Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kövér: Nincsenek ügynöklisták...és nem érdekli a fidesz


Ajvé, mindegy, csak nekik jó legyen! Schiffer András, a Lehet Más a Politika társelnöke (b) és Kövér László, az Országgyûlés fideszes elnöke a III. Ökopolisz Nyári Akadémián tartott Hogyan tovább Magyarország címû pódiumbeszélgetésen Felsõtárkányban 2015. augusztus 8-án

KövĂ©r LászlĂł, az OrszággyĂ»lĂ©s elnöke Ă©s Schiffer András, az LMP társelnöke rĂ©szvĂ©telĂ©vel, Hogyan tovább, Magyarország? cĂ­mmel tartottak pĂłdiumbeszĂ©lgetĂ©st a III. Ă–kopolisz Nyári AkadĂ©mián szombaton Felsõtárkányban. KövĂ©r LászlĂł elmondta: 1990 után a kommunizmus kisöprĂ©sĂ©hez szĂĽksĂ©ges minimális konszenzus sem jött lĂ©tre a rendszerváltĂł erõk között. Szerinte ez vezetett oda, hogy 2006-ra „polgárháborĂşs állapotok” alakultak ki Magyarországon.

Gyurcsány Ferenc szándĂ©ka tömeges utcai erõszakba fordulĂł megmozdulásokra, ennek nyomán pedig demokráciakorlátozĂł intĂ©zkedĂ©sek meghozatalára irányult. Ennek nyomán kerĂĽlt az ország mĂ©lypontra – mondta a fideszes politikus. Szavai szerint az 1990 elõtti kurzus MSZP-be Ă©s az SZDSZ-be átlĂ©pett kĂ©pviselõi nem voltak hajlandĂłk elismerni az Ăşjonnan szĂ­npadra lĂ©pett politikai erõk legitimitását.

Schiffer András arra emlékeztetett, hogy a rendszerváltáskor a régi nomenklatúra elitje békésen gazdasági hatalommá válthatta politikai hatalmát országosan és helyi szinten. Az LMP társelnöke rámutatott: a külföldi tõke és a volt kommunista tõkések között létrejött kiegyezés eredménye az a fejlõdési pálya, amely az egész felzárkózási projekt bukását eredményezte Magyarországon. Olyan, a térségben egyedülálló gazdasági szerkezet alakult ki, amely a multinacionális szektor fölényét eredményezte.
Nemzetgyûlöletbõl táplálkozó baloldal

Az ellenzĂ©ki politikus kitĂ©rt az ĂĽgynöklisták kĂ©rdĂ©sĂ©re is. Szerinte „ki kell tenni az asztalra”, hogy 1990 után a mĂ©diában, a gazdaságban, a rendszerváltĂł pártokban pozĂ­ciĂłt szerzõk között ki voltak szereplõi az állambiztonsági hálĂłzatnak. A házelnök Schiffer András szavaira reagálva kijelentette: nincsenek Ă©s nem is voltak ilyen ĂĽgynöklisták. Hozzátette: szelekciĂł Ă©s differenciálás nĂ©lkĂĽl nem lehet ezt a kĂ©rdĂ©st rendezni. Schiffer András azt is mondta: az elmĂşlt öt Ă©v során az ország oda jutott, hogy aki helyben prĂłbál meg boldogulni, de nem fideszeskĂ©nt tartják nyilván, elesik a lehetõsĂ©gektõl.

KövĂ©r LászlĂł arrĂłl is beszĂ©lt, hogy a demokrácia az elmĂşlt több mint hĂşsz Ă©vben a konszenzus hiányában rossz Ăştra csĂşszott, ennek egyik oka pedig az engesztelhetetlen, arrogáns szembenállás, amikor mindig mindenki a legsarkosabb vĂ©lemĂ©nyt fogalmazza meg. Szerinte a baloldal a 20. század eleje Ăłta nemzetgyĂ»löletbõl táplálkozik. Ebben pedig egyre kevesebb a magyar specifikum, az egĂ©sz eurĂłpai baloldal nemzet- Ă©s keresztĂ©nygyĂ»lölõ. Ugyanakkor a kezdetektõl bevándorláspárti is, aminek magyarázata, hogy a lassan elkopĂł eredeti bázisuk pĂłtlását látják a betelepĂĽlõkben – mondta.
Globális kizsákmányolás, megbukott jóléti rendszer

KövĂ©rrel szemben Schiffer András Ăşgy fogalmazott, hogy a haza ĂĽdvĂ©t egy egymás Ă©rveire nyitottabb politikai stĂ­lus szolgálná, amely elvezethet a konszenzushoz is. Az egĂ©sz pályás letámadás politikája azonban nem ebbe az irányba hat, bár az ellenfelek minõsĂ­tĂ©sĂ©nek is van teremtõ ereje – mondta. Schiffer András szerint napjainkban az elnyomás Ă©s a kizsákmányolás alapvetõen globális Ă©s multinacionális keretek között zajlik, ami nemcsak az alávetett emberek számára jelent fenyegetĂ©st, hanem a nemzeti keretek felrĂşgásához is vezethet.

„Engem már vĂ©gkĂ©pp nem Ă©rdekel a Fidesz”

Ezt a 444 videĂłja szerint ugyanitt mondta KövĂ©r LászlĂł házelnök. „Engem már vĂ©gkĂ©pp nem Ă©rdekel a Fidesz, engem a saját gyerekeimnek a sorsa Ă©rdekel” – mondta a fideszes politikus. Hozzátette: õ nem lett milliárdos, nincsenek vállalkozásai, csak három okos gyermeke. Nekik Ă©s unokáinak szeretne Ă©lhetõ világot teremteni.

A házelnök szavai szerint mára már tarthatatlanná vált a helyzet EurĂłpában, megbukott az eurĂłpai jĂłlĂ©ti rendszer Ă©s teljes káosz fenyeget. UtolsĂł utáni pillanatban járunk, hogy Ăşjrafogalmazzuk eurĂłpai identitásunkat, amihez a „kályhát”, az alapkövet a család jelenti. Csak Ă­gy tudunk felĂ©pĂ­teni egy Ăşj EurĂłpát – mondta.

Az LMP-s politikus ezzel összefüggésben felvetette, hogy a Fidesznek is harcolnia kellene azért, hogy a termõföldeket kivegyék a tõke szabad áramlásának hatálya alól, ám ennek Kövér László szerint jelenleg nincs realitása.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. augusztus 09. 10:42:10
YouTube Videó
#2 | miskolcilaci - 2015. augusztus 09. 15:59:05
Doki! Azért látni a pofáján, hogy rendesen be van sz.arva....


kepfeltoltes.hu/150809/-258w-764q7881-x194_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#3 | postaimre - 2015. augusztus 09. 16:07:29
Beszéde elég egyértelmû üzenet, hogy ki kell szállni és a átadni a ro-botkormánytot a zsidó-cigány lmp-nek és a zsidó-cigány jóbiknak....és aztán jöhet, aminek jönnie kell! Vége van a "politikának".
#4 | Alex-andros - 2015. augusztus 09. 18:37:50
Kicsit más irányból! - Felsõ Tárkány? Hogy miért nem tudtam idõben?! Egy gyönyörû út lett volna a Bükkön keresztül számomra. Van ott egy pár jó "spanom". Mindig sajnálom, hogy az elfoglaltságok miatt ritkán találkozhatok velük. Nem gárdisták, nem betyárok, nem vármegyések, hanem józan Hegyi" emberek, a Bõkbe benyúló településrõl. Többük tiszta szellem, és tettre kész. Kicsit olyanok mint a Székelyek. Keveset mondanak, de az velõs és nem szarnak be ha nem a szavaké a fõszerep.
#5 | kakas - 2015. augusztus 09. 19:57:16
41.media.tumblr.com/7aad2c18111d02d1ff792fbd4babc074/tumblr_nstjsjz2d91s4ew3vo1_1280.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.