Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lerasszistázták Angliát a migránsözön megfékezése miatt


Az ENSZ migráns-jogok ügyében illetékes megbízottja, a kanadai Francois Crépeau a múlt hét végén arról nyilatkozott, hogy bátor migránsok eltökélten igyekeznek bejutni Angliába, de a brit kormány rasszizmustól és nacionalizmustól indíttatva, csak azért akadályozza a beözönlésüket, mert színes bõrûek.

Francois Crépeau, az ENSZ migránsügyi szakértõje különös hasonlattal élt a nyilatkozatában. Azt mondta, hogy helytelen feltartóztatni a közel-keleti és afrikai migráns-özönt, mert ez épp olyan dolog, mintha egy európai Thaiföldön akarna üdülni. A brit kormány németek vagy franciák tömeges bevándorlása ellen nem védekezne ilyen keményen.

A hangsúly persze az erõszakos beözönlésen van. Angliát nehéz rasszizmussal vádolni, mikor kormányában és parlamentjében, de az élet minden területén bõven van képviselve minden itt meghonosodott faj, viszont ami jelenleg végbemegy a La Manche Csatorna franciaországi partjainál, az példa nélkül áll a brit bevándorlástörténetben.

Az újabb fejlemények közül három hír keltett feltûnést. Az egyik még a múlt héten érkezett, arról, hogy egy elszánt közel-keleti menekült beszökött a Csatorna Alagútba, és tizenegy óra alatt végiggyalogolta Angliáig a teljes hosszát, miközben száz kilométeres óránkénti sebességgel robogó szerelvények húztak el mellette, amelyeknek már csak a szele is a halálba sodorhatta volna, ha nem kapaszkodik minden erejével vezetékekbe.

A legújabb hírek egyrészt arról szólnak, hogy jóllehet Anglia forintban kifejezve több mint négymilliárdos költséggel szögesdrótkerítést épített az Alagút bejáratánál, (ezt épp most fogja három kilométerrel meghosszabbítani), ezen a kerítésen van egy számkóddal nyitható biztonsági kapu. Migránsok a billentyûk kopottsága és piszkossága alapján megfejtették a kódot, és simán bejutottak a túlsó oldalára.

Másrészt arról számolt be a sajtó, hogy egy kurd származású brit állampolgárok által alakított bûnbanda, amely eddig csak teherautó-sofõröknek ajánlott pénzt migráns-csempészés fejében, legújabban idõsebb, jól öltözött, nyaralásból hazatérõ házaspárok autóit szemeli ki, és nekik ajánl - persze klienseik pénzébõl - 500 eurót, ha beültetnek maguk mögé egy-egy migránst. Ugyanis az ilyen autókat általában meg sem állítják, amikor Angliában legördülnek az Eurostar-ról.

Az idézett ENSZ-szakértõ szerint a brit kormánynak meg kellene értenie, hogy nem elõnyöket keresõ migránsok özönérõl van szó, hanem a globalizáció következményeként elõálló természetes népmozgásról. Andrew Percy brit konzervatív párti képviselõ szerint az úgymond "jólelkû" nyilatkozó "sületlenségeket" beszél. Calais-nél már többezer lakosú tábort vertek az Angliába készülõ migránsok, ahol saját etióp templomuk is van. Vasárnap onnan közvetítette a szokásos délelõtti Istentiszteletet a BBC televízió.

Sárközi Mátyás, London

Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. augusztus 11. 11:50:27
A németek is visszaküldenek 94 ezer balkáni menedékkérõt úgy, hogy még egyszer vissza sem térhetnek oda.
Hogy milyen úton indulnak vissza az elhagyott otthonaikba, még nem tudható. Remélem, a koszovóiak is hazatalának, és nem maradnak itt a nyakunkon.
#2 | GERRY - 2015. augusztus 11. 11:56:25
HapciBonbon - a link elé és mögé nem "u" hanem "<a href='........'</a>" kell ... most javítottam, meg a múltkor is...s_*_aha ... de legközelebb sziGuru leszek és hagyom aláhúzva!
#3 | mormota1968 - 2015. augusztus 11. 13:50:59
Francois Crépeau! Minden lelkiismeret furdalás nélkül taposnám szét a fejed, te fajáruló köcsög féreg! Bár szerintem te is csak egy tetû francia bõrbe bújt zsidó rohadék vagy! Én javasolnám a migránsok betelepítését
a Wall Streetre, City of London, Rothschild országba, a Vatikán, az USA, Kanada, Francia és Németország, de legfõképp Izrael területére. Vajon, hogy állna a szájuk széle? Hazai viszonylatban pedig ajánlanám gyûjtõtáborok létrehozását a Judapesti zsidó knesszet közvetlen közelében, a zsidó negyedben, az itt épült izraeli lakóparkokban és azok területén, az USA és Izrael nagykövetségein, a Rózsadombon és minden mocskos féreg vezetõ politikusunk, multimilliárdosaink, faj és jogvédõink udvarában, birtokán. És persze az õ kis vagyonkáikból eltartva. Nem ám a magyar népség befizetett adójából! s_*_ezt s_*_rtata s_*_dur
#4 | GERRY - 2015. augusztus 11. 15:12:15
mormogó - egyetértek! de ezeket a helyeket keritéssel kellene körbezárni... biztos ami nem bizonytalan.
Ami a Fancia Palacsintát illeti...
egész életében csak nyomja a szöveget, írja az okos, senki által nem olvasott könyveit http://oppenheime...ns?lang=en és persze, tanítja a felnövö nemzedékeket óceánon innen és túl ...
Ami az arcát illeti... gyanus a származása, de nem biztos, hogy zsidó.
oppenheimer.mcgill.ca/local/cache-vignettes/L106xH145/auton14-e11a3.jpg
Meg kellene nézni a nyelvét, hátha csak barna...
#5 | Fidel - 2015. augusztus 11. 16:01:06
Teknikailag lehet sabesz goj is,bar a viselkedeset es poziciojat nezve nagyon salom.

Es persze azt is hozza akarta tenni a mondanivalojahoz,hogy a Kanada az o felkeresere felvallalja az osszes menekultet, es igy bizonyija,hogy ok nem rasszistak.Mert ha nem hat azok!s_*_kukk
#6 | pozor124 - 2015. augusztus 11. 16:14:53
Tényleg, Belorussziával mi van? Régen hallottam már róla, -ez általában azt jelenti ott, hogy rend és békéjük van. Nem élnek nagy lábon, de nem rossz az életszínvonaluk. Oda nemigen akarnak menni a népvándorlók. Azt hiszem az elnöki diktatúra (Az egyetlen diktatúra Európában a fehéroroszoké, persze ezt nem rossz értelemben kell gondolnunk.) igen drasztikusan rövidre zárná ott, a migránskérdést. Egy kissé zártabb, de békés jól mûködõ ország, amit fehéremberek laknak 100 %-ban. Oda nem irányítják a tömegeket.
#7 | Gutai Zub - 2015. augusztus 11. 19:34:32
Migránsözön és Magyarország?

Mielõtt bárki eldobná az elsõ követ:

Magyarországot történelme utolsó 500 évében úgy elözönlötték az idegenek, hogy az elsõ világháború után puskalövés nélkül hanyatt fekve, elvesztette gyakorlatilag országát.

Jelenleg közel egy millió magyar fiatal migráns módra, valahol a nagyvilágban tartózkodik.
(de elõtte is hullámokban milliók távoztak örökre)
A totálisan leépült lakosság a cigányterror mellett, most éppen a muszlim terror árnyékában reszket.

Mégis mit gondoltak azok a még szerencsés generációk, akik a gulyás kommunizmus pocsványában, majd az ezt követõ években, (fülkeforradalmakkal) csak valami túlélésre tettek fel mindent, meddig tart a pünkösdi királyság?,

Majd a kerítés megoldja...............
#8 | livia - 2015. augusztus 11. 21:57:35
Szerintem még mindig olcsóbb megvenni nekik a jegyet amerika felé, mint napi papi, no, meg jön a tél. Lássunk aztán rasszizmusból csodát. Éljen a jenki demokrácia.
#9 | pozor124 - 2015. augusztus 12. 14:02:26
Támogatom! Óriási hajókkal ne csak ezeket, hanem az összes, -veszettül élõ- európai muzulmánt elküldeni Amerikába. Nem nindenhová, például Virginia állam kimaradna. Célzottan Washington állam és NewYork állam kapja mitulá báti ajándékaként ezeket. Kampó!
#10 | pozor124 - 2015. augusztus 12. 14:07:30
youtube.com/watch...1RI6D6B4_E ...A kis hamis joutube csak úgy játsza le ha beírjátok a címet, vagy azt hogy, a mitulá báti hotta. Aztán Matisz büszke nagypapa -vágatlan. Ez köll nekik.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.