Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Az iszlám erejével sújtunk le' Muszlimok járõröznek Londonban


Ă“, hogy ez eddig nem volt porblĂ©ma, sõt! A zsidĂłtĂłl, cigánytĂłl Ă©s most a muszlimtĂłl visszhangos a zĂ©ter. A zsidĂł megcsinyálta, most a zsidĂł kicsinyálja, a sok liberálbuzi meg benyálja. Mindenki vissza lesz transzportálva a PI-csába, ahova valĂł. Muszlim "polgárõrök" igazoltatnak Londonban: a megállĂ­tott járĂłkelõktõl a nyilvános alkoholfogyasztás abbahagyását követelik, italukat megsemmisĂ­tik, a nõket pedig bõrĂĽk eltakarására szĂłlĂ­tják fel a „muzulmánok terĂĽletĂ©n”. A brit rendõrsĂ©g nyomozást kezdett.
„Az iszlám erejĂ©vel sĂşjtunk le” Muszlimok járõröznek Londonban

Az önjelölt polgárõrök a múlt hét végén publikáltak egy felvételt, melyen egy arra haladó, számukra homoszexuálisnak tûnõ férfit zaklatnak, hangos megjegyzést tesznek rá, illetve felszólítják, hogy hagyja el a muzulmánok által lakott területet- számolt be a Daily Mail.

"Pofa be, el innen, de tüstént" - küldenek el egy párt a mecset közelébõl a muszlimok. A nõ nem volt burkában.

A kapucnis fĂ©rfiak, akik „Muzulmán Ă•rjáratnak” nevezik magukat, filmre is veszik, ahogyan a londoni utcákat járják, Ă©s a fehĂ©rbõrĂ» nõket „meztelen állatoknak” nevezik, „akik nem tisztelik önmagukat”. Az egyik felvĂ©telen láthatĂł, amint egy fiatal nõ vitába bocsátkozik velĂĽk Ă©s közli, hogy Nagy-Britanniában vannak. Erre azt válaszolják: „nem Ă©rdekel minket, ha ez ellenĂ©re van”, majd hozzáteszik: „az iszlám erejĂ©vel sĂşjtanak le mindenkire” Ă©s „nem tisztelik azokat, akik engedetlenek Allahnak”.

"Mi a baj az arcoddal, tesó? Úgy nézel ki, mint egy homokos, na húzz innen, de gyorsan" - zaklatnak egy másik brit járkókelõt az önjelölt muszlim "polgárõrök".

Mohamad Safik, a brit Ramadán AlapĂ­tvány elnöke elĂ­tĂ©li az önjelölt polgárõröket: „Az EgyesĂĽlt Királyságban Ă©lĂĽnk, Ă©s az ország törvĂ©nyei Ă©rvĂ©nyesek ránk. Nem szabad, hogy banda-uralom alakuljon ki. Ha az emberek Ă­gy viselkednek, az aggodalomra ad okot, de ez egy elszigetelt eset”- vĂ©lekedett.

A 2011-es népszámlálás szerint az elmúlt 10 évben 73 százelékkal nõtt a muzulmán lakosok száma Nagy- Britanniában, jelenleg a 2,7 millió muzulmán a lakosság 4,8 százalékát teszi ki. Kutatók szerint azonban a növekedés ennél sokkal meredekebb, mivel a megkérdezettek 7 százaléka nem válaszolt a vallást firtató kérdésre, és ezek többsége valószínûleg muzulmán.

London egyes kerületeiben, például Tower Hamletsben a muzulmánok aránya (34 százalék) magasabb a magukat kereszténynek valló angoloknál (27 százalék). A fõvárosban legalább egy millió muzulmán él, ez a szám a tizede London lakosságának. Jelentõs az arányuk olyan nagy városokban is, mint Birmingham (21 százalék) és Manchester (16 százalék).

Az emberek sokféleképpen reagálnak ezekre az adatokra. Julian Bond, a Keresztény Muzulmán Fórum szervezet elnöke szerint az adatok tükrében meg kellene találni a lehetõ legjobb megoldást az iszlám kezelésére. Véleménye szerint szabadnapot kellene adni a munkavállalóknak az iszlám ünnepekkor, meg kellene vizsgálni, hogyan lehet lebonyolítani a Ramadánt és azt, hogyan tanítsanak a vallásról az iskolákban.

Párizsban már annyira erõs az iszlám vallás jelenléte, hogy a rendõrök egyes kerületekben nem is avatkozhatnak be, amikor muzulmán hívõk tömegesen zárják le az utcákat ima közben. Egész Nyugat-Európára jellemzõ az iszlám-hívõk számának növekedése, amely elemzõk szerint az európainak nevezett kultúra eltûnéséhez vezethet néhány évtizeden belül.

atv.hu / Daily Mail / pakistantoday.com / The Guardian / ons.gov.uk

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. augusztus 04. 22:11:55
Néhány muszlim járõrözhetne már a budapesti utcákon is, mert már egyen nõszemélyek nem tudják, hogy mit vessenek le ,mit hordjanak az utcákon, a tömeg közlekedési eszközökön. A 40 feletti hájas, gusztustalan testû, csúnya bõrû nõk is rövid sortban feszítenek a tömegben. Kifejezetten taszító, és teljes önkritikát nélkülözõ a megjelenésük.
Annyira meleg azért nincs, hogy egy lenge szoknyát nem tudnának magukon elviselni közterületen.
#2 | Satori - 2015. augusztus 05. 01:13:51
Perje!

Ott a pont nálad!

Jól látod a dolgokat!

"Annyira meleg azért nincs, hogy egy lenge szoknyát nem tudnának magukon elviselni közterületen."

;)
#3 | Gutai Zub - 2015. augusztus 05. 08:25:49
Erkölcs, és Szabadság

Elképzelhetetlenek egymás nélkül.

Sokan nemzetközi összeesküvést vélnek felfedezni az 1956-os Magyar Forradalom mögött. Valószínû nekik is igazuk van.

De bárki elõveszi a korabeli fényképeket, és megnézi az akkori emberek külsõ jellegzetességeit, ruházatát, és szétnéz a mai Budapesten, csak azt mondhatja:

Uram, Isten, itt teljes lakosság csere történt.....
#4 | Gutai Zub - 2015. augusztus 05. 09:20:31
Erkölcs és a muszlimok

Õk viszont átestek a ló másik oldalára.

Betegesen fekete krampuszokká öltöztetik be asszonyaikat, az már a pszichopata gondolkodás, viselkedés eredménye.

Nézzük csak meg a magyar népviselet, ruházkodás, csodálatos és kiegyensúlyozott szépségeit

Valami ilyesmi lenne emberi.......

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.