Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az √ďsz√∂vets√©gr√Ķl vit√°znak a Jobbik vezet√Ķi


Magyarok istene, mi? Nov√°k El√Ķd szerint az √ďsz√∂vets√©g nem Isten ig√©je. Mirk√≥czki √Ād√°m szerint ez t√©ved√©s, ez√©rt azt javasolja, hogy a t√©velyg√Ķk gyakrabban olvass√°k a Szent√≠r√°st.

J√ļlius elej√©n √≠rtuk meg, hogy Endr√©sik Zsolt, a Jobbik egykori parlamenti k√©pvisel√Ķje megt√©rt Istenhez.

Endr√©sik, aki kor√°bban a p√°rt milit√°ns sz√°rny√°hoz sorolta mag√°t, az atv.hu-nak azt mondta, eg√©sz √©let√©t √°tadta J√©zus szolg√°lat√°nak. Besz√°molt r√≥la, hogy megszabadult a gy√Ľl√∂lett√Ķl, rendezte kapcsolat√°t egykori p√°rtt√°rsaival, bocs√°natot k√©rt a p√°rt vezet√Ķit√Ķl √©s √Ķ is megbocs√°tott nekik.endr√©sik zsoltEndr√©sik Zsolt

Arra a k√©rd√©s√ľnkre, hogy kereszt√©ny h√≠v√Ķk√©nt mennyiben v√°ltozott a zsid√≥s√°ghoz val√≥ viszonya, Endr√©sik azt mondta:


„Olvasom √©s tanulm√°nyozom az √ďsz√∂vets√©get is, amely √°ltal k√∂zelebb ker√ľltem a zsid√≥ hitvil√°ghoz √©s kult√ļr√°hoz”.

A Hetek c√≠m√Ľ lapnak pedig ezzel kapcsolatban meger√Ķs√≠tette: „h√≠v√Ķk√©nt term√©szetesen az √ďsz√∂vets√©get is Isten Ig√©jek√©nt fogadom el."

Nov√°k szerint nem

Nov√°k El√Ķd j√ļlius 31-√©n d√©lel√Ķtt a Facebookon reag√°lt h√≠r√ľnkre. A Jobbik aleln√∂ke „sz√©p, √ľdv√∂s dolognak nevezte a megt√©r√©st”, √°m szerinte val√≥j√°ban arr√≥l van sz√≥, hogy Endr√©sik „ism√©t fogadalmat tett az √ďsz√∂vets√©gre”.nov√°k el√ĶdNov√°k El√Ķd

Nov√°k vit√°ba sz√°llt Endr√©sikkel a „h√≠v√Ķk√©nt term√©szetesen az √ďsz√∂vets√©get is Isten Ig√©jek√©nt fogadom el" kijelent√©se kapcs√°n. A Jobbik aleln√∂ke ezt √≠rta:


„Ez k√≠s√©rtetiesen r√≠mel egy napirend ut√°ni felsz√≥lal√°somra, melynek √©pp ellenkez√Ķ c√≠me volt a hal√°la alkalm√°b√≥l √°ltalam m√©ltatott, piarista Bul√°nyi Gy√∂rgy tan√≠t√°sa ment√©n: Az √ďsz√∂vets√©g nem Isten ig√©je”.

Mirkóczki helyre tette Novákot

N√©h√°ny √≥r√°val k√©s√Ķbb Mirk√≥czki √Ād√°m jobbikos k√©pvisel√Ķ, a p√°rt sz√≥viv√Ķje viszont Nov√°k kijelent√©s√©vel sz√°llt szembe - az aleln√∂k nev√©nek eml√≠t√©se n√©lk√ľl.

Mirk√≥czki – aki a p√°rt egyh√°z√ľgyi kabinetj√©nek a vezet√Ķje is – j√ļlius 31-√©n este azt √≠rta: „Sajnos m√©g h√≠v√Ķ emberek k√∂z√∂tt is rendszerint felmer√ľl az a t√©ves n√©zet √©s gondolkod√°s, hogy az √ďsz√∂vets√©g √©s az √öjsz√∂vets√©g egym√°ssal szembeford√≠that√≥, s hogy az ut√≥bbi Isten ig√©je, de az el√Ķbbi nem.”mirk√≥czki √Ād√°mMirk√≥czki √Ād√°m


Mirk√≥czki hozz√°teszi: ez a "gnosztikus gondolkod√°s" sz√°mos sebb√Ķl v√©rzik √©s √≥ri√°si t√©ved√©s. A kereszt√©nys√©g sz√°m√°ra az √ď- √©s az √öjsz√∂vets√©g egy√ľtt egy szerves eg√©sz,

egym√°st√≥l elv√°laszthatatlan, s√Ķt ut√≥bbi meg√©rt√©se √©s igazol√°sa lehetetlen az el√Ķbbi megismer√©se √©s elfogad√°sa n√©lk√ľl.

A p√°rt sz√≥viv√Ķje v√©g√ľl azt javasolja mindenkinek, „hogy olvassa gyakran a Szent√≠r√°st” √©s ne engedjen „a t√©v√ļtra vezet√Ķ tanoknak!”Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kontroll88 - 2015. augusztus 06. 04:21:42
Az √≥sz√∂v. "Istene" √°lland√≥an √°tkozodik, szerinte mindenki b√Ľn√∂s.
J√©zus szerint AtyaIsten minden teremtm√©ny√©t szereti, hajland√≥ mindenkinek megbocs√°tani. S√Ķt, maradtak t√∂red√©k mondatok, melyben a reinkarn√°ci√≥r√≥l tan√≠t.

Igen, el kell olvasni mindkét könyvet, de utána meg is kell érteni azokat.
#2 | Perje - 2015. augusztus 06. 09:46:10
L√°tom m√°r, hogy a Ad√°m√©k hatalomra jutnak, az √ďsz√∂vets√©g is beker√ľl a nemzeti alaptantervbe. √Ādi lesz a vall√°s√ľgyi miniszter, ha addig nem ivritet tanul. Vagy akkor is S√Ķt....:|
#3 | Arany - 2015. augusztus 06. 09:46:41
http://aranylaci..../jezus.htm


http://www.aranyl...&t=264
11. hsz, ahol Israel Finkelstein megállapítását írja le Aranyi Laci
#4 | manga - 2015. augusztus 06. 10:23:53
Már át lett rágva ez a téma itt: Darvasi László
Dicsértessék a butaság

Kiad√≥: √ēsi √Ėr√∂ks√©g√ľnk Alap√≠tv√°ny

".....Darvasi igaz√°t t√°masztja al√° √∂nk√©ntelen√ľl is egy nemr√©giben megjelent cikk : egy rabbi, Abraham L. Feinberg, a toront√≥i Holy Blossom Temple rabbij√°nak az √≠r√°sa "A szent igazs√°gok m√≠toszainak c√°folata" c√≠mmel. Ebben a cikkben Feinberg rabbi t√∂bbek k√∂z√∂tt ezeket √≠rta : " A Biblia . . . az id√Ķk √°ltal megviselt m√≠toszok szem√©tdombj√°t aranyr√∂g√∂kk√© v√°ltoztatja, amelyeket hozz√°nk hasonl√≥, h√ļsb√≥l-v√©rb√Ķl val√≥ haland√≥k √≠rtak az √ďkor halv√°ny f√©ny√©n√©l, vagy teljes s√∂t√©ts√©gben. . . A zsid√≥ √©s kereszt√©ny √≠r√°sok " tele vannak ilyen elavult utas√≠t√°sokkal, tan√≠t√°sokkal. Ezek engem is ell√°ttak hatvan √©ven √°t sz√≥noki t√©m√°val, - de ezek az utas√≠t√°sok, tan√≠t√°sok m√©gis k√©ptelens√©gek. Tekint√©lyre val√≥ jogosults√°guk abban az elm√ļl√≥ f√©lben l√©v√Ķ elk√©pzel√©sekben van, hogy mindez az Isten akarat√°t k√©pezi, amelyeket kiv√°lasztott h√≠rn√∂k√∂k √ļtj√°n k√∂z√∂lt vel√ľnk √©s amelyek √∂r√∂kk√© v√°ltoztathatatlanok. . . Besz√©lj√ľnk √Ķszint√©n. Az egyed√ľli szent igazs√°g az, hogy nincsenek szent igazs√°gok . . . . M√©g a legostob√°bb dolgot is hiteless√© lehet tenni, ha azt "hivatalos nyilatkozatt√°" l√©ptetj√ľk el√Ķ......"

http://magyarnemz...t=0#c90490
#5 | kontroll88 - 2015. augusztus 06. 15:12:49
Az igazmond√°s alapvet√Ķ zsid√≥ er√©ny.
Csak id√©zgessetek t√Ķl√ľk, az val√≥ nektek.
#6 | SZM - 2015. augusztus 06. 21:39:02
He-he-he-he!

Mirkóczkinak van igaza!
Az √ď- √©s az √öjsz√∂vets√©g, szerintem is elv√°laszthatatlan egym√°st√≥l! MINDKETT√ēT KI KELL DOBNI A SZEM√ČTDOMBRA!!!
s_*_kac

Egyébként pedig, én elovastam Darvasi László könyvét is. Néhány apró jelentéktelen tévedését leszámítva, összességében a könyv valóban zseniális!
s_*_beee
#7 | SZM - 2015. augusztus 07. 18:31:20
Mégvalami!

A olyan hozz√°m hasonl√≥ √Ķr√ľlteknek, akiket szint√©n √©rdekel ez a t√©ma, aj√°nlan√©k √©n is egy k√∂nyvet.
De t√©nyleg csak azoknak, akiket √©rdekel, mert el√©g terjedelmes a k√∂tet. (t√∂bb mint 400 oldal, s√Ķt k√∂nyvform√°ban 700)

Pais István - Bibliai érdekességek, történetek, aforizmák

http://hu.scribd....mak#scribd

http://data.hu/ge...3612024477

s_*_bye
#8 | GERRY - 2015. augusztus 08. 00:31:52
SZM a lelkedet... letöltöttem! s_*_yass

...ha elolvastam, refer√°lok... vagy nem ;)


...az√≥ta nem jelentkezett Turul40? - ejnye-bejnye - meg vagy r√≥va a durvas√°god√©rt (csak √≠gy magunk k√∂z√∂tt, nehogy a tagok megtudj√°k! Legk√∂zelebb b√°nj vele l√©gysz√≠ves keszty√ľs k√©zzel, m√°rmint Boxkeszty√ľs...s_*_box)
#9 | SZM - 2015. augusztus 08. 11:31:18
GERRY!
Jelentkezni nem jelentkezett, de a kiemelt h√≠rhez m√°r hozz√°sz√≥lt egyszer n√©gy nappal ezel√Ķtt.
s_*_trn
#10 | Perje - 2015. augusztus 09. 23:57:19
√öjabb polg√°rmesteri lett egy D√°vidk√°b√≥l. :| A J√≥bikb√≥l v√°lasztott√°k ki a valszeg kiv√°lasztottat. Biztosan vitatkozott √Ķ is az √≥sz√∂vets√©gr√Ķl.
http://www.newsy....74953.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.