Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Gyanús dolgokat talált az LMP a roma nõk felzárkóztatásánál


Hát kérem, ez a rohadt zsidó-cigány banda megent alakított. Persze ez csepp a tengerben, de sajnos még nem a vérük tengerében. "Messzirõl bûzlik" az ezer roma nõ képzését és elhelyezkedését célzó Nõ az esély program megvalósítása az ellenzéki párt antikorrupciós szakszóvivõje szerint, aki elmondta: "a szegények ürügyén mulattak a résztvevõk" a program nyitórendezvényén.
Hadházy Ákos, az LMP országos elnökségének tagja hétfõi sajtótájékoztatóján ismertette az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) és a Türr István Képzõ és Kutató Intézet által végrehajtott program részleteit, az ORÖ-tõl és az Emberi Erõforrások Minisztériumától kapott adatok alapján.A közelmúltban lezárult, 1,5 milliárd forintos projekt keretében átlagosan egymillió forint juthatott egy résztvevõ képzésére - többségüket dajkának vagy gyermekfelügyelõnek tanították -, holott a képzési piacon ezek a tanfolyamok 50-60 ezer forintért érhetõk el - mondta. Szemtelennek és elszomorítónak ítélte a politikus, hogy a program nyitó rendezvényére, amelyet a Podmaniczky-Vigyázó kastélyban rendeztek, 1,1 millió forintot költöttek, vagyis "az EU pénzén, a szegények ürügyén mulattak a résztvevõk" - fogalmazott.

Emellett az ORÖ csaknem tízmillió forintért szerzõdött egy vállalkozóval öt úgynevezett érzékenyítõ tréningre, amelyeket fürdõvárosokban, például Harkányban, Mezõkövesden, Gyulán tartottak. Hadházy Ákos kifogásolta azt is, hogy rendezvényszervezésre összesen 25 milliót, míg a projekt menedzselésére 100 millió forintot fordítottak, így szerinte hat-hét ember nagyon jól megélt ebbõl. Bírálta Farkas Flóriánt is, akinek - jegyezte meg -, a Miniszterelnökségen havi 1,2 millió forintért az a feladata, hogy ellenõrizze a roma felzárkóztatásra szánt pénzek felhasználását. Ha neki nem tûntek fel ezek a költések, akkor nem szolgálja meg a pénzét - jelentette ki.

Gyerekek vacsoráznak a Mikula család Hegyalja úti otthonában, Gyöngyöspatán 2015. március 24-én. A Kiscsillag Játszó- és Fejlesztõház, amely 2014-ben indított programot a településen hátrányos helyzetû roma gyerekek felzárkóztatására, mostantól Careamic Játszó- és Fejlesztõházként folytatja tevékenységét. MTI Fotó: Balogh Zoltán


Az LMP szerint a roma felzárkóztatási forrásokat a jövõben nem átláthatatlan projektekre kellene fordítani, hanem ösztöndíjrendszert kellene kidolgozni és tanárokat kellene motiválni belõle - fûzte hozzá. Link

Hozzszlsok


#1 | livia - 2015. augusztus 10. 18:55:20
No, és ki bízza rá a gyerekét egy rómára Nyilván csak egymás gyerekére vigyáznának újabb állami adóforintokból. Pénzmosoda.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.