Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Volt NATO-fõtitkár a Goldman Sachsnál


Ă–sszefĂĽggĂ©sre közvetlen utalás! NATO = zsidĂł-szabadkõmĂ»ves bankár-csoport terrorszervezete! A Goldman Sachs befektetĂ©si banknál dolgozik mostantĂłl tanácsadĂłkĂ©nt Anders Fogh Rasmussen volt dán miniszterelnök Ă©s NATO-fõtitkár – Ă­rta a Berlingske Business dán ĂĽzleti lap.

Az amerikai világcĂ©gnek azĂ©rt van szĂĽksĂ©ge az ismert politikus szolgálataira, mert szeretnĂ©k jobban megĂ©rteni a dán politikai rendszer mĂ»ködĂ©sĂ©t. Martin Hintze igazgatĂł azt mondta a lapnak: Rasmussen feladata az lesz, hogy segĂ­tsen a banknak „tisztábban Ă©s nyĂ­ltabban” kommunikálni a dán közvĂ©lemĂ©ny Ă©s a dán politikusok felĂ© a helyi energetikai Ăłriásban, a DONG-ban ellentmondásos mĂłdon szerzett Goldman Sachs-tulajdonrĂ©sz kapcsán. A cĂ©l az, hogy eloszlassák azokat az aggodalmakat, miszerint a befektetĂ©s rövid távĂş Ă©rdekeket szolgál.

A konfliktust az okozza – ami a parlament pĂ©nzĂĽgyi bizottságának vizsgálatát is kiváltotta –, hogy a cĂ©g nagymĂ©rtĂ©kben felĂ©rtĂ©kelõdött röviddel az eladás után: 31 milliárd dán koronárĂłl 52 milliárdra, állĂ­tĂłlag a tengeri szĂ©lerõmĂ»vekre adott kedvezõ brit támogatásoknak köszönhetõen. Az eladások körĂĽli ellentmondások 2014-ben a dán kormánykoalĂ­ciĂłban is vitákat Ă©s az egyik párt kiválását eredmĂ©nyeztĂ©k, de most Rasmussen megjelenĂ©se is bĂ­rálatokat váltott ki. „Ez a forgĂłajtĂłszerĂ» rendszer, amelyben közbizalmat Ă©lvezõ egykori közszolgák, miniszterek pillanatok alatt privát cĂ©gek kĂ©pviselõivĂ© válnak, felveti az elfogultság kĂ©rdĂ©sĂ©t” – fogalmazott az egyik szkeptikus kĂ©pviselõ.

A volt NATO-fõtitkár az ügyben nem kívánt nyilatkozni.

A vezetõ nyugati nemzetközi intézmények és a politika közötti átjárhatóság nem újdonság. Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke korábban Londonban szintén a Goldman Sachsnál volt bankár.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. augusztus 08. 19:03:48
"Anders" munkalehetõséget nem kapott. Mostantól kezdve nem kell a foghához verni a garast. A pösze, raccsoló hadvezérbõl aranyember lett.

A "jók" jutalma a Goldman Sachs tanácsadói posztja lesz:
http://www.global...wn/5467943
#2 | Perje - 2015. augusztus 18. 00:50:38
A még jobbak a Goldmantól a Fed-hez kerülnek.
http://www.sott.n...-continues

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.