Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A titokzatos katonai gép valójában az amerikai hadseregé?


A védelmi minisztérium új álláspontja szerint a gép Csehország légterébõl érkezett a térségbe és a taktikai repülést gyakorolja. A minisztérium szóvivõje, Martin Èambalík elmondta, hogy a hét végéig tartó hadgyakorlatról van szó. A gyakorlat során a gép az ismeretlen terep feletti repülést gyakorolja.

A szlovák belügyminisztérium és védelmi minisztérium szerint a gép számára a prágai amerikai nagykövetség kért repülési engedélyt Szlovákia légterére.

A TA3 hírtelevízió szerint egyébként a gépen semmiféle felségjelzés nem ismerhetõ fel. Az információik szerint a gép a cseh és az amerikai fegyveres erõk közös gyakorlatában vesz részt.

¥ubomír Galko (SaS), a Radièová-kormány egykori védelmi minisztere a sajtónak elmondta, hogy a képeken látható gép valóban egy Hercules. Galko szerint azonban a gép minden elõírást betartott, és semmi ok az aggodalomra. Az egykori védelmi miniszter szerint az ilyen gyakorlatok rutinnak számítanak.

A felvételekbõl kiderül, hogy a repülõgép betartotta az elõírásokat és nem repült alacsonyabban 300 méternél. Természetesen az ilyen tevékenységekrõl értesítve van a védelmi minisztérium is, ugyanis csupán annak beleegyezésével repülhet át az országon egy katonai repülõgép - mondta Galko.

Az exminiszter a géprõl azt elmondta, hogy egy amerikai géprõl van szó.

A sportpilóták és az ejtõernyõs sportklubok tagjai szerint azonban a gép szabályokat sért. Gyakran olyan területen is alacsonyan repül, ahol ezt a szabályok szerint nem tehetné.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szepesi régió felett többen is láttak egy nagyméretû katonai teherszállító gépet.

A katonai gép többször érintette az iglói (Spi¹ská Nová Ves) kisebb repterének zónáját, de egyszer sem jelentkezett be az irányítótoronynak. Nagyon kis magasságban repült, és a domborzatot követte a pályája. A szemtanúk elmondása szerint néha még a raktér ajtaját is kinyitották repülés közben.

A gépet már pénteken is látták a térségben.

(ta3)

http://www.bumm.s...-hadserege

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.