Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szeszák, ha már szóba került


Csak, hogy lássátok, bár nincs igazán mit.Hozzászólások


#11 | talpi - 2015. augusztus 03. 06:09:12
monguzking!
"amit Putyinról állít"...
Nos, szerinted ismeri Putyint? tudja mit gondol? érzi azt a felelõséget, ami Putyin vállain fekszik? Vagy, csak mondja és ontja a hülyeségeit. Nos, van hogy hasonlatos az ember mondandója a "horoszkópra". Hiszen, sok-sok igazságot, vagyis hasonlatosságot takar, s mikor kiderül, hogy az egészet kellene egyben, értékelni, akkor csak rész igazságok fedése van meg. Tudod, a politika, az egy igen érdekes mûfaj, talán, normális ember nem is nagyon akarja mûvelni, mert annyi, de annyi aljasságot kell megtennie/ egyrészrõl aljasság, másrészrõl jó/ hogy nem bírja elviselni, azt a hazugság halmazt, amivel "cseleznie kell, hogy azok az érvek legyenek elfogadhatóak, miket Õ, vagy a "csapata állít.
Kétpólusú a Világ,-kétpólusú a politika is. Nem lehet mindkettõ jó, vagy mindkettõ rossz. De mégis, hiszen, ha egyiknek jó, akkor a másiknak biztosan takar rosszat is. Kérdés, hogy azt a "rosszat" milyen eszközökkel kívánja megvalósítani.
Látod, Dombas-Lugansk környékén mi történik? Halomra ölik a civileket. S vajon miért? Nem azért, hogy azt a területet, vissza szerezzék, vagy bekebelezzék. Nem! Azért, mert a kétpólusú Világ, ott találkozik, az érdekek, ha csúnyán is de ott ütköznek-látszólag. A valóság viszont az, hogy a "tûz" fészke és izzik keményen. Hiszen, mit is mondanak,? " Putyin hagyja az övéit gyilkoltatni, mert hogy oroszokat ölnek",. Aha a valóság az, hogy tényleg ölik az embereket, orosz,-nem orosz, egyre megy, de valójában a "borotva élen táncolás" megy keményen, és mezítláb. Putyin, akár be is avatkozhatna,/feltehetõen teszi is, hiszen az usa bérgyilkosai is ott vannak igaz "polgári ként"/ de ha nyíltan tenné, akkor bizony már nálunk is égnének az otthonok, és a romok alatt, hidd el, szinte csak MAGyarok tetemei lennének.
Nos, akkor tényleg "gyáva" Putyin, vagy taktikus,? hiszen, meddig tartana odabaszni az egész területnek? Semmi perc alatt a földel tehetné egyenlõvé az egész területet, sõt, ha belegondolsz, Kijev és környéke szintúgy tele van orosszal, szerinted, meddig tartana, azoknak "ott" kissé keményebben fellépni?
Vagy? nálunk a "menekültek" szerinted mégis mennyi a menekült és mennyi az elõre tolt állomány ezek között? Úgy gondolod, mind-mind szegény szerencsétlen ember, ki menekül az ISIS elõl,? mert ez szerintem akkora szemfényvesztés, hogy csak na.
Hova is telepítik õket? Debrecen,- Veszprém,- Gyõr, stb-stb.
Csak nem stratégiai területek, a fenébe is, no akkor van még kérdés?
Putyin vagy nem Putyin. Nagy játék ez és bárki bármit állít, az, amirõl beszélgetünk, az õsz, nagyon sok változást hoz, nem csak a szüret és dió érésének ideje, sokkal keményebb dió ez, mint amit mi teljesen képesek vagyunk megérteni, pedig, évek óta elemezgetünk, ugatunk készüljünk, tartalékoljunk, óvjuk a sajátjainkat. S ezzel szemben mi történik?
Beülnek egyes emberek a zsidók hintájába és a családjaikat teszik tönkre, mert a "szingliség" divatja manapság nagyon kelendõ. Azokat tartják "barátnak" akik még a "játszottak még kategóriába sem férnek be", normális esetben. Szerinted, ez a MAGyar Nemzet tagja? vagy egyszerûen árulója, és kiszolgálója a zsidó taktikának.
Akkor hol van értelme Putyin-t értékelgetni, amikor a saját háza táján sem tud rendet tartani a nyomorult, mert elborult elmével rohan a vesztébe. Hiába ugatott itt Imre is, a dollár, már mióta szart sem ér, az euró szintúgy, robog, egyszerû papír fecni az egész és sokan mégis "mennyei csodának" tartják, hiszen imádatuk tárgya s pénzzel, mindent el lehet intézni, VAgy mégsem? Emberséget nem kapsz érte, észt nem osztanak, bajtársiasságot, szintúgy és hazát sem vehetsz érte.
"Házad lehet számtalan, de Hazád csak egy "
"haverod lehet számtalan, de Barát-s társ csak egy", mert az igaz barát arról ismerszik meg, hogy nem csak a "jót" sugdossa a füledbe, hanem ha kell lebasz, mint paraszt a kalapját, s meg is tapos, ha hülye vagy.
#12 | postaimre - 2015. augusztus 03. 09:36:35
varga csobilla? Na ki is ez? www.echelon8.org/varga_szibilla_molnar_salute_felrenez.jpg Vagy inkább mi-csoda? Gyula alapvetõen nem rendelkezik magyarságtudattal. Fogalma sincs az "õstörténetrõl" és jelentõségérõl. Õ ehhez a liberálzsidó bandához tartozik, csak a d'rabik vonalat képviseli. Annak idején kásler akart vele mindenképpen összehozatni, de ... az ösztönöm súgott, hogy nincs nekem dolgom véle. Putyinnal kapcsolatban hoztam a kételyeket 2-3 évvel korábban, mint ahogy õ elkezdte linkelgetni, majd benyalt "néki", most meg ördögíti. Tud oroszul. Sajnos az agyát nem használja már. Illetve rosszul...legalábbis szerintem.
#13 | monguzking - 2015. augusztus 03. 09:43:47
talpi-p.imre adja isten hogy igazatok legyen s putyin jo ember legyen mert ellenkezö esetben tényleg nincs semmi remény vagy van mégis?---igazábol jöhetne már csaba királyfi vissza hogy csatába vezesse magyarság maradékát a gonosz ellen..
#14 | enid - 2015. augusztus 03. 10:13:49
Csaba kiralyfinak rogton eszebejutna, amikor apja olebe vette ... es egy konnycsepp vegiggordult a nagy kiraly orcajan...

s_*_:el
#15 | postaimre - 2015. augusztus 03. 10:15:33
Monguz, nagyon beleástam magam a "témába". Nem "fehér és nem fekete", de mégis az. Nem jó kérdés a "jó ember", vagy rossz ember, de még az sem, hogy zsidó, vagy zsidó és oligarcha. Sokkal árnyaltabb a képlet. Az "ég alattiról" van szó.
#16 | SZM - 2015. augusztus 03. 10:34:48
A "Ă©g alatti"-rĂłl????
Mint a HĂ•S cĂ­mĂ» filmben?
s_*_kukk
#17 | postaimre - 2015. augusztus 03. 11:12:07
SZM, látom figyeltél! Igen, nagyjából. http://magyarnemz...;c_start=0
http://ch-serverh...dmore=2221
#18 | Kameleon - 2015. augusztus 03. 11:35:53
Imre, ez az "Ég alatti" írás nagyon a helyén! Már el is felejtettem. Újból kirakom ha nem gond? Ideje bõven.
#19 | talpi - 2015. augusztus 03. 11:44:44
Monguzking!
Való igazu Vászka nagy meccses, és ha kérdezed sem tudom megmondani, mit forga a fejéban. Egy biztos, most neki és a Népének, nagyon oda kell figyelni. Neki, mint politikusnak s Imre írta, alig-archa-vagy, metélt? vagy mindkettõ együtt, de túl kell élnie. Ugyanis, ha rosszul-rossz pillanatban dönt, akkor dõl minden és akkor sem lesz kegyelem, határon innen, s túl sem. Sokkal összetettebb z a kérdés, mint egyszerû földi "halandók" ezt meg tudnák fejteni. Ne is agyaljunk rajta, egy a fontos, "mi" a kellõ idõben", keljünk fel a vasporos valagunkról és elõször itthon a szûk családban kell rendet vágni, majd a településünkön és csak utána lehet nagyobb léptékben gondolkodni. Tudod, bárhogyan is lesz a dolog meg vívva akkor is maradunk olyan "nagyok" mint voltunk. Nem Erdély-Felvidék, Bánát, meg a többi a fontos, a Nemzet, azok a területek is fontosak, de nem igazán nekünk, annak aki az elégedetlenséget szította-szítja, ki ahogy szétvágták a Nemzetet, most ugyan úgy vágja szét a családokat. Kit külhonba kényszerít a megélhetés reményében, kit padlóra, mert itthon akar megélni. Sehogy sem a "Te-vagy a Mi" érdeket szolgálja. Vászka,? ide is ,-oda is, nagy sakkos, de a legfontosabb lépést még nem teszi meg. Szerintem, kivár, nem sokat, az elsõ nagy hibáig, az pedig már megvan. Hiszen, egy komplett tengerész gyalogos századot csekkoltak le ezelõtt öt hónappal. Igaz, "fekete víz" kategóriásak voltak mind, csak az érdekes, hogy a telefonjaik mind-mind egy kaptafára szóltak és mind olyan nyávogós, netan-nyau-s na meg ci/c/a s érdekeltségû. Vászka lenullázta a telefonokat és ugye, valaki csak kereste a fijúgat, na ott volt a nagy bökkenõ, mert a hívó fél, szinte mindenhol azonos volt. Nem volt nehéz rájönni kik is keresnek kiket, na akkor elnémultak a telefonok, nem tudni, a gazdik, mármint az "elõ-fizetõk" most "testet edzenek" valami bányában, vagy élik hétköznapi életüket, némi infoért cserébe/nem hiszem/ szerintem inkább, "föld alatti munkára vannak vezényelve. Szóval, nehéz kérdés ez, de azért csak gondolkodj, "kivel is járunk szarabbul?" mindkettõvel, csak egyik nem fogja annyira szorítani a torkunkat.
#20 | Perje - 2015. augusztus 11. 11:55:19
Oroszország kézbe vette az szíriai válság megoldását.
http://www.rg.ru/...-site.html

Remélem, Szeszák úr meg lesz elégedve ezzel e lépéssel.s_*_aha

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.