Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fegyverkezhet a szélsõjobb?


Csak az Ă­ze kedvĂ©Ă©rt! FĂ©lszáznál is többen jeleztĂ©k rĂ©szvĂ©telĂĽket az Ă–nkĂ©ntes Határvadász EgysĂ©gbe, amely vasárnap reggelre Kiskundorozsmára hirdette meg a gyĂĽlekezõt azoknak, akik kĂ©szek „megállásra kĂ©sztetni a határon Ă©pĂĽlõ kerĂ­tĂ©st megrongálni kĂ©szĂĽlõ törvĂ©nytelen bevándorlĂłt".

„ĂŤme egy kiválĂł eszköz, amellyel meghátrálásra kĂ©sztethetjĂĽk majd az Ă©ppen a kerĂ­tĂ©st megrongálni kĂ©szĂĽlõ törvĂ©nytelen bevándorlĂłt. KiválĂł objektumvĂ©delmi eszköz, termĂ©szetesen nem nõk Ă©s gyermekek ellen, de csoportokban Ă©rkezõ katonakorĂş fĂ©rfiak esetĂ©ben kiválĂłan alkalmazhatĂł" – ezekkel a szavakkal nĂ©pszerĂ»sĂ­ti a Facebookon Toroczkai LászlĂł jobbikos ásotthalmi polgármester a KeserĂ» MĂ»vek gumilövedĂ©kes önvĂ©delmi fegyverĂ©t, amely a gyártĂł tájĂ©koztatása szerint rendeltetĂ©sszerĂ» használat esetĂ©n emberi Ă©let kioltására nem alkalmas, de igen nagy fájdalmat lehet vele okozni. Vásárlásához engedĂ©ly nem szĂĽksĂ©ges, törvĂ©nyesen azonban csak a saját portáján, házán, udvarán belĂĽl használhatja a tulajdonosa „szemĂ©ly elleni támadások elhárĂ­tására". KözterĂĽleten nem.
Razzia egy menekültetkkel teli vonaton - megtört az erõszakmonopólium?
Razzia egy menekültetkkel teli vonaton - megtört az erõszakmonopólium?
Kovács Klára / Népszabadság

Toroczkai rutinos politikus. Nem szĂłlĂ­tja fel hĂ­veit, hogy effĂ©le fegyvereket vásároljanak, csak annyit mond, hogy „ez egy kiválĂł eszköz" a bevándorlĂłk ellen. KĂ©retlen reklámjának kommentelõi azonban ennyibõl is Ă©rtettek. Sokan csak az ára felõl Ă©rdeklõdtek, mások vitatták, hogy miĂ©rt ne lehetne nõkre Ă©s gyerekekre is tĂĽzelni vele. (Meg kell jegyezni: a többsĂ©g azĂ©rt a gyermekeket Ă©s az asszonyokat megkĂ­mĂ©lnĂ© a gumilövedĂ©kek okozta sĂ©rĂĽlĂ©sektõl – a szerk.) Ellenben akadtak olyanok is, akik az ölĂ©sre alkalmatlan fegyver helyett AK-k (Kalasnyikovok) beszerzĂ©sĂ©t tartanák cĂ©lszerĂ»nek.


Vasárnap könnyen kétfrontos harcra kényszerülhet a rendõrség Kiskundorozsma térségében. Már, ha valóban megjelenik ott az eseményre Facebookon jelentkezõ, és a központi javaslatnak megfelelõen gázspray-vel, nyolc centis pengehosszúságú késekkel, gyalogsági ásókkal felfegyverkezett félszáz önkéntes határvadász.

Ha akarnák se fogadhatnák el a rendõrök a segítségüket. Sõt, fel kellene lépniük ellenük. Senki más nem végezhet szervezett bûnmegelõzési feladatokat, nem tarthat még csak bûnmegelõzési céllal sem felvonulásokat, csak a települési önkormányzatok e célra létrehozott szervezetei és az elmúlt években félig meddig államosított, erõs állami felügyelet alá helyezett polgárõrség.
Menekült-dosszié

- Embertelen körülmények közé menekülnek

- Orbán zseni, Magyarországon kezd elszabadulni a gyûlölet

- Sötétedéskor megrohanják a kerítést

- Néma zokogás a Keleti pályaudvaron

- Rémisztõ sebekkel jönnek Magyarországra

- Tõle tanulhatták Orbánék az idegengyûlöletet

- Tarlós: Budapest tervet készít a menekültek miatt

- Senki nem tudja, ki számozza meg a menekülteket

- Zsúfolásig megtelt a Keleti környéke - videó

ĂŤgy prĂłbálta a kormány annak idejĂ©n megakadályozni az Ăşgynevezett gárdavonulásokat. Most azonban az önkĂ©ntesek várhatĂłan az ásotthalmi (vagy a tĂ©rsĂ©gben mĂ»ködõ más) mezõõrsĂ©g Ă©gisze alatt vonulnak majd a határra. Nem tudni, mit reagál erre a rendõrsĂ©g. MĂ©g pĂ©nteken dĂ©lelõtt Ă­rásban feltett kĂ©rdĂ©seinkre lapzártánkkor szĂłban azt a választ kaptuk a rendõrsĂ©g sajtóügyeletĂ©tõl, hogy „tĂĽrelmet kĂ©rnek".
Fotó: Kovács Klára / Népszabadság

Annak ellenĂ©re sem kaptunk választ, hogy vasárnap is jĂł esĂ©llyel Ăşjabb másfĂ©l ezer illegális határsĂ©rtõvel szemben kell fellĂ©pnie a hatĂłságoknak a frissen hatályba lĂ©pett határrendĂ©szeti szabályok alapján. Ez akkor is komoly kihĂ­vás lenne, ha nem kellene – „akár csak fĂ©l szemmel is" – fĂ©lszáz felfĂ»tött Ă©s fĂ©lig-meddig talán fel is fegyverkezett szĂ©lsõsĂ©gest is szemmel tartaniuk. KĂ©rdĂ©s persze, hogy az egy hete szervezõdõ csoportba sikerĂĽlt-e idõközben beĂ©pĂĽlnie a rendõrsĂ©gnek vagy a titkosszolgálatnak, hogy elejĂ©t vegyĂ©k egy esetleges rendõrsĂ©g-önkĂ©ntes határvadászok konfliktusnak?
Link

Hozzászólások


#1 | Alex-andros - 2015. augusztus 01. 19:47:03
YouTube Videó
Hát nem AK, de nem szabad türelmetlen lenni. s_*_kukks_*_olle
#2 | miskolcilaci - 2015. augusztus 01. 22:03:15
YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.