencsej√°t√©k honlapj√°n a sorsol√°st k√∂vet√Ķen megjelent egy k√∂zlem√©ny, amelyben a m√Ľszaki szem√©lyzet t√©ved√©s√©re h√≠vt√°k fel a figyelmet.

– A Szerbiai √Āllami Szerencsej√°t√©k biztos√≠tja a j√°t√©kosokat √©s a k√∂zv√©lem√©nyt, hogy a t√©ves sz√°mbevitel, vagyis az oper√°tor hib√°j√°n k√≠v√ľl, ami sajnos megt√∂rt√©nhet az √©l√Ķ sorsol√°s folyam√°n, nem t√∂rt√©nt semmilyen m√°s szab√°lytalans√°g, amely k√©rd√©sess√© tehetn√© a lott√≥sorsol√°st. A kisorsolt sz√°mokat igazolt√°k a bizotts√°g tagjai, akik k√∂z√∂tt helyet foglal az √Āllami Szerencsej√°t√©k k√©t √©s a p√©nz√ľgyminiszt√©rium egy k√©pvisel√Ķje. Ugyanilyen z√°rad√©kot adott ki a k√∂zponti kincst√°r bizotts√°ga is sorsol√°s ut√°n – √°ll a k√∂zv√°llalat k√∂zlem√©ny√©ben.

Aleksandar Vulovi√¶, a Szerbiai √Āllami Szerencsej√°t√©k igazgat√≥ja is az √ļjs√°g√≠r√≥k megkeres√©s√©re szerd√°n azt √°ll√≠totta, hogy minden a szab√°lyok szerint t√∂rt√©nt, √©s a hiba a grafikai megjelen√≠t√©skor k√∂vetkezett be, √°m ennek ellen√©re tegnap mor√°lis okokra hivatkozva √°tadta lemond√°s√°t.

A Szerbiai √Āllami Szerencsej√°t√©k k√∂zv√°llalattal kapcsolatban az elm√ļlt n√©h√°ny √©vben botr√°nyokt√≥l volt hangos a m√©dia. Mindenekel√Ķtt azok k√∂z√© a k√∂zv√°llalatok k√∂z√© sorolt√°k, amelyek jelent√Ķs hi√°nnyal gazd√°lkodtak.

– H√°rom √©v alatt az √Āllami Szerencsej√°t√©kban 1,5 milli√≥ eur√≥s ad√≥ss√°got halmoztak fel. Az ilyen jelens√©g egyed√ľl√°ll√≥ a vil√°gon, az eg√©sz f√∂ldkereks√©gen. A kocka saj√°t ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll, √©s m√©gis hi√°nnyal gazd√°lkodik, hogy lehets√©ges ez? – tette fel a k√©rd√©st Aleksandar Vu√®i√¶ korm√°nyf√Ķ egy √©vvel ezel√Ķtt. Az√≥ta, mint arra szerdai sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n a korm√°nyf√Ķ r√°mutatott, a k√∂zv√°llalatban a helyzet „egy √°rnyalattal jobb a katasztrof√°lisn√°l, de az att√≥l m√©g katasztrof√°lis”. Mint r√°mutatott, a k√∂zv√°llalat √©ves bev√©tele egymilli√≥ eur√≥, amib√Ķl egy din√°rt sem fizetnek az √°llamkassz√°ba. Saj√°t mag√°t okolta az√©rt, hogy l√°tva az √Āllami Szerencsej√°t√©k ad√≥ss√°g√°t, az Air Szerbia eset√©hez hasonl√≥an nem vezett√©k be az 51 sz√°zal√©kos √°llami √©s 49 sz√°zal√©kos mag√°ntulajdont. Mint mondta, t√©vedett, amikor egy √©ven √°t hallgatott azokra, akik m√°sokra igyekeztek r√°fogni, hogy loptak, k√∂zben pedig saj√°t magukat lopt√°k meg. Kiemelte, ennek v√©get kell vetni, √©s a szerencsej√°t√©k szektor√°ban is korszer√Ľs√≠t√©sre van sz√ľks√©g.


Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 01. 13:38:37
YouTube Videů
#2 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 01. 16:15:13
A nyomoz√≥ hat√≥s√°gok majd meg√°llap√≠tj√°k, hogy b√°r √©rdekes v√©letlen volt, m√©giscsak v√©letlen volt, hogy a technikus t√©vesen √≠rta le a 27-es sz√°mot 21-nek, ami √©ppen v√©letlen√ľl a k√∂vetkez√Ķ h√ļz√°sra el√Ķj√∂tt. Csal√°s teh√°t nem volt. Nagyon gyan√ļs volt az esetet, de amit l√°ttunk az csak a v√©letlen m√Ľve volt.
#3 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 01. 16:26:38
YouTube Videů
#4 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 01. 16:53:07
YouTube Videů
#5 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 01. 17:02:01
YouTube Videů
#6 | kontroll88 - 2015. augusztus 01. 19:06:27
Eleve bele van tervezve a csal√°s.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.