Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lerasszistázták Angliát a migránsözön megfékezése miatt


Az ENSZ migráns-jogok ügyében illetékes megbízottja, a kanadai Francois Crépeau a múlt hét végén arról nyilatkozott, hogy bátor migránsok eltökélten igyekeznek bejutni Angliába, de a brit kormány rasszizmustól és nacionalizmustól indíttatva, csak azért akadályozza a beözönlésüket, mert színes bõrûek.

Francois Crépeau, az ENSZ migránsügyi szakértõje különös hasonlattal élt a nyilatkozatában. Azt mondta, hogy helytelen feltartóztatni a közel-keleti és afrikai migráns-özönt, mert ez épp olyan dolog, mintha egy európai Thaiföldön akarna üdülni. A brit kormány németek vagy franciák tömeges bevándorlása ellen nem védekezne ilyen keményen.

A hangsúly persze az erõszakos beözönlésen van. Angliát nehéz rasszizmussal vádolni, mikor kormányában és parlamentjében, de az élet minden területén bõven van képviselve minden itt meghonosodott faj, viszont ami jelenleg végbemegy a La Manche Csatorna franciaországi partjainál, az példa nélkül áll a brit bevándorlástörténetben.

Az újabb fejlemények közül három hír keltett feltûnést. Az egyik még a múlt héten érkezett, arról, hogy egy elszánt közel-keleti menekült beszökött a Csatorna Alagútba, és tizenegy óra alatt végiggyalogolta Angliáig a teljes hosszát, miközben száz kilométeres óránkénti sebességgel robogó szerelvények húztak el mellette, amelyeknek már csak a szele is a halálba sodorhatta volna, ha nem kapaszkodik minden erejével vezetékekbe.

A legújabb hírek egyrészt arról szólnak, hogy jóllehet Anglia forintban kifejezve több mint négymilliárdos költséggel szögesdrótkerítést épített az Alagút bejáratánál, (ezt épp most fogja három kilométerrel meghosszabbítani), ezen a kerítésen van egy számkóddal nyitható biztonsági kapu. Migránsok a billentyûk kopottsága és piszkossága alapján megfejtették a kódot, és simán bejutottak a túlsó oldalára.

Másrészt arról számolt be a sajtó, hogy egy kurd származású brit állampolgárok által alakított bûnbanda, amely eddig csak teherautó-sofõröknek ajánlott pénzt migráns-csempészés fejében, legújabban idõsebb, jól öltözött, nyaralásból hazatérõ házaspárok autóit szemeli ki, és nekik ajánl - persze klienseik pénzébõl - 500 eurót, ha beültetnek maguk mögé egy-egy migránst. Ugyanis az ilyen autókat általában meg sem állítják, amikor Angliában legördülnek az Eurostar-ról.

Az idézett ENSZ-szakértõ szerint a brit kormánynak meg kellene értenie, hogy nem elõnyöket keresõ migránsok özönérõl van szó, hanem a globalizáció következményeként elõálló természetes népmozgásról. Andrew Percy brit konzervatív párti képviselõ szerint az úgymond "jólelkû" nyilatkozó "sületlenségeket" beszél. Calais-nél már többezer lakosú tábort vertek az Angliába készülõ migránsok, ahol saját etióp templomuk is van. Vasárnap onnan közvetítette a szokásos délelõtti Istentiszteletet a BBC televízió.

Sárközi Mátyás, London

Link

Hozzászólások


#11 | Gutai Zub - 2015. augusztus 12. 15:19:19
pozor,

Biztos vagy? a nagy lelkesedésben, hogy az "óriási" hajódban a muzulmánokat pakolnád be elõször?

Washington állam miért van célzottan?

Virginia állam miért maradna ki?

Én célzottan a magyar lakosság 60- 70 %-át küldeném,

KampĂł!
#12 | miskolcilaci - 2015. augusztus 12. 15:25:01
A Jobbik kivívta az iszlám haramját.

Vallási tiltást, haramot hirdetett a Jobbik ellen a Magyar Iszlám Közösség imámja. Kovács Miklós imám szerint a párt bevándorláspolitikája szítja az iszlámellenességet, és egyre többször ér inzultus muszlimokat. A tiltást követõk nem szavazhatnak a Jobbikra, nem támogathatják a pártot. A Jobbik úgy véli, a tiltásba nem remeg bele a párt, de szerintük az imám félreérti õket.
http://www.origo....amjat.html
s_*_olle
#13 | pozor124 - 2015. augusztus 12. 15:45:20
Például Virginia egy normális állam. Neki van a legtöbb magánfegyvere. Ki is lett volna néhány évvel ezelõtt, amikor a mûválság volt . Mások, és mindenki békét kell hogy kapjon, én csak felszínesen válaszoltam. Ha lesz még hely, neked is külön, és más cikkbe is lehet alkalmam hogy írjak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.