Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

B√ČCSI MEMORANDUM, 2015
Eur√≥pa a II. vil√°gh√°bor√ļ √≥ta egyik legnagyobb kih√≠v√°sa el√Ķtt √°ll. Ukrajna v√°ls√°ga, G√∂r√∂gorsz√°g probl√©m√°ja, az elad√≥sod√°s valamint a munkan√©lk√ľlis√©g megn√∂veked√©se megold√°sra v√°r√≥ probl√©m√°t jelent. A migr√°ci√≥s √°radat ehhez m√©g er√Ķs√≠t√Ķ faktork√©nt j√°rul √ļgy, hogy sz√°mos megfigyel√Ķ szerint m√°r fenn √°ll annak a vesz√©lye, hogy a t√°rsadalmi rendszerek √∂sszeoml√°sa k√∂vetkezt√©ben Eur√≥pa ellen√Ķrizhetetlen k√°oszba s√ľllyed.

Elengedhetetlen a hat√°rok azonnali v√©delme, a j√∂v√Ķre n√©zve √ļj jogi felt√©telek megteremt√©se, az eddig egym√°snak ellentmond√≥ √©s nem megfelel√Ķ jogi el√Ķ√≠r√°soknak a val√≥s adotts√°gokhoz t√∂rt√©n√Ķ igaz√≠t√°sa.

A Wiener Akademiker Kreis (B√©csi Akademikusok K√∂re) ezen ind√≠ttat√°ssal felsz√≥l√≠tja Eur√≥pa korm√°nyait, az Eur√≥pai Uni√≥t, az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©t valamint az √∂sszes bev√°ndorl√°ssal foglalkoz√≥ szervezetet, hogy a megel√Ķz√©s √©s visszaford√≠thatatlan k√°rok elker√ľl√©se c√©lj√°b√≥l azonnali int√©zked√©seket eszk√∂z√∂ljenek ki.

I. HELYZETELEMZ√ČS

1. Az Afrik√°b√≥l √©s √Āzsi√°b√≥l t√∂rt√©n√Ķ bev√°ndorl√°si hull√°m m√©g egy√°ltal√°n nem √©rte el a cs√ļcsot. A NATO Defense College katonai demogr√°fiai tansz√©k√©nek professzora, Gunnar Heinsohn szerint 2050-ig csup√°n Afrik√°b√≥l √©s a K√∂zel-Keletr√Ķl 950 milli√≥ bev√°ndorl√≥ √©rkezik.

2. A bev√°ndorl√≥k 90%-√°t embercsemp√©sz szervezetek kalauzolj√°k t√∂bb ezer kilom√©teren √©s mintegy 17 √°llamon kereszt√ľl Eur√≥p√°ba. Nagy-Britannia k√©pvisel√Ķje a Frontex √ľgyn√∂ks√©g egyik √ľl√©s√©n 3000 embercsemp√©sz szervezetr√Ķl besz√©lt 29000 seg√≠t√Ķvel.

3. Annak ellen√©re, hogy felkeltett√©k a F√∂ldk√∂zi-tengeren megt√∂rt√©nt t√∂bb ezer halottat k√∂vetel√Ķ trag√©di√°k az Eur√≥pai Uni√≥ figyelm√©t, √©rdembeli int√©zked√©s m√©gsem t√∂rt√©nt. Az embercsemp√©sz szervezetek a F√∂ldk√∂zi-tengeren √°tvezet√Ķ √ļtvonalat kiker√ľlv√©n √°tt√©rtek a G√∂r√∂gorsz√°got, Maced√≥ni√°t, Szerbi√°t √©s Magyarorsz√°got √°tszel√Ķ sz√°razf√∂ldi √ļtvonalra. 2015 janu√°rj√°t√≥l m√°r 80 000 bev√°ndorl√≥ l√©pte √°t Magyarorsz√°g hat√°r√°t. Magyarorsz√°g a bev√°ndorl√≥k l√©tsz√°m√°t √©s az egy f√Ķre jut√≥ terhel√©st illet√Ķen az √©len j√°r. Ker√≠t√©s √©p√≠t√©se nem tudja megoldani ezt a probl√©m√°t sem G√∂r√∂gosz√°gban, sem Bulg√°ri√°ban, sem Franciaorsz√°gban sem pedig most Magyarorsz√°gon.

4. A perif√©ri√°s √°llamokban nem tartj√°k nyilv√°n a bev√°ndorl√≥kat, √ļgy t√Ľnik, m√°r N√©metorsz√°g sem k√©pes a regisztr√°ci√≥ra. A bev√°ndorl√°s ez√©rt a biztons√°g tekintet√©ben vesz√©lyes probl√©m√°v√° fajul. M√°r egy√©rtelm√Ľ utal√°sok t√∂rt√©ntek arra, hogy becsemp√©szik Eur√≥p√°ba az IS er√Ķszakra k√©sz tagjait, azzal a nem titkolt sz√°nd√©kkal, hogy muzulm√°n kalif√°tusokat alap√≠tsanak Eur√≥p√°ban is.

5. Az Eur√≥pai Uni√≥ eddig kudarcot vallott. A Dublin III. rendelet nemcsak hogy igazs√°gtalan, mert kiz√°r√≥lag perif√©ri√°s √°llamokat terhel, hanem jogilag helytelen is, mert nem tesz k√ľl√∂nbs√©get a menek√ľltek √©s a kieg√©sz√≠t√Ķ v√©delemre jogosultak k√∂z√∂tt. A menek√ľltek v√©delme √©s a nemzetk√∂zi v√©delem egy rangra t√∂rt√©n√Ķ emel√©se politikailag √©s jogilag helytelen.

6. 2008/115/EK visszat√©r√©si ir√°nyelv nem hat√©kony √©s nem ker√ľl alkalmaz√°sra, a hat√°rok v√©delm√©√©rt felel√Ķs √ľgyn√∂ks√©g, a Frontex is fogatlan √©s alkalmatlan.

Az Eur√≥pai Bizotts√°g 10 pontba foglalt hat√°rozata sem oldja meg a probl√©m√°t, amely a L√≠bi√°b√≥l Eur√≥p√°ba tart√≥ csemp√©szhaj√≥k megsemmis√≠t√©s√©t t√Ľzte ki c√©lj√°ul, s√Ķt m√©g a bev√°ndorl√≥k feloszt√°s√°ra ir√°nyul√≥ sz√°nd√©k sem - sem k√∂telez√Ķ kv√≥ta megad√°s√°val, sem pedig √∂nk√©ntes alapon.

Gazdas√°gi menek√ľltek bev√°ndorl√°si √°radat√°t nem felosztani kell, hanem meg√°ll√≠tani. A bev√°ndorl√°st nem szabad r√°k√©nyszer√≠teni senkire. Az eddigi felfog√°st, hogy a migr√°ci√≥ mindenf√©lek√©ppen √©s Eur√≥p√°ban mindenkit csak gazdag√≠t, fel kell v√°ltsa egy, a val√≥s√°gnak megfelel√Ķ n√©zet.

7. A m√°r nem adekv√°t 1951-es Genfi Menek√ľlt√ľgyi Konvenci√≥t helyettes√≠teni kell egy olyan egyezm√©nnyel, amely alkalmas az √ļj vesz√©ly √©s a megv√°ltozott vil√°gpolitikai helyzet kezel√©s√©re.

II. JELENLEGI JOGI HELYZET
Jogilag a bev√°ndorl√≥knak 3 csoportj√°t k√ľl√∂nb√∂ztetj√ľk meg.

1. Menek√ľltek a Genfi Menek√ľltek Helyzet√©re Vonatkoz√≥ Egyezm√©ny alapj√°n

Az egyezm√©nyben megfogalmazott definici√≥ szerint ehhez az a szem√©ly tartozik, aki "faji, vall√°si okok, nemzeti hovatartoz√°sa, illetve meghat√°rozott t√°rsadalmi csoporthoz val√≥ tartoz√°sa vagy politikai meggy√Ķz√Ķd√©se miatti √ľld√∂z√©st√Ķl val√≥ megalapozott f√©lelme miatt az √°llampolg√°rs√°ga szerinti orsz√°gon k√≠v√ľl tart√≥zkodik, √©s nem tudja, vagy az √ľld√∂z√©st√Ķl val√≥ f√©lelm√©ben nem k√≠v√°nja sz√°rmaz√°si orsz√°g√°nak v√©delm√©t ig√©nybe venni."

H√°bor√ļk, polg√°rh√°bor√ļk, egy√©b h√°bor√ļs tev√©kenys√©gek, fegyveres konfliktusok, er√Ķszakos t√∂rzsi rivaliz√°l√°sok a mened√©kjog szempontj√°b√≥l nem k√©peznek mened√©k okot. A Genfi Konvenci√≥ban meghat√°rozott menek√ľltst√°tusz √©s ezzel az √°lland√≥ tart√≥zkod√°shoz val√≥ jogosults√°g a bev√°ndorl√≥k csak egy csek√©ly sz√°zal√©k√°nak j√°r.

2. Szem√©lyek, akik jogosultak a kieg√©sz√≠t√Ķ v√©delemre

Ide azok a szem√©lyek tartoznak, akik nem jogosultak a menek√ľlt√ľgyi jog√°ll√°sra, de akiket nem lehet visszatoloncolni, mert haz√°jukban szem√©ly√ľket h√°bor√ļs t√°mad√°s, hal√°lb√ľntet√©s illetve embertelen b√°n√°sm√≥d vesz√©lyezteti.

Az Eur√≥pai Uni√≥ a Tan√°cs 2004/83/EK 2004. √°prilis 4-√©n meghozott ir√°nyelv√©vel, melyet 2011. december 13-√°n az Eur√≥pai Parlament √©s a Tan√°cs 2011/95/EU ir√°nyelve megv√°ltoztatott, kieg√©sz√≠tette a Genfi Konvenci√≥ √°ltal meghat√°rozott menek√ľlt fogalm√°t √©s bevezette a Nemzetk√∂zi V√©delem fogalm√°t. Ez t√∂bbek k√∂z√∂tt kieg√©sz√≠t√Ķ v√©delmet tartalmaz olyan szem√©lyek sz√°m√°ra, akik nem jogosultak mened√©kv√©delemre, de m√©gsem lehet √Ķket visszatoloncolni, mert szem√©ly√ľket s√ļlyos s√©relem fenyegeti.

Az ir√°nyelv 15. cikke √©rtelm√©ben s√ļlyos s√©relemnek sz√°m√≠t:
a. hal√°lb√ľntet√©s kiszab√°sa vagy v√©grehajt√°sa
b. k√≠nz√°s vagy embertelen, illetve megal√°z√≥ b√°n√°sm√≥d vagy b√ľntet√©s alkalmaz√°sa
c. Nemzetk√∂zi vagy bels√∂ fegyveres konfliktushelyzetekben felmer√ľl√∂ megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s n√©lk√ľli er√∂szak k√∂vetkezt√©ben polg√°ri szem√©ly √©let√©nek vagy testi √©ps√©g√©nek s√ļlyos √©s egyedi fenyegetetts√©ge.

Egyidej√Ľleg a Genfi Konvenci√≥ban r√©szletesen felsorolt √ľld√∂z√©si okokat elemezt√©k √©s kieg√©sz√≠tett√©k. K√ľl√∂n√∂s figyelmet kell ford√≠tani a nemre vonatkoz√≥ szempontokra, ebbe bele√©rtve a nemi identit√°st is. A politikai v√©lem√©ny mened√©kjogilag relev√°ns, akkor is, ha ez a v√©lem√©ny semmif√©le tev√©kenys√©ghez nem vezetett.

Az Eur√≥pai Uni√≥ √≠gy egy ir√°nyelvbe val√≥ becsemp√©sz√©ssel kit√°g√≠totta a Genfi Egyezm√©nyt, mik√∂zben ez a nemzetk√∂zi v√©delem csakis az Eur√≥pai Uni√≥ tagjait k√∂telezi - kiv√©ve Nagy-Britanni√°t, √ćrorsz√°got √©s D√°ni√°t.

3. Gazdas√°gi menek√ľltek

A legnagyobb csoportot (kb. 90%-ot) azok a bev√°ndorl√≥k k√©pezik, akik sem a Genfi Konvenci√≥ alapj√°n nem jogosultak menek√ľltst√°tuszra, sem pedig kieg√©sz√≠t√Ķ v√©delemere, hanem akik kiz√°r√≥lag gazdas√°gi okok miatt j√≥l szervezett embercsemp√©sz szervezetek seg√≠ts√©g√©vel Eur√≥p√°ba j√∂nnek.

Ezek az illeg√°lis bev√°ndorl√≥k nem jogosultak v√©delemre √©s √≠gy nem jogosultak a befogad√°sra sem. A gyakorlatban viszont nem tesznek k√ľl√∂nbs√©get, ugyanazt az elj√°r√°st alkalmazz√°k r√°juk, mint a menek√ľltst√°tuszra √©s a nemzetk√∂zi v√©delemre jogosultaknak, mivel jelenleg nem l√©tezik semmif√©le hat√°sos lehet√Ķs√©g az ellen√Ķrz√©sre, hogy megakad√°lyozz√°k a gazdas√°gi menek√ľltek jogtalan bev√°ndorl√°s√°t. A gyakorlatban m√©g vissza sem toloncolj√°k √Ķket, mert vagy ismeretlen a sz√°rmaz√°si orsz√°guk, vagy a sz√°rmaz√°si orsz√°g elutas√≠tja visszafogad√°sukat vagy egyszer√Ľen olyan sok id√Ķ telik el, hogy siker√ľlt tart√≥zkod√°si jogc√≠met szerezni√ľk k√ľl√∂n√∂sen h√°zass√°g vagy munkav√°llal√°s √ļtj√°n.

III. SZ√úKS√ČGES INT√ČZKED√ČSEK

1. A Genfi Menek√ľlt√ľgyi Konvenci√≥ felmond√°sa ill. fel√ľlvizsg√°lata

Az 1951-b√Ķl sz√°rmaz√≥, A Menek√ľltek Helyzet√©re Vonatkoz√≥ Egyezm√©ny a II. vil√°gh√°bor√ļ ut√°n a kommunista orsz√°gokb√≥l elmenek√ľlt √©s el√ľld√∂z√∂tt szem√©lyek v√©delm√©re ir√°nyult. M√°r 1990-ben elavult √©s ez√©rt teljes eg√©sz√©ben fel kellene mondani vagy a Konvenci√≥ 45. cikk√©nek √©rtelm√©ben fel√ľl kellene vizsg√°lni √©s a megv√°ltozott geopolitikai adotts√°gokhoz kellene igaz√≠tani.

A politikai √ľld√∂z√©s jelenlegi √°ldozatai a legt√∂bb esetben az iszl√°m terror el√Ķl menek√ľlnek valamint az Afrik√°ban √©s √Āzsi√°ban kialakult er√Ķszak el√Ķl. Ebb√Ķl ad√≥d√≥an s√ľrg√Ķs feladatt√° v√°lt √©rv√©nyess√©g√©nek kontinensek szerinti f√∂ldrajzi korl√°toz√°sa, melyet a Menek√ľlt√ľgyi Konvenci√≥ m√°r 1951-ben tartalmozott, amikor a szerz√Ķd√Ķ √°llamok v√°laszthattak √©rv√©nyess√©gi k√∂rt (Eur√≥pa vagy "Eur√≥pa √©s m√°shol"). Minden kontinensen van biztos v√©delmet ny√ļjt√≥ √°llam √©s a kontinensekre t√∂rt√©n√Ķ korl√°toz√°s a menek√ľltek √©rdek√©t is k√©pviseli, mivel a menek√ľl√©s kev√©sb√© kock√°zatos √©s az integr√°ci√≥ is sikeresebb lehet ugyanabban a kult√ļrk√∂rben.

2. Nemzetk√∂zi Egyezm√©ny megk√∂t√©se h√°bor√ļs menek√ľltek nemzetk√∂zi v√©delm√©re

Fenntarthatatlan √°llapot, hogy nemzetk√∂zi jogi meg√°llapod√°s hi√°ny√°ban csup√°n az Eur√≥pai Uni√≥ tag√°llamait (kiv√©ve az Egyes√ľlt Kir√°lys√°got, √ćrorsz√°got √©s D√°ni√°t) k√∂telezz√©k h√°bor√ļs konfliktus s√ļlytotta ter√ľletekr√Ķl √©rkez√Ķ menek√ľltek felv√©tel√©re. Elengedhetetlennek bizonyul egy nemzetk√∂zi, jogilag k√∂telez√Ķ egyezm√©ny megk√∂t√©se az Egyes√ľlt Nemzetek keret√©n bel√ľl, amely a h√°bor√ļk, az er√Ķszak √©s az emberis√©g ellen elk√∂vetett s√ļlyos b√Ľncselekm√©ny √°ldozatainak v√©delm√©t szab√°lyozza. Ezeknek a szem√©lyeknek ideiglenesen kieg√©sz√≠t√Ķ v√©delmet kell biztos√≠tani, ha fenn√°llnak az al√°bbi felt√©telek:
- Nemzetk√∂zi vagy √°llamon bel√ľli fegyveres konfliktus h√°bor√ļ vagy polg√°rh√°bor√ļ form√°j√°ban.
- Ilyen fegyveres konfliktus által okozott veszély fennállása.
- Agresszi√≥ b√ľncselekm√©ny, ahogy azt a Nemzetk√∂zi B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g R√≥mai Statutuma meghat√°rozza.

3. Menek√ľl√©si alternativa

Nem √°ll fenn semmif√©le jogc√≠m v√©delem biztos√≠t√°s√°ra abban az esetben, ha adott egy √°llamon bel√ľli menek√ľl√©si alternat√≠va vagy ha egy biztons√°gos harmadik orsz√°gban a k√©relem beny√ļjt√°s√°nak lehet√Ķs√©ge fenn√°ll √©s elfogadhat√≥nak tekinthet√Ķ. A k√©relmet mindenf√©lek√©ppen a saj√°t kontinensen kell beny√ļjtani. Kontinensek k√∂z√∂tt √∂nk√©ntes alapon lehet int√©zkedni ill. v√©delmet biztos√≠tani, mint p√©ld√°ul √ľld√∂z√∂tt kereszt√©nyek eset√©ben, akik sz√°m√°ra egy iszl√°m √°llamban t√∂rt√©n√Ķ k√©rv√©nyez√©s nem lehets√©ges vagy nem elfogadhat√≥. Sajnos a t√©nylegesen v√©delemre szorul√≥ szem√©lyek sz√°m√°ra jelenleg nincs hely Eur√≥p√°ban, mert illeg√°lis bev√°ndorl√≥k foglalj√°k el.

4. Visszatoloncol√°s √©s a k√ľls√Ķ hat√°rok biztos√≠t√°sa

Jelenleg a legs√Ľrg√Ķsebb int√©zked√©st, az USA √©s Ausztr√°lia p√©ld√°j√°ra, Eur√≥pa hat√°rainak hat√©kony v√©delme k√©pezi. Azokat a szem√©lyeket, akiknek sem mened√©kjog sem pedig kieg√©sz√≠t√Ķ v√©delem nem j√°r, m√°r a hat√°rokon vissza kell utas√≠tani. Ez ugyan√ļgy √©rv√©nyes azokra a szem√©lyekre is, akik az √°llamukon bel√ľli menek√ľl√©s lehet√Ķs√©g√©t ill. egy biztons√°gos harmadik orsz√°g v√©delm√©t nem vett√©k ig√©nybe.

Ellen√Ķrz√©seket Eur√≥p√°n k√≠v√ľl is kell v√©gezni √©s e c√©lb√≥l Afrik√°ban √©s √Āzsi√°ban felv√©teli k√∂zpontokat kell kialak√≠tani, amelyeknek eur√≥pai ellen√Ķrz√©s alatt kell √°llniuk, ebbe bele√©rtve a katonai ellen√Ķrz√©st is.

A k√ľls√Ķ hat√°rok biztos√≠t√°s√°ra kirendelt Frontex √ľgyn√∂ks√©get olyan szem√©lyzettel √©s p√©nz√ľgyi eszk√∂z√∂kkel kell ell√°tni, hogy feladat√°t el tudja v√©gezni. Ugyan√ļgy t√°mogatni kell az √°llamokat is, hogy lehet√Ķs√©g√ľk legyen a 2005. m√°jus 27-i Pr√ľmi Szerz√Ķd√©s keret√©n bel√ľl elv√°llalt k√∂telezetts√©geiknek elv√©gz√©s√©re az illeg√°lis migr√°ci√≥ elleni k√ľzdelemben.

5. Embercsemp√©sz szervezetek elleni k√ľzdelem

Hab√°r az embercsemp√©sz szervezetek k√∂zpontjai ismertek, nem fogj√°k felsz√°molni vil√°got √°tsz√∂v√Ķ h√°l√≥zatukat, melynek bev√©telei meghaladj√°k a k√°b√≥t√≥szer kereskedelem bev√©teleit. Ezt kellene legel√Ķsz√∂r is megc√©lozni. A v√©delem saj√°t kontinensre t√∂rt√©n√Ķ f√∂ldrajzi korl√°toz√°sa megalapozatlann√° tenn√© az embercsemp√©szek √≠g√©reteit √©s Eur√≥pa nem v√°lna c√©l√°llom√°ss√°. A bev√°ndorl√≥k ellen elk√∂vetett t√©nyleges b√Ľncselekm√©nyt a p√©nz√ľgyi kizs√°km√°nyol√°s jelenti √©s az, hogy r√°besz√©lik √Ķket otthoni meg√©lhet√©si lehet√Ķs√©geik felad√°s√°ra egy bizonytalan j√∂v√∂√©rt.
6. Jogi szakv√©lem√©ny √©s a Nemzetk√∂zi B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g bevon√°sa

T√∂meges kiv√°ndorl√°s eset√©n az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©nek ill. a Den Haag-i Nemzetk√∂zi B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g szakv√©lem√©ny√©t kell kik√©rni, hogy meg lehessen √°llap√≠tani a konfliktus okait √©s esetleg a felel√Ķs√∂ket is. Amennyiben ezek meg√°llap√≠t√°sra ker√ľlnek, akkor be kell vonni a Nemzetk√∂zi B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°got egy b√Ľncselekm√©ny b√ľntethet√Ķs√©g√©nek fel√ľlvizsg√°latara a Nemzetk√∂zi B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g R√≥mai Statutum 5. cikke √©rtelm√©ben.
7. A megel√Ķz√©st a helysz√≠nen kell elv√©gezni

Migr√°ci√≥s mozgalmakat tart√≥san csak az okok megsz√ľntet√©s√©vel lehet megakad√°lyozni. A megel√Ķz√©st s√ľrg√Ķsen a helysz√≠nen kell elv√©gezni. L√°sd csatolva: Prof. DI Dr. Heinrich Wohlmeyer cikke "Mi√©rt nem ragadjuk meg a menek√ľlt√ľgyi politik√°t a gy√∂kerein√©l?"

B√©cs, 2015 j√ļliusa

A Wiener Akademiker Kreis nevében:
Dr. Eva Maria Barki, √ľgyv√©d
Prof. Dr. Emanuel Aydin, a sz√≠r-ortodox kereszt√©nyek ausztriai p√ľsp√∂ke
Pajor András, katolikus lelkész, a Keresztény Kulturális Akadémia elnöke, Budapest

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. augusztus 01. 21:48:00
M√°r t√∂bb mint 100 ezer menek√ľlt √©rkezett Szerbi√°b√≥l Magyarorsz√°gra. A legt√∂bbj√ľk ( 70 %) a Nyugat Balk√°non kereszt√ľl √©rkezik. T√∂bben j√∂nnek a balk√°ni √ļtvonalon, mint a F√∂ldk√∂zi tengeren √°t.
http://www.b92.ne...v_id=94958
http://www.b92.ne...v_id=94947
#2 | kakas - 2015. augusztus 01. 23:21:23
YouTube Videů
#3 | kontroll88 - 2015. augusztus 02. 09:24:08
Ezt "Bárki" megírhatja, mindez pontosan ezért lett létrehozva.
Agyhalott petíCIONgyártók!
#4 | Skorpio58 - 2015. augusztus 02. 09:36:15
Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban!http://magyarmegm...szer%C5%B1
#5 | monguzking - 2015. augusztus 02. 13:45:10
ok√© kontroll de akkor mi√©rt v√°rjunk fegyveres felkel√©sre---mert ugy l√°tszik hogy akk√°rmannyire szeretn√©nk szer√©nyen,megalkudva √©ldek√©lni(-nem magamra √©rtem)nem lehets√©ges--mert igy vagy ugy de biztosan elfognak pusztitani benn√ľnket...
#6 | GP - 2015. augusztus 02. 15:25:20
Rasszista bevándorlók

https://vimeo.com...
#7 | kontroll88 - 2015. augusztus 02. 17:30:50
√Črtsd m√°r meg, a felkel√©sek az√©rt vannak, hogy leverj√©k.
Ez nem j√°rhat√≥ √ļt. M√°s m√≥dszer kell.
Vannak sikeres pėld√°k, azokb√≥l kell kiindulni.
Fegyveres?
Már egy bot is fegyvernek számít...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.