Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kiss Zoltán ezredes lehet a kémelhárítás új fõnöke


Na, ez már majdnem PSYOP, vagy várjatok csak..., ez már az! Sámánok, táltosok is megjelennek, mert a pisológia már lejáratott lemez. Kiss Zoltán ezredes, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárságának koordinációs osztályvezetõje, miniszteri biztos lehet az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH - polgári elhárítás) új fõigazgatója - közölte a szombati Napi Gazdaság.

Mint írták, a miniszteri biztos feladata jelenleg - a hivatalos megbízása szerint - az AH "átalakítása érdekében szükséges feladatok koordinálása és ezek végrehajtásának biztosítása". A fiatal fõtiszt ennek érdekében a polgári elhárítás reformjával kapcsolatos tanulmányon dolgozik, amellyel õsz elejére kell elkészülnie.

Amennyiben ezt a feladatot sikeresen végrehajtja, nagy az esélye annak, hogy kinevezik az elhárítás élére.

A lap idézi a Népszabadság pénteki írását, miszerint Göbölös László márciusban azért távozott a hivatal élérõl, mert "túlreagált egy miniszteri kritikát, megsértõdött, majd távozott". Azóta Földes Gyula irányítja a hivatalt megbízott fõigazgatóként. A lap szintén nem tartja biztosnak, hogy Földest nevezik ki az AH vezetõjévé, mert szerintük a Belügyminisztérium három potenciális jelöltet is tesztel.

Göbölös László távozásában a lap szerint az játszott szerepet, hogy Pintér Sándor állítólag kifogásolta a szervezetnél folyó munkát. A belügyminisztert az is nagyon zavarta, hogy az AH alig kért információt a kormányszervektõl. Jelenleg - bár erre korábban voltak elképzelések - a polgári titkosszolgálatokat nem vonták össze, a hírszerzés a Miniszterelnökséghez, az elhárítás pedig a Belügyminisztérium alá tartozik.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. augusztus 08. 13:27:18
YouTube Videó
#2 | kuka7 - 2015. augusztus 08. 14:56:43
Ki ez a öreg skynhed?-a másik milyen titokszolgálat, mosat,irnyít mindent,nem?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.