Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√öjabb √°llami dolgoz√≥k nemzetbiztons√°gi ellen√Ķrz√©s√©t rendelik el


Na, ez teljesen k√©sz! √Črtitek, vagy m√©gis? Pint√©r S√°ndor v√©lhet√Ķen v√©get vetne a kisziv√°rogtat√°snak, m√°ris m√≥dos√≠tan√° az √°prilisi rendeletet. F√Ķk√©nt informatikusok √©s pszichol√≥gusok megb√≠zhat√≥s√°ga a t√©t.

A bel√ľgyminiszter v√°rhat√≥an heteken bel√ľl elrendeli az √°llami alkalmazottak egy √ļjabb k√∂r√©nek nemzetbiztons√°gi vizsg√°lat√°t. Az err√Ķl sz√≥l√≥ rendeletm√≥dos√≠t√°s tervezet√©t augusztus 14-√©ig lehet v√©lem√©nyezni. A jogszab√°ly azt a BM-rendeletet v√°ltoztatja meg, amely √°prilis v√©g√©n l√©pett √©letbe, √©s amely √ļjonnan √°llap√≠totta meg azoknak a k√∂r√©t, akiknek √°t kell esni√ľk a nemzetbiztons√°gi vizsg√°laton, miel√Ķtt munk√°ba √°llnak.

Ez a vizsgálat a kockázatokat tárja fel. Ahogy az Információs Hivatal fogalmaz, azt mérlegelik, hogy azzal kapcsolatban, aki betölti az adott munkakört,


felvet√Ķdnek-e olyan kock√°zati t√©nyez√Ķk, k√∂r√ľlm√©nyek, inform√°ci√≥k, amelyek miatt tev√©kenys√©ge jogellenes c√©llal befoly√°solhat√≥v√°, illetve t√°madhat√≥v√° v√°lhat, √©s ez √°ltal a nemzetbiztons√°got s√©rt√Ķ vagy vesz√©lyeztet√Ķ helyzet √°llhat el√Ķ.

√ögy t√Ľnik, id√Ķvel kider√ľlt, hogy a bel√ľgyminiszter fennhat√≥s√°ga alatt m√©g mindig akadtak olyanok, akik kicsusszantak az ellen√Ķrz√©s al√≥l, pedig kock√°zatosak. Ilyenek els√Ķsorban az informatikusok, √Ķk mindah√°nyan "gyan√ļsak".

Rajtuk k√≠v√ľl a K√∂zszolg√°lati Szem√©lyzetfejleszt√©si F√Ķigazgat√≥s√°gon a vezet√Ķ-kiv√°laszt√°si elj√°r√°sban r√©sztvev√Ķ pszichol√≥gusok, tr√©nerek, s√Ķt, m√©g az √Ķ asszisztenseik is megfigyel√©s al√° ker√ľlnek, legal√°bbis, ami a nemzetbiztons√°gi ellen√Ķrz√©st illeti. Ugyanezen az igazgat√≥s√°gon a gazdas√°gi igazgat√≥, a k√∂zgazdas√°gi oszt√°lyvezet√Ķ √©s a p√©nzt√°ros, valamint a nyilv√°ntart√°si csoport valamennyi munkat√°rsa √©rz√©keny inform√°ci√≥k birtok√°ba ker√ľlhet, teh√°t a leg√ļjabb tervek szerint √Ķket is ellen√Ķrzik.

Az √ļj rendelettervezet m√°r felsorolja a Nemzetk√∂zi B√Ľn√ľgyi Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si K√∂zpont valamennyi munkak√∂r√©t, t√∂bben ker√ľltek fel a list√°ra a B√ľntet√©s-v√©grehajt√°s Orsz√°gos Parancsnoks√°g√°t√≥l is, √©s az indokl√°s szerint a K√∂zigazgat√°si √©s Elektronikus K√∂zszolg√°ltat√°sok K√∂zponti Hivatala is t√ļl sok √©s fontos adatot kezel ahhoz, hogy az azokkal foglalkoz√≥ munkat√°rsak mindegyik√©t ne ellen√Ķrizz√©k.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. augusztus 10. 20:04:55
"H√°zi Rabszolg√°k"

Nem is olyan r√©gen, Amerik√°ban rabszolg√°kat tarthattak a demokr√°cia dics√Ķ bajnokai. Megszokott dolog volt, hogy a gazdi kiemelt megb√≠zhat√≥ egyedeket akik figyelt√©k, dolgoztatt√°k, b√ľntett√©k, f√©lelemben tartott√°k a t√∂bbi rabszolg√°t. Ez√©rt kicsit t√∂bb √©lelmet √©s jobb k√∂r√ľlm√©nyeket kaptak gazd√°ikt√≥l.H√°zi rabszolg√°knak nevezt√©k √Ķket.
(a t√∂bbi rabszolga jobban gy√Ľl√∂lte √Ķket, mint a gazdikat)

Ilyenek állami alkalmazottaink milliói.
A mai rabszolg√°kat √Ķk figyelik, b√ľntetik, dolgoztatj√°k.

Sokat besz√©lt√ľnk a h√°tt√©r hatalom gonosz √©s l√°thatatlan hatalm√°r√≥l.

Azt√°n lehet vitatkozni ki az ocsm√°nyabb, aljasabb:
aki az ördögi tervet kigondolta

vagy, aki k√∂ny√∂rtelen√ľl v√©grehajtja fizikailag a mindennapi √©letben?
Mond te kit v√°lasztan√°l.........
#2 | SZM - 2015. augusztus 10. 20:15:22
www.demotivalo.net/pic/1320523276-95_99q.jpg

s_*_kukk
#3 | spartakusz - 2015. augusztus 10. 20:17:34
CSAK OKOSAN


https://www.youtu...nCnFSdDN9E

spari...
#4 | enid - 2015. augusztus 10. 20:41:14
Akik ilyen allasban dolgoznak, azok mar eleve nemzet ellenes tevekenyseget folytatnak. Ha nem, oda se tettek volna oket. Most akkor meg futnak egy kort es kiszurik azokat, akik roszzul ertelmeztek volt a nemzetet?!

Gutai! Nem en valasztok ezesetben, hanem az alany. A tobbi mar csak kovetkezmeny ...
#5 | postaimre - 2015. augusztus 10. 21:04:45
Nem figyeltetek az "√ļj NBH diri szem√©ly√©re", pedig eml√≠tettem. Nem kisp√°ly√°s. Tansz√©kletvezet√Ķ √©s √©ppen a psyop a kedvenc hobbitja! √Čn meg a gy√Ľr√Ľ k√ļr√°t d√≠jazom. Semmi nem az, aminek l√°tszik. Bolg√°r Judit (sztem zsid√≥) √°llamvizsg√°ztatott √©s m√°r akkor h√≠vott a tansz√©kre, de balga fejjel, nem vettem alapot. Most meg m√°r ki a retkes l√≥faxt √©rdekli ez a majomkod√°s.


SZOCIOL√ďGIA, PSZICHOL√ďGIA √ČS PEDAG√ďGIA TANSZ√ČK
INFORM√ĀCI√ďKTansz√©kvezet√Ķ:

Dr. habil. Kiss Zoltán László alezredes

Tansz√©kvezet√Ķ-helyettes (megb√≠zott)

Szekeres György mk. alezredes

A Szociológia, Pedagógia és Pszichológia tanszék

három szakcsoportban végzi feladatát

Szociológia szakcsoport

Szakcsoportvezet√Ķ: Dr. habil Kiss Zolt√°n L√°szl√≥ alezredes

Pedagógia szakcsoport

Szakcsoportvezet√Ķ: Prof. Dr. Harai D√©nes ny√°. ezredes

Pszichológia szakcsoport

Szakcsoportvezet√Ķ: Prof. Dr. Bolg√°r Judit ny√°. ezredes
A tanszék rendeltetése

A jelenlegi tansz√©k h√°rom egykori, a katonai fels√Ķoktat√°s rendszer√©n bel√ľl √∂n√°ll√≥ t√°rsadalomtudom√°nyi szakdiszcipl√≠n√°t m√Ľvel√Ķ szaktansz√©k (a szociol√≥gia, pszichol√≥gia √©s a pedag√≥gia tansz√©kek) t√∂bbl√©pcs√Ķs integr√°ci√≥j√°nak az eredm√©nyek√©nt j√∂tt l√©tre. Jelenlegi l√©tsz√°munk √∂sszesen 10 f√Ķ (9 f√Ķ oktat√≥ + 1 f√Ķ nem oktat√≥i besorol√°s√ļ munkat√°rs). Oktat√≥ink k√∂z√ľl 7 f√Ķ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szint√Ľ tudom√°nyos fokozattal rendelkezik (4 f√Ķ egyetemi tan√°r, 3 f√Ķ egyetemi docens) – s k√©t f√Ķ oktat√≥ koll√©g√°nk doktoranduszk√©nt az abszolut√≥rium megszerz√©se el√Ķtt √°ll.

A tansz√©k alaprendeltet√©se a h√°rom szakcsoport √°ltal m√Ľvelt szakdiszcipl√≠n√°k ter√ľlet√©n az oktat√°si-k√©pz√©si, valamint elm√©leti √©s empirikus kutat√°si feladatok v√©grehajt√°sa az egyetem mindk√©t kar√°n, gyakorlatilag minden egyes k√©pz√©si szakon. Valamennyi k√©pz√©si form√°ban kiemelt c√©lunk az alkalmazott t√°rsadalomtudom√°nyi szakmai ismeretek megalapoz√°sa, b√Ķv√≠t√©se √©s a vezet√Ķi k√©szs√©gek kialak√≠t√°sa, k√ľl√∂n√∂s tekintettel biztons√°gi szektor (kiemelten a Magyar Honv√©ds√©g, rendv√©delmi szervek √©s nemzetbiztons√°gi szolg√°latok) egyetem√ľnk√∂n foly√≥ BSc-, MSc- ill. PhD-szint√Ľ k√©pz√©sben r√©szt vev√Ķ munkat√°rsai k√∂r√©ben.

Az Igazs√°g√ľgyi √©s Rend√©szeti Miniszt√©rium megrendel√©s√©re tansz√©k√ľnk√∂n folyik a b√ľntet√©s-v√©grehajt√°sban nevel√Ķi ter√ľleten dolgoz√≥ szakemberek nappali √©s levelez√Ķ form√°ban egyar√°nt szervezett k√©pz√©se, s el√Ķk√©sz√≠t√©s alatt √°ll a biztons√°g- √©s v√©delempolitika szakon a v√©delmi k√∂zkapcsolatok szakir√°ny ind√≠t√°sa √©s gondoz√°sa. A tansz√©k√ľnk pszichol√≥gia szakcsoportja gondozza az √≠r√°sanalitikus szakir√°ny√ļ tov√°bbk√©pz√©si szakot a nemzetv√©delmi √©s katonai szakir√°ny√ļ tov√°bbk√©pz√©si ter√ľleten. ...http://www.zmne.h...aciok.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.