Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Moszkvában létrehoznak egy alternatív ukrán kormányt


Mikor emugráljak Moszkvába? Ukrajnát elhagyni kĂ©nyszerĂĽlõ politikusok Ă©s társadalmi aktivisták, akik Oroszországban találtak menedĂ©ket, lĂ©trehozzák az Ukrajna megmentĂ©sĂ©nek Bizottságát – Ă­rja a Slon a Gazetára hivatkozva a RapidPress.

A bizottság bemutatására július 30-án kerül sor Moszkvában az Ukrajna szállodában. Ezen az eseményen bemutatják az ukrán Miniszteri kabinet alternatíváját, amit állítólag Nyikolaj Azarov, Ukrajna korábbi miniszterelnöke fog vezetni, és valószínûleg az alternatív elnököt is, aki állítólag Vlagyimir Olejnik, a Régiók Pártjának képviselõje lesz. A híroldal adatai szerint a bizottság létrehozását egyeztették az orosz kormánnyal is.

Nyikolaj Azarov korábban is beszélt egy elûzött kormány létrehozásáról, akik képviselni tudnák az ellenzéket, akik elhagyni kényszerültek Ukrajnát. Szavai szerint az ország fejlõdésének útjaival foglalkozna ez a bizonyos kormány.Link

Hozzászólások


#1 | Vizilo - 2015. augusztus 02. 20:41:20
Ami azt jelenti hogy csak ideiglenes " zsidaj kurmany " van hatalmann amit nem az Ukranok valasztottak rajuk kenyszeritettek .....))) Fog ez meg valtozni !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.