Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Régóta keresett zsidó terroristát tartóztattak le Izraelben


Na a mossad felszámolja a saját magát, a kmesszetet és a B'naiB'irth-t? Az izraeli rendõrség és a belbiztonsági szolgálat emberei hétfõn õrizetbe vettek egy régóta körözött szélsõséges zsidó férfit, akit templomok, mecsetek és palesztin civilek elleni számos támadással gyanúsítanak.

Meir Etinguert a rendõrség különleges egységeinek, illetve a Sin Bét belbiztonsági szervezetnek a közös akciója révén sikerült elfogni az észak-izraeli Szafed városban. Az AFP francia hírügynökség arról írt, hogy ez az elsõ õrizetbe vétel azóta, hogy a múlt pénteken zsidó szélsõségesek Ciszjordániában felgyújtottak egy lakóházat, és benn égett egy másfél éves palesztin kisgyerek.

A hĂ­radásokbĂłl ugyanakkor nem derĂĽl ki, hogy a most õrizetbe vett szemĂ©lynek volt-e köze az emlĂ­tett lakástĂ»zhöz. Etinguert mindenesetre már 2010 Ăłta tartják számos terrorcselekmĂ©ny vĂ©grehajtĂłjának. SzĂ©lsõsĂ©ges tevĂ©kenysĂ©ge családi hagyományokra is Ă©pĂĽl, hiszen õ az 1990-ben meggyilkolt Meir Kahana rabbi unokája, ez utĂłbbi a hetvenes Ă©vekben alapĂ­totta “Kach” (“ĂŤgy!”) elnevezĂ©sĂ» pártját, amelynek programja Izrael arabtalanĂ­tása volt.

Meir Etinguer öt Ă©vvel ezelõtt kezdte tevĂ©kenysĂ©gĂ©t a szĂ©lsõsĂ©ges zsidĂł telepesek egyik csoportjában, ami a “Dombok Ifjai” nevet viselte, Ă©s amely több merĂ©nyletet követett el a palesztin lakosok Ă©s az izraeli biztonsági erõk ellen.

A helyi televízió értesülése szerint Etinguert egyelõre a szokásos módszerek szerint tartják fogva, vagyis csak abban az esetben alkalmazzák vele kapcsolatban a most bevezetett szigorító intézkedéseket, ha megtagadja az együttmûködést a hatóságokkal.

Móse Jaalon védelmi miniszter ugyanis vasárnap engedélyezte a zsidó szélsõségesekkel szemben is az adminisztratív õrizetben tartást, ami eddig csak a palesztin szélsõségesekkel szembeni eszköz volt. Az adminisztratív õrizetben tartás intézményét abból az idõbõl örökölte Izrael, amikor Palesztina még brit mandátumterület volt. Ez alapján egy gyanúsított vádemelés vagy bírósági ítélet nélkül hat hónapig õrizetben tartható, és ez korlátlanul meghosszabbítható.

A szigorító rendelkezés mostani kiterjesztését éppen a pénteki ciszjordániai gyújtogatás után látták szükségesnek. A lakástûzben életét vesztette egy másfél éves palesztin kisgyerek, megsérültek a szülei és négyéves bátyja is, akik még mindig életveszélyes állapotban vannak. (Guardian, MTI)
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. augusztus 04. 22:32:41
Azért nem fogták el eddig, mert " arabtalanított" õ is. Csinálta a helyet a zsidó telepeseknek. Kizárt. hogy a világ legerõsebb titkosszolgálata nem tehetett volna ellene valamit. Világfelháborodás kell ahhoz, hogy egy ilyen múlttal rendelkezõ bûnöst elkapjanak?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.