Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az √Čg alatti - √öJRAT√ĖLTVE!


K√∂telez√Ķ olvasm√°ny: Marschalk√≥ Lajos Orsz√°gh√≥d√≠t√≥k-ja (Link: http://www.budape...oditok.doc) √©s a mai k√∂rnyezetre √°tkompon√°lva k√©retik megr√°gni z ott le√≠rtakat. Az anal√≥gi√°k m√°r az 1800-as √©vek v√©g√©n is j√≥l √©rezhet√Ķen √ľltek √©s mint az kider√ľlt a '48-as forradalmat is a zsidaj robbantotta ki, hogy azt√°n h√°bor√ļba vigye a nemzetet, hogy azt√°n kommunizmusba vigye, hogy azt√°n a zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°ga megteremthet√Ķv√© v√°lj√©k. A r√©szletek m√°r fel vannak fedve, minek ragozzam nap, mint nap. Akinek csak most kezd √∂ssze√°llni a k√©plet, olvasson ut√°na! Most az EU sz√©tdarabol√°sa k√∂zepette a Nemzetek Eur√≥p√°j√°t k√©sz√≠tik el√Ķ, azt region√°lis sz√∂vets√©gekk√©nt √©s V√ĀM-uni√≥kk√©nt √ļjraszervezve, s gyakorlatilag egy "szuperuni√≥" fel√© terelgetnek, amely Region√°lis Uni√≥k Eur√≥p√°j√°t" jelenten√©. De ezt m√°r nemesinek mondott v√©rs√©gi, monarchikus szinten szervezik, amelybe az is belef√©r, hogy az "Eur√≥pa p√©nze" se legyen egys√©ges (most sem az, mert √©ppen az angolsz√°sz zsid√≥ horda tervezte √≠gy), hisz √ļgyis csak √°tmeneti p√©nznek sz√°nt√°k.

No ez√©rt f√Ľzik a k√∂z√∂s sz√°lakat a cig√°nyk√©rd√©st, amelynek megold√°sa k√∂z√∂s √∂sszefog√°st ig√©nyel - min mondj√°k-, vagy a demogr√°fiai visszaford√≠thatatlannak mondott m√©lyrep√ľl√©s, vagy a migr√°ci√≥ mesters√©gesen el√Ķid√©zett k√©rd√©sk√∂re, mik√∂zben az √Ķslakosok el√∂reged√©s√©r√Ķl √©s a nyugd√≠jak fizethetetlens√©g√©r√Ķl besz√©lnek. No mindezen k√©rd√©sek m√∂g√∂tt ugyanazon az √°lnok zsid√≥k √°llnak. No de mi√©rt is kell annyit zsid√≥zni, hisz tele m√°r a padl√°s ezzel is, √©s meg kellene m√°r b√©k√ľln√ľnk az "antiszemitizmussal" √©s a "rasszizmussal", vagy amit annak neveznek a rasszista h√©berek. Nincs is sok √©rtelme ragozni m√°r azok sz√°m√°ra, akik √©rtik, hogy a zsid√≥t, mint fajt,m mint kital√°lt n√©pet, mint hazug, √°lnok √©s √©lhetetlen, emberis√©gellenes csord√°t nem el√©g kik√∂z√∂s√≠teni a gazdas√°gb√≥l, de le is kell sz√°molni vel√ľk egyszer √©s mindenkorra! Nincs itt mell√©besz√©l√©snek helye, mert ahhoz, hogy tiszt√°n l√°ssuk, ki az ember √©s ki a zsid√≥, sz√©t kell v√°logatni a k√∂zeget, ha tetszik ez, ha nem. Ez a h√°bor√ļ logikus velej√°r√≥ja, de am√≠g szellem√©ben nem k√©pes valaki √ļgy gondolkozni, hogy k√ľl√∂nbs√©get tegyen, addig nem lesz k√©pes eligazodni az √ļj k√∂zeg√©ben sem. Tudatos√≠tani kell, hogy a mag√°t zsid√≥nak nevez√Ķ, ellens√©g! √Ėnmaga √©s mindenki m√°s ellens√©ge is, vagy rejtetten, vagy ny√≠ltan, vagy tudottan, vagy tudattalanul, de az. Nem csak az√©rt, mert a tudata Talmuddal fert√Ķz√∂tt gyilkos tudat, hanem az√©rt, mert olyanok ir√°ny√≠tj√°k √Ķket, akik m√°r r√©gen meg√©rettek a bit√≥ra. A magyar "t√°rsadalom" zsid√≥mentes√≠t√©se nem lesz egyszer√Ľ folyamat, mert sokan nem is akarj√°k meg√©rteni, hogy nem emberekr√Ķl van sz√≥, hanem a hazugs√°g k√©tl√°bon j√°r√≥ fert√Ķt terjeszt√Ķir√Ķl, akik mindet megfert√Ķznek, amihez hozz√°√©rnek. Ha valaki ezt meg√©rti, az ne gy√Ľl√∂letb√Ķl tegye, de logikusan vonja le a k√∂vetkeztet√©st, hogy a zsid√≥ parazitizmus kiirt√°sa mindenki k√∂teless√©ge! Persze az √©rzelmek k√∂zrej√°tszanak, mert ugye a teljes "magyar" vez√©rkart ki lehetne ezen az alapon iktatni √©s ki is kell! Mind egy sz√°lig el kell kasz√°lni azokat, akik nemzetellenesen, haz√°tlan √©s m√©gis haza√°rul√≥ m√≥don sz√∂vetkeztek jahv√©val. Nincs apell√°ta, pusztulniuk kell, vagy k√ľl√∂nben az √©rtelem, az igazs√°g pusztul tov√°bb!Egyszer√Ľ a k√©plet, mert a harcot √©sszel v√≠vj√°k, de k√©z kell, aki v√©grehajtja az √≠t√©letet √©s h√≥h√©rok kerestetnek! Becs√ľletes magyar emberek, akik k√©pesek √©s k√©szek v√©grehajtani az oper√°ci√≥t √©s kimetszeni a nemzettestb√Ķl minden fert√Ķz√∂tt r√©szt. Mocskos, v√©res munka lesz, de elker√ľlhetetlen, de "demokratikus" keretek k√∂z√∂tt remek√ľl megoldhat√≥.

A h√°bor√ļ zajlik √©s √°ldozatok n√©lk√ľl nem k√©pzelhet√Ķ el sem a gy√Ķzelem, sem a veres√©g. Veres√©g az, amiben most vagyunk, s gy√Ķzelem az, amire norm√°lis ember nem v√°gyik, de harc n√©lk√ľl es√©lye sincs a t√ļl√©l√©sre, g√©njei √°t√∂r√∂k√≠t√©s√©re. Az √©let√∂szt√∂n erre sarkall, s b√°r nem sz√≠vesen mondom, de miel√Ķtt egyre t√∂bben √∂nmagukkal k√©sz√ľlnek el v√©gezni, fontolj√°k meg, hogy el√Ķtte k√ľldet√©sbe mennek!

De l√°ssuk csak a h√°bor√ļ tematik√°j√°t, hogyan is lehet az megv√≠vni, ha megnyerni nem is, mert az√©rt tiszt√°zzuk: itt m√°r nem a zsidajokr√≥l van sz√≥, hanem MINDEN-r√Ķl √©s a MINDENS√ČG-r√Ķl. Ha szigor√ļan vessz√ľk, akkor a zsid√≥ n√©lk√ľl ki sem der√ľl t√°n sz√°munkra, hogy mi az amit vesz√≠thet√ľnk!

Nos, mi a gy√Ķzelem titka? Egyszer√Ľ: ha az ellens√©g kegyetlen, te l√©gy m√©g kegyetlenebb, ha okos, akkor mg okosabb, ha szervezett, akkor te m√©g szervezettebb, ha er√Ķs, akkor m√©g er√Ķsebb, ha becs√ľletes, akkor te m√©g becs√ľletesebb, s ha k√∂ny√∂r√ľletes, akkor te m√©g k√∂ny√∂r√ľletesebb. L√©gy k√©szen minden "hangszeren j√°tszani" √©s l√©gy k√©szen mindet jobban csin√°lni, mint √Ķ, s ha jobb vagy, mint az ellens√©ged, akkor megsz√Ľnik annak lenni, s ellenfeled lesz, akinek meg√∂l√©se sz√ľks√©gtelen, mert √∂nmaga pusztul√°s√°t id√©zi el√Ķ mesters√©g√©ben val√≥ t√∂k√©letlens√©ge.

Teh√°t l√©gy jobb, mint aki r√°d t√°madt √©sszel, furfanggal, er√Ķszakkal, √°jtatoss√°ggal! Hogy gy√Ķzhess, egyszer√Ľen j√≥nak, jobbnak kell lenned, s ha erre nem vagy k√©pes, akkor vesztett√©l. De l√°ssuk be, hogy gyakorl√°s, tanul√°s, tapasztalat, tud√°s, izzads√°g n√©lk√ľl nem lehetsz jobb csak az√©rt, mert te, te vagy. Az√©rt tenned kell, s hi√°ba hivalkodsz a genetik√°val, az √Ķsg√©nek kiirthatatlans√°g√°val, vagy b√≠zol az isteni igazs√°gban, ami, vagy aki majd megment szorult helyzetedb√Ķl!

Le akarod gy√Ķzni az ellened fesz√ľl√Ķ er√Ķt? Akkor tanulj meg k√ľzdeni √©s tedd gondolatban, cselekedetben, s minden rezd√ľl√©seddel! Mozogj, figyelj, dolgozz, √©lj, √°lmodj √ļgy, hogy a legjobb lehess, s ha f√©lsz att√≥l, hogy az ellens√©ged elpuszt√≠t√°s√°val v√©r tapad a kezedhez, akkor m√©g nem vagy az. Ne f√©lj a f√©lelemt√Ķl, mert az is csak egy ill√ļzi√≥! Oktat√≥film gyan√°nt javaslom megtekint√©sre a Bourne-tril√≥gi√°t arr√≥l, hogyan is dolgozik a "h√°tt√©rhatalom" s ha gy√Ķzni akarsz, akkor tudnod kell ki is vagy. Persze fullzsid√≥ t√∂rt√©net, de kb. olyan, mint a Matrix-h√°rmas. Most csin√°lj√°k a negyedik r√©szt, biztos nem v√©letlen√ľl, mert elmondj√°k, hogy semmi nem az aminek l√°tszik! F√Ķh√Ķs Matt (nem Sakk!) Damon (Damona, ahol a zsid√≥ nukle√°ris k√∂zpont van!), aki Jason Bourne-t j√°tssza, aki David Webb. Van k√©rd√©s?

Gy√Ķzni akarsz? Akkor ne menek√ľlj! Az ellens√©ged √ľld√∂zd √©s ne l√©gy √ľld√∂z√∂tt, hanem l√©gy az, ami sz√°m√°ra illogikus. Ha azt akarja, hogy fuss, akkor s√©t√°lj! Ha rejt√Ķzk√∂dni sejt, akkor mutasd magad, s ha csapd√°ba csal, s√©t√°lj bele √©s ejtsd t√ļszul a teljes bag√°zst, s ha m√°sk√©pp nem megy, l√©gy k√©sz elpuszt√≠tani ak√°r √∂nmagad √©lete √°r√°n is! Ehhez bizonyos szinten "elmebetegnek" kell lenni, de h√°t pont ilyen logikusan cselekszik minden harcos, aki v√≠v.

"Ahhoz, hogy urald a veled szemben álló kardok erejét, tudnod kell, hogy a pajzsod az ellenséged lelke!

L√°gy r√©sen akkor is, ha csak egy ellens√©g h√≠v ki p√°rbajra, mert mindig ellens√©gek garmad√°ja vesz k√∂r√ľl."


Uesiba Morihei

Persze, persze, de kinek van manaps√°g kardja, k√©rdezhetn√©tek. Egy m√°sik el√©rhet√Ķ √©s n√©zhet√Ķ filmet is had aj√°nljak szellemi t√°pl√°l√©knak!

H√ēS, Jet Lee f√Ķszerepl√©s√©vel.

Id√©zet a megvil√°gosod√°s jelenet√©b√Ķl:

1. szabály. Mindig váljon egyé a kardforgató a karddal! Mikor az ember a kard és a kard az ember, még a penge is élesebb!

2. szab√°ly. Ha a k√©zben nincs kard a sz√≠vben van. M√©g puszta k√©zzel is les√ļlytja ellenfel√©t ak√°r 100 l√©p√©sr√Ķl, ha tetteit a sz√≠v vez√©rli.

3. szab√°ly, a kardforgat√≥ legfontosabb szab√°lya. Ha sem kezedben, sem sz√≠vedben nincs kard, az elm√©j√©ben √Ķrizze √∂r√∂kk√© √©s nem lesz t√∂bb √∂l√©s, csak b√©ke!

Hogy kinek kell pusztulni az m√°r el van d√∂ntve, de el√Ķbb-ut√≥bb mindenkinek kell, s csak a hogyan a k√©rd√©s.

A zsid√≥knak veszni√ľk kell, vagy √≠gy, vagy √ļgy! Felsz√°molni hazugs√°gaikat, fegyvereiket, telepeiket, lopott hazugs√°gokra √©p√ľl√Ķ "kult√ļr√°jukat" √©s eg√©sz mivoltukat sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen v√©gzet√ľk! Szerep√ľket bet√∂lt√∂tt√©k, amit lehetett, √°rtottak azoknak, akiknek csak lehet. Tov√°bbi l√©tez√©s√ľk √©rtelmetlen, √≠gy sz√ľks√©gszer√Ľtlen, s ami nem sz√ľks√©gszer√Ľ, az f√∂l√∂sleges. Az Univerzum t√∂rv√©nye szerint mindennek meg van a maga rendeltet√©se. A zsid√≥√© a holokauszt, a magyar√© a tud√°s √Ķrz√©se √©s √°tad√°sa. Mi√©rt kell k√ľl√∂nbs√©get tenni, teh√°t? Mert a zsid√≥ nem lehet magyar, s aki magyar mivolta ellen√©re elzsid√≥sodott, annak sork√∂z√∂ss√©g - v√°llal√°sban is osztozkodnia kell ezzel a k√∂zeggel.

Tudj√°tok, sok minden egy√©b is t√∂rt√©nik a vil√°gban, amit t√°n magyar√°zhatn√©k, √©rvelhetn√©k mellette, de most nem teszem. Minek! A terv k√©sz, a v√©grehajt√≥k is felsorakoztak, s l√°thatj√°tok, hogy val√≥j√°ban a rendszer maga nem l√©tezik, s ez√©rt b√°rmit le lehet √≠rni ezen az oldalon, ami nem tudja felkavarni sem a MAZSIHISZ, de m√©g a szolg√°latok h√Ľ de alacsony ingerk√ľsz√∂b-√©rt√©k√©t! M√©ly "kussban" vannak, s √∂nmagukat leplezik le holmi Deutsch-zsid√≥ karak√°n kisz√≥l√°saival, mert az a szintj√ľk. F√©lnek, mert azt hiszik, hogy van m√©g tov√°bb, s kimenek√ľlhetnek a csapd√°b√≥l. Nos erre igen kicsi, de szinte semmi es√©ly nem adatott, s ha m√°r h√°bor√ļ van, ne feledj√©tek, hogy a "ravasz" az elm√©be van be√©p√≠tve, s ha valakinek dolga akad a harcmez√Ķn, ami ma m√°r a teljes vil√°g, akkor ne adja olcs√≥n a b√Ķr√©t! T√∂bbr√Ķl van itt sz√≥, mint p√°r √©letr√Ķl, mit kioltani igyekeznek, s aki √©rti, az elm√©be rejti a kardot, de sz√≠v√©vel s√ļjt le, hogy a b√©ke ellens√©gei sorsukat beteljes√≠thess√©k.

postaimre - 2012 01 01 13:00:00 42 hozzászólás 21996 megnyitás http://ch-serverh...dmore=2221

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2015. augusztus 03. 14:39:03
√Črtelmezz√©tek ezt √≠gy egyben!

A muszlimok 'beintenek' a jóbiknak
http://magyarnemz...dmore=9511

Cionista imám uszít a magyarság ellen
http://nemzetiarc...sag-ellen/

YouTube Videů


A Magyar Iszlám Közösség alelnöke ellenségnek tartja a magyarországi keresztényeket
https://kuruc.inf...

Hálózatépítést folytatnak a liberálisok a bevándorlók mozgósítására
http://hidfo.ru/2...ositasara/

A menek√ľlt-inv√°zi√≥ Nagy Izrael el√Ķk√©sz√≠t√©se
http://nemzetiarc...keszitese/

newsexaminer.net/wp-content/uploads/2015/05/isis-flag.jpg

#2 | Gutai Zub - 2015. augusztus 03. 15:42:40
"Katasztr√≥fa helyzet mesters√©ges el√Ķ√°ll√≠t√°sa
Az elh√ľly√≠tett lakoss√°g reag√°l√°sa
A simán elfogadott megoldás, azok által akik a katasztrófát megtervezték, és végrehajtották"
David Icke

Cui Bono?

Kameleon meg is v√°laszolta
#3 | spartakusz - 2015. augusztus 03. 16:38:53
https://www.youtu...xRjFfHHKvo

B√ćBOR √ČS FEKETE c. filmet most n√©zem meg..
spari...
ui: tal√°n lehet bel√Ķle okulni...
#4 | postaimre - 2015. augusztus 03. 18:18:17
Kam√©leon, nem tudom ki volt, aki elk√∂vette a fenti √≠r√°st, de eg√©szen biztos, hogy nooooom√°lis? Ennyi h√ľlyes√©get √∂sszehordani √©s minden eredm√©ny n√©lk√ľl, m√°r majdnem m√Ľv√©szet.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.