Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az indiai légierõ pilótái azzal hencegnek, hogy egy hadgyakorlaton 12:0-ra nyertek a britek ellen


Ezt már tegnap olvastam oroszul. Kommunikációs retorikai fordulatban vagyunk. Az indiai légierõ pilótái és legmodernebb, Szu-30MK Flanker típusú vadászgépei Nagy-Britanniában, a lincolnshire-i Coningsby légibázison vettek részt közös gyakorlaton a brit légierõvel, az RAF-fel. A hadgyakorlat után az indiai pilóták szokatlan módon telenyilatkozták hazájuk sajtóját azzal, hogy mekkora gyõzelmet arattak a britek felett.

Egyik századosuk, Ashu Srivastav azt állította, hogy még légi közelharcban is mindig nyertek, így a végeredmény 12:0 lett. Az indiai sajtó jelentései szerint az indiai pilóták még akkor is mindig gyõztek, ha egy Szuhoj két brit Typhoonnal került szembe.

“Komikus” – reagált az indiaiak hõsködĂ©sĂ©re egy neve elhallgatását kĂ©rõ brit forrás. Szerinte az indiai nyilatkozatok “az otthoni közönsĂ©gnek szĂłlnak”.

“Valami elködösĂ­thette az emlĂ©keiket a hazaĂşton, mert az indiai lapok szalagcĂ­meinek közĂĽk sincs a gyakorlaton vĂ©grehajtott taktikai feladatot eredmĂ©nyĂ©hez” – mondta.

Az Aviation Week szaklap londoni irodavezetõje, Tony Osborne szerint is “Ăłvatosan kell bánni” az indiaiak által közöltekkel, amibõl következtetĂ©seket sem Ă©rdemes levonni. Mert ha mĂ©g lĂ©gi közelharcban gyõztek is a Szuhojok, a Typhoont alapvetõen arra terveztĂ©k, hogy már a közelharchelyzet elõtt vĂ©gezzen ellenfelĂ©vel.

A RAF tisztje szerint amĂşgy a Typhoonok “hátrakötött kĂ©zzel” harcoltak, pĂ©ldául nem vetettĂ©k be az indiaiakĂ©nál sokkal fejlettebb fegyverrendszereiket. Azt amĂşgy mĂ©g a hencegõ indiai pilĂłta, Srivastav is elismerte, hogy a távoli harcot szimulálĂł feladatokon a Szuhojok “kevĂ©sbĂ© voltak sikeresek”. (Via The Belfast Telegraph. A cĂ­mlapkĂ©pen az indiai lĂ©gierõ egyik Szu-30-asa repĂĽl el egy Il-76-osbĂłl kialakĂ­tott awacs felett. FotĂł: AFP PHOTO/ Manpreet ROMANA)
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. augusztus 09. 11:35:11
#2 | Alex-andros - 2015. augusztus 09. 18:25:08
Most ez esetben a pilóták mint kezelõ és döntõ személy felkészültsége a fontos. Éles helyzetben az indiai légierõ majd bemutathatja, hogy milyen technikai felszereltségû lesz akkor a Szu-30. Az angolok meg álmodozzanak csak mint az amcsik a Fekete tengeren.
#3 | Perje - 2015. augusztus 11. 12:01:17
Lesett ma egy amerikai katonai gép Bajorország felett.
A pilóta katapultált, de erdõtûz keletkezett a katasztrófa színhelyén.
.
http://www.rg.ru/...anons.html

Ezeknél is jobban az indiai pilóták gépei.
#4 | Perje - 2015. augusztus 11. 16:06:43
Amerikai szállítógép repült Szlovákia felett egy meg nem nevezett reptérrõl szállt fel.
http://ujszo.com/...epessegben

Talán Pápuáról?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.