Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Istené a megváltás és az ítélet


Mondj le önkánt életedrõl, az illúzióról és akkor nem vehetik el, de ha nem teszed, úgy még jobb. A döntés mindenképp a tiéd a sántán meg már annyiszor gyõzött, hogy egyszer majdcsak belefárad. Hagyd magad! Sosem szabadulsz! Ne hagyd magad és tégy szabaddá, akit csak lehet! Isten lexarja. „Júdás Jézushoz lépvén, monda: üdvözlégy, Mester! És megcsókolá Õt. Jézus pedig monda néki: Barátom, miért jöttél? Akkor hozzámenvén, kezeiket Jézusra veték és megfogák Õt. És ímé, egyik azok közül, akik Jézussal valának, kinyújtván kezét, szablyáját kirántá, és a fõpap szolgáját megcsapván, levágá annak egyik fülét. Akkor monda néki Jézus: Tedd helyére szablyádat, mert akik fegyvert fognak, fegyverrel kell veszniük.” (Máté 26, 49–52)

Ütnek? – üss vissza! Bánt valaki? – vágj oda! Ne hagy magad! Védd magad, ahogy tudod! Ez a mai világ receptje, szólama, a haragosoké és a békétlenkedõké.

Jézus mást gyakorolt, és mást tanított, amint ezt olvashattuk a fent idézett igerészben is. Jézus tudja, látja Õ is és a többi tanítvány is, hogy gonosz árulás történt a Júdás részérõl, hamis ennek az embernek még a köszönése is, meg a csókja is. Mégsem leplezi le, hanem „barátom”-nak szólítja.

Hogy lehet ezt kibírni, hogy lehet ezt eltûrni? Az a bizonyos tanítvány sem bírta, ezért rántotta elõ a szablyáját. Még csoda, hogy nem Júdást szabdalta fel. Mint tudjuk, Júdás maga futott a maga halálába nem sokkal ezután, nem kellett õt bántani! Tanít az Úr, még a durva katonák markai között is. Szeretném örökre megjegyezni, bevésni agyamba, szívembe: ne állj bosszút! Hagyd az ítéletet az igazságos Istenre!

Hányszor félünk, hogy – a mi mércénk szerint – Isten véletlenül kicsit csap, vagy kevés büntetést ad az ellenségünknek! De megfordul-e a fejünkben, hogy mit érdemlünk mi, emberek, akik naponként számtalanszor áthágjuk az Úr törvényét? Szembefordulunk az alkotó Istennel, miközben ítélkezünk embertársaink tettei felett.
Mit érdemlünk? Halált érdemlünk!

Jézust elvitték a katonák a Gecsemáné kertjébõl, meggyalázták, megkínozták, keresztre feszítették. Meghalt – helyettünk. És feltámadt – érettünk, hogy szélesre tárja a Mennyország kapuját minden megtérõ bûnös ember elõtt, az Örök életre.

Ne állj bosszút magadért, tedd vissza a szablyádat! Ó, de nehéz parancs ez! Mert lehet, hogy tettlegesen nem teszünk ugyan semmit, de szívünkben, gondolatainkban, ó, hányszor hajtjuk végre az ítéletet, hányszor állunk bosszút! De te ne állj bosszút, tedd le a fegyvert! Bocsáss meg, kérj áldást ellenségedre!

Képtelenség megtenned? Önerõbõl igen. Kísérd el Jézust, és nézd végig az Õ szelíd magatartását, tûrését! Ne állj bosszút, ne ránts fegyvert – bízd az ítéletet Istenre! „Mert akik fegyvert fognak, fegyverrel kell meghalniuk.” Legyen örök életed, és ne kelljen meghalnod a bosszú miatt.

Értem szegezték át áldó, szent kezed, Megváltóm. Bocsáss meg, hogy szívem sokszor lázong, kesereg a gonosz gyõzelme miatt! Kérlek, vedd kezedbe az én kezemet, szívemet, nyelvemet, gondolataimat, õrizz, hogy soha ne fogjak fegyvert, soha ne álljak bosszút! Ámen.

Dr. Tapolyainé Bartha Gizella
Link

Hozzszlsok


#1 | miskolcilaci - 2015. augusztus 09. 09:18:58
No, még egy doktor. Doktor, doktor. Láccik nem volt még éles helyzetben sem õ, sem a családja.
Bocsáss meg, kérj áldást ellenségedre!

Anyád hogy aludt? Tán hason?

Majd gondolkozok a bocsánatkérésen, mikor szemébe nézve, a tõröm hegye részint benyomódva lesz a gané torkába!
#2 | szolal - 2015. augusztus 09. 09:30:19
bosszú <> önvédelem
#3 | postaimre - 2015. augusztus 09. 09:36:51
A magyar katolikus egyház legemberibb püspöke, Beer Miklós megint nagyon jót mondott

Beer Miklós váci püspök tavaly robbant be a köztudatba, amikor a szegények és elesettek támogatására szólított. Most a menekültekkel kapcsolatban támadtak megfontolandó ötletei.

Az RTL Híradójának nyilatkozva felvetette, hogy

a hívõ embereknek kötelességük segíteni a menekülteken,

akiket szerinte

elnéptelenedett falvakban kéne letelepíteni. http://444.hu/201...t-mondott/

Nyolcan laknak a legkisebb magyar faluban


A Zala megyei Iborfián családias a hangulat.


A KSH adatai szerint 2014. január 1-jén az ország 3154 településébõl 346 város volt - ebbõl a fõváros mellett volt további 23 megyei jogú város -, valamint 2808 község, amelybõl 118 nagyközség volt.

A települések között a legnagyobb Budapest, amelynek 525 négyzetkilométeres területén 1,7 millióan élnek, a legkisebb a kiterjedést tekintve az 1 négyzetkilométer alatti Pest megyei Remeteszõlõs, a népességet tekintve pedig a Zala megyei Iborfia, 8 lakossal.

Tavaly január 1-jén az ország településeinek harmada 500 fõnél kisebb aprófalu volt, ugyanakkor ezekben az ország népességének mindössze 3 százaléka élt. A KSH elemzése szerint a népesség koncentrációja jelentõs, a városokban él a népesség hetven százaléka, a fõvárosban pedig az egyötöde.

Ugyan nem önálló települések, de mint speciális lakóhelyek, említést érdemelnek a tanyák, szórványtelepülések. A települések külterületein az ország lakosságának 3 százaléka lakik a 2011. évi népszámlálás adatai alapján, arányuk fõleg az alföldi megyékben magas. Bács-Kiskunban megközelítette a hányaduk a 13 százalékot, a megyében található Móricgát lakosainak kétharmada él külterületen, ami a legmagasabb érték az országban.http://www.hir24....r-faluban/
#4 | miskolcilaci - 2015. augusztus 09. 09:50:39
Tényleg nem aka-rom elxarni senkinek a napját, de küldjétek már tovább az agy-hallottakak, konzumidiótáknak életveszélyben vannak! Vagy netán buli a fegyveres kapucsínó gyerõk?
YouTube Vide


1.25-2.10ig. 3.50-ig elég.
#5 | kakas - 2015. augusztus 09. 10:31:15
YouTube Vide
#6 | mormota1968 - 2015. augusztus 09. 17:06:43
Kakas! Pontosan ez folyik, ezt nem lehet megértetni a sok hülye agyatlan barommal! A saját fajtájuk kiirtásában segédkeznek. Nagyobb ellenségeink õk, mind azok, akik nyíltan akarják örökre eltüntetni a Föld színérõl is a fehér fajokat. A liberális, jogvédõ agyhalottakat sorban agyon kellene verni, bár ez lehetetlen vállalkozás volna, agyonverni egy agyatlant. Sajnálom, hogy a videóban egyetlen egyszer sem említik meg, hogy mind emögött sémi-hettita-néger-türk-mongol zsidók állnak és pszichopata, vadbarom sábeszgój cinkosaik és csicskáik. s_*_ezt s_*_rtata s_*_dur
#7 | kakas - 2015. augusztus 09. 19:54:42
33.media.tumblr.com/ab21293dac7db72b8129782995419bb1/tumblr_ni27otgBot1tqypyno1_500.gif
#8 | kontroll88 - 2015. augusztus 09. 21:12:06
Üzenném ennek a doktor gõzekének, hogy a jó k****** **** **** *** **!
És még azt is.

Kellenek ezek a cionista megnyilvánulások, hogy ne aludjak el.
#9 | Balu - 2015. augusztus 10. 01:13:51
rosszak a koordináták.

Szó sincs "bosszú"-ról, csak és csupán a Rendrõl. Amit fenn kell tartani és õrizni kell a Ármány ellen, ez az Úrnak tetszõ cselekedet. Aki azt akarja, hogy hagyjam veszni a családom és a barátaim írott szavakért, az bolond és nem az Úr akarata szerint cselekszik.
#10 | Satori - 2015. augusztus 10. 02:21:05
A mag ura, megvedi magat, ha tamadas eri!

Ezert, edzeni kell a testet es a lelket is!

Pl.: " Ép testben ép Lélek"

Sportoljatok + onvedelem + onvedelmi eszkozok!

Onvedelmi eszkozok boltja:

http://bolthely.h...erij_szett

A legjobbakat kivanom minden igaz-szivunek!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.