Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szerbia közös emléknapot javasol a délszláv háborúk részvevõinek


Még a végén a holokoszt is mehet a büdös francba a sok mocskos zsidóval együtt? Aleksandar Vuèiæ szerbiai kormányfõ bejelentése szerint javasolni fogja az egykori Jugoszlávia területén zajló összetûzésekben részt vevõ államok vezetõinek, hogy a Nyugat-Balkánon közös emléknapot tartsanak minden áldozat emlékére.

„EmlĂ©knapot minden áldozat számára, akiket nem kĂĽlönböztetnĂ©nk meg nemzeti hovatartozásuk szerint, mert akkor mindenki egyforma tiszteletet tanĂşsĂ­thatna mindenkivel szemben, Ă©s mindannyian tudnánk, hogy voltak áldozatok minden oldalon” – fogalmazott Vuèiæ a sajtĂłtájĂ©koztatĂłján.

Szavai szerint azĂ©rt jĂł a közös emlĂ©knapra vonatkozĂł ötlete, mert közeledĂ©st eredmĂ©nyezne, illetve azt, hogy jobban megismerje mindenki, mit tĂ»rt el a többi nemzet, Ă­gy pedig – szavai szerint – „a többiek is jobban megĂ©rtenĂ©k, miĂ©rt panaszkodnak a szerbek”.

A kormányfõ elégedettségének adott hangot annak kapcsán, ahogyan Szerbia és polgárai emlékezek a Vihar hadmûvelet 20. évfordulójára.

„Ăšgy tettĂĽk ezt meg, hogy senkit sem fenyegettĂĽnk, Ă©s senkirõl sem mondtunk semmi rosszat. Az állam által szervezett rendezvĂ©nyen nem volt semmifĂ©le incidens, Ă©s nem is lesz. Mert mi tisztelettel viszonyulunk a szomszĂ©djainkhoz Ă©s az áldozataikhoz” – fogalmazott.

A szerbiai kormányfõ ugyanakkor felkĂ©rte a polgárokat, hogy a megĂ©lhetĂ©ssel Ă©s a gazdasági reformokkal kapcsolatos tĂ©mákkal foglalkozzanak, mert „a gyĂ»lölködĂ©sbõl Ă©s a mĂşlt sebeinek felsĂ©rtĂ©sĂ©bõl nem lehet megĂ©lni”.Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.