Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Menekültek: elszabadultak az indulatok Európában


El ne higgyétek már! Olyan rend van, hogy kívánni sem lehet rendebbet! Itt Oszlóban liberálbuzi paradicsom van. Cigányok "kódulnak" szabadon a parlament mellett és ma is csak egy fjord megmentéséért ment az ária. A vikingek egyelõre csak a filmeken erõsítenek, bár fekete-viking rendõrt még nem láttam. Összecsapások robbantak ki a bevándorlók és rendõrök között Spanyolországban egy migráns halála miatt. Összetûzésekre került sor Norvégiában is, Svédországban pedig fokozzák a rendõri készültséget, miután két eritreai menekült halálra késelt két svédet egy IKEA-áruházban. Eközben Görögországba és Olaszországba továbbra is ezrével érkeznek a migránsok, a szerb fõváros parkjai pedig megteltek menekültekkel.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerõseivel is!

Mûanyagszékekkel dobálták meg a bevándorlók a rendõröket a spanyolországi Salouban. A Barcelona melletti városban azután szabadultak el az indulatok, hogy egy társuk kiesett egy harmadik emeleti erkélyrõl és meghalt egy razzia során, eddig tisztázatlan körülmények között. A migránsok a rendõröket hibáztatják, és a vonatközlekedést is megbénították.

Kezdenek elszabadulni az indulatok Európa más részein is. Norvégiában fiatal migránsok barikádokat emeltek és kövekkel dobálták meg a rendõröket egy befogadóállomáson. A hatóságok válaszul börtönnel és kitoloncolással fenyegették meg õket.

Svédországban a rendõrség újabb erõket csoportosított át a menekülttáborok környékére, miután kiderült: hétfõn két eritreai bevándorló késelt halálra két svéd állampolgárt egy IKEA-üzletben. Az 55 éves anyát és 28 éves fiát a jelek szerint minden ok nélkül mészárolta le a menekülttábor két lakója.
Hirdetés

Menekültek: elszabadultak az indulatok Európában
Menekültek: elszabadultak az indulatok Európában

facebook
twitter
link


A görög Kosz-szigetén pedig verekedés tört ki egy túlzsúfolt menekülttáborban, a görög hatóságok ugyanis nem képesek megbirkózni az egyre nagyobb áradattal.

Egyre súlyosabb a helyzet Szerbiában is, ahol jelenleg minimum 70 ezer migráns táborozik. Belgrádban a közparkok tele vannak menekültekkel, akik Magyarországon keresztül akarnak továbbmenni Nyugat- és Észak-Európába.

NĂ©metországban a menekĂĽlttáborok mára gyakorlatilag megteltek. „Amikor elõször voltam belĂĽgyminiszter öt Ă©vvel ezelõtt, körĂĽlbelĂĽl negyvenezer menedĂ©kkĂ©rõ jött Ă©vente NĂ©metországba. IdĂ©n az eddigi becslĂ©sek szerint tĂ­zszer annyi, 400 ezer Ă©rkezik majd, de a vĂ©gsõ szám mĂ©g ennĂ©l is jĂłval nagyobb lehet” – nyilatkozta a nĂ©met belĂĽgyminiszter, Thomas de Maiziere.

Év eleje óta már 300 ezernél is több menedékkérõt vettek nyilvántartásba a német hatóságok. Csak júliusban 79 ezer bevándorló érkezett, ami új rekordnak számít Németországban.
Link

Hozzászólások


#1 | pozor124 - 2015. augusztus 13. 14:19:33
A cica baltázza meg, azért a németek mégiscsak tudnak valamit, még így németségükbõl kilúgozva is, hogy Németország az álom élõhely. Még most is. A nagy császáraik mágusok voltak. A legismertebb ilyen oldaláról, Rudolf császár. De az Ottók is nagyon bölcs és ravasz emberek voltak. Németország még most is áll két lábbal a lábán. Na jólvan, nem nyalogatom tovább. A magyar arra a qrva jószívére jólelkére farag rá . mert nem tud g@ci lenni mint egyes népek. Egyszerûen nem tud, mégha beledöglik sem.
#2 | Skorpio58 - 2015. augusztus 13. 14:27:31
22:50-tõl a bevándorlásról https://www.youtu...JDQeut8gCA

http://magyarmegm...szer%C5%B1
#3 | pozor124 - 2015. augusztus 13. 15:03:35
Régen nem volt cicó, hanem határõrség, és a drága vagy visszafordult és elkezdett visszafelé futni amikor meglátták a határõrök, vagy golyót kapott. Aztán ebbõl lehet csak érteni a csürhének. Drasztikus dolgokra drasztikus választ kell adni, máskülönben vége a dalnak.
#4 | Fidel - 2015. augusztus 13. 16:35:27
Jol mondod pozor.
Tornyokat visszaalitani Minden 250m-en egyet,aztan kuszunk tata?maszunk tata? RATATATA!Hamar hatra arc lenne!s_*_rtata
#5 | pozor124 - 2015. augusztus 13. 17:21:39
Fejétõl bûzlik a hal. A szervezõket kellene "móresre tanítani.." és akkor rövidre záródna ez az elmebaj.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.