Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Felvállalta homoszexualitását egy politikus a jeruzsálemi késelés után


Milyen meglepõ, a melegedõben (a k-mecsetben) buzi zsidó van? Ott azért az egyik elfajzott állat csak megnézte mi van a másik elfajzott bõre alatt. Az izraeli politikus az ellenzéket vezetõ balközép pártkoalíció tagja. Jeruzsálemben egy ultraortodox férfi hat embert sebesített meg.

Nyíltan felvállalta homoszexualitását egy izraeli politikus, miután az elõzõ napi jeruzsálemi melegfelvonuláson egy ultraortodox izraeli férfi késsel támadt a résztvevõkre, és hat embert megsebesített.

Itzik Smuli, az ellenzĂ©ket vezetõ balközĂ©p Cionista Tábor nevĂ» pártkoalĂ­ciĂł politikusa a JediĂłt AhronĂłt cĂ­mĂ» Ăşjság pĂ©nteki számának mellĂ©kletĂ©ben azt Ă­rta: „Nem hallgathatunk tovább, mivel a kĂ©st a leszbikusok, melegek, biszexuálisok Ă©s transznemĂ»ek (LGBT) egĂ©sz közössĂ©gĂ©nek szegeztĂ©k. Az Ă©n közössĂ©gemnek.” A politikus szerint az izraeli társadalom lassan elveszĂ­ti a szolidaritásra valĂł kĂ©pessĂ©gĂ©t az olyan emberek iránt, akik mások, mint a többsĂ©g.

A helyi média értesülései szerint a merénylõ késekkel a kezében rohant a tömegbe, és válogatás nélkül szurkálni kezdte az embereket. A rendõrség elfogta és letartóztatta a tettest. A hatóságok késõbb elõállítottak egy másik férfit is, aki közösségi oldalakon dicsérte a késelõ tettét.

Csütörtök este az ország mindkét vezetõ rabbija felemelte szavát az erõszak ellen.

A mintegy ötezres jeruzsálemi melegfelvonulás szervezõi a történtek ellenére úgy döntöttek, tovább folytatják a homoszexuálisok hátrányos megkülönböztetése ellen fellépõ rendezvényt. A támadás után szolidaritásuk jeleként több ezren csatlakoztak a menethez olyanok is, akik eredetileg nem tervezték a részvételt.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.