Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rekordot döntött a MagyarorszĂĄg felett közlekedĂ” repĂŒlĂ”gĂ©pek szĂĄma jĂșliusban


Rekordot döntött jĂșliusban a MagyarorszĂĄg fölött közlekedĂ” repĂŒlĂ”gĂ©pek szĂĄma: az Ă©v hetedik hĂłnapjĂĄn közel 75 ezer ĂĄtrepĂŒlĂ” gĂ©pet irĂĄnyĂ­tottak a HungaroControl Magyar LĂ©giforgalmi SzolgĂĄlat Zrt. szakemberei.

A cĂ©g szerdai, MTI-hez eljuttatott közlemĂ©nye szerint a szĂĄm csaknem 11 szĂĄzalĂ©kkal magasabb az egy Ă©vvel korĂĄbbinĂĄl. Emellett jĂșlius 26-ĂĄn Ășj napi rekord is szĂŒletett 3644 gĂ©pmozgĂĄssal.

Nem csak az ĂĄtrepĂŒlĂ”, de az Ă©rkezĂ” Ă©s indulĂł gĂ©pek szĂĄma is nĂ”tt: jĂșliusban kereken 9 ezer gĂ©p Ă©rkezett Ă©s indult BudapestrĂ”l, közel 10 szĂĄzalĂ©kkal több az elĂ”zĂ” Ă©v azonos idĂ”szakĂĄhoz kĂ©pest.

Az Ă©v elsĂ” hĂ©t hĂłnapjĂĄban az ĂĄtrepĂŒlĂ” gĂ©pek szĂĄma 360 ezer volt, 14 szĂĄzalĂ©kkal több, mint egy Ă©vvel korĂĄbban, az Ă©rkezĂ” Ă©s indulĂł gĂ©pek szĂĄma pedig 6 szĂĄzalĂ©kkal, 52 ezerre emelkedett.

A HungaroControl szerint a szezonĂĄlis hatĂĄsokon tĂșl is növekvĂ” forgalmat elsĂ”sorban a 2014-es ukrĂĄn esemĂ©nyek hatĂĄsĂĄra ĂĄtrendezĂ”dött lĂ©gi Ăștvonalak, valamint a repĂŒlĂ”gĂ©pek szĂĄmĂĄra a teljes magyar lĂ©gtĂ©rre vonatkozĂł korlĂĄtozĂĄsok nĂ©lkĂŒli, szabad lĂ©gtĂ©rhasznĂĄlat eredmĂ©nyezte.Link

Hozzászólások


#1 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 12. 21:55:42
Ezek hĂĄny tonna ĂŒzemanyagot Ă©getnek el odafent? Az egyĂ©b tevĂ©kenysĂ©gĂŒkrĂ”l meg mĂĄr ne is beszĂ©ljĂŒnk! Vagyis dehogynem!
#2 | miskolcilaci - 2015. augusztus 12. 23:09:07
Pedig a légtérhasznålatból mennyi sertéskonzervet lehetett vona csinålni...
#3 | livia - 2015. augusztus 12. 23:40:20
ElĂ©getik a jövĂ”t. Van jövĂ”? Én jövök, te jössz... . Mi is a jövĂ”?
#4 | Szalonna - 2015. augusztus 13. 00:09:37
Elég hogy ezzel a meleggel kínoz a zsidó..
#5 | mormota1968 - 2015. augusztus 13. 04:42:29
"KlĂ­ma manipulĂĄciĂłk, idĂ”jĂĄrĂĄs hĂĄborĂșk Ă©s a civilizĂĄciĂł összeomlĂĄsa" elĂ”adĂĄs. Ebben hangzik el, hogy nem a szĂ©ndioxid hevĂ­ti a Föld lĂ©gkörĂ©t, hanem az egyre nagyobb mennyisĂ©gben felszabadulĂł metĂĄngĂĄz. Az a sok sz@r vegyi anyag amiket tonnaszĂĄmra szĂłrnak ki naponta, Ă©jjel-nappal a lĂ©gkörbe, csak azt Ă©rik el, hogy a Föld felĂ”l felĂĄramlĂł hĂ” nem tud kijutni a bolygĂł lĂ©gkörĂ©bĂ”l, mert az egĂ©szet bevontĂĄk fĂłliĂĄval, akarom mondani fĂĄtyolfelhĂ”kkel, aminek a hatĂĄsa egy Ă©s ugyanaz. Ha ez Ă­gy megy tovĂĄbb, a sok szĂĄz Ă©ves esĂ”erdĂ”k kipusztĂ­tĂĄsa, a tengerek, ĂłceĂĄnok be szennyezĂ©se Ă©s a repĂŒlĂ”k, rakĂ©tĂĄk röpködĂ©se, Ă©vrĂ”l Ă©vre egyre elviselhetetlenebb lesz a forrĂłsĂĄg Ă©s 10 Ă©ven belĂŒl vagy nem sokkal azon tĂșl, mĂĄr nem lehet megmaradni a Föld felszĂ­nĂ©n, legfeljebb Ă©jjel, vagy mĂĄr akkor sem. MagyarorszĂĄgon is ahol csak lehet, erdĂ”ket kellene telepĂ­teni, hatalmas erdĂ”ket Ă©s vĂ­ztĂĄrozĂłkat ĂĄsni Ă©s felfogni minden csepp vizet. Persze ehhez elĂ”ször le kellene cserĂ©lni a teljes zsidĂł-sĂĄbeszgĂłj vezĂ©rkart Ă©s csahosaikat. Mert azoknak ugyan soha nem jutna eszĂ©be, hogy Ă­gy is meg lehet gĂĄtolni a mestersĂ©gesen gerjesztett felmelegedĂ©st vagy inkĂĄbb felmelegĂ­tĂ©sĂ©t a lĂ©gkörnek. És nem lenne jĂł ideig munkanĂ©lkĂŒlisĂ©g sem. Hogyan lehetne a sok agyatlan vadbarommal megĂ©rtetni, hogy ez a felmelegedĂ©s mestersĂ©gesen elĂ”idĂ©zett folyamatoknak köszönhetĂ”?
MĂ©g be is valljĂĄk.

"A hÔmérséklet emelkedés miatt a Földön hatmilliård ember pusztulhat el. Nagyon cinikusan azt mondhatnåm, hogy
'EZ A TUDOMÁNY SIKERE LEHET' mert ezzel legalĂĄbb sikerĂŒl stabilizĂĄlnunk valamit, nevezetesen elĂ©rhetjĂŒk azt a szintet, amennyi embert a bolygĂłnk el tud hordozni, vagyis
egymilliĂĄrd embert".
(Hans Joachim ScHELLnhuber.)

"Sc-HELL-nhuber". Hell vagyis pokol. Milyen Ă©rdekes, hogy
ennek a pokolfajzatnak pont szerepel a nevében a "hell" szó. Ezt is kiraknåm a Szahara közepén egy kiló cukorral, hogy legyen ami megédesítené az utolsó óråit, no meg az édes utån nagyon kívånnå a vizet is.

EgyĂ©bkĂ©nt milyen rendes tĂ”lĂŒk, hogy bevalljĂĄk, hogy Ă”k idĂ©zik elĂ” mestersĂ©gesen a globĂĄlis felmelegedĂ©st. Mintha csak egy mĂĄsik faj szĂĄmĂĄra alakĂ­tanĂĄk ĂĄt a Föld lĂ©gkörĂ©t,
amelynek pont ez a pokoli hÔség a lételeme.

A mĂĄsik! Ha nem volna ez a globĂĄlis hatalom, nem szaporodott volna tĂșl az emberisĂ©g sem. Ha nem avatkoznĂĄnak bele folyton a tudomĂĄnyukkal a termĂ©szet törvĂ©nyeibe, a termĂ©szet maga szelektĂĄlnĂĄ ki a felesleget.
Így meg minden Ă©letkĂ©ptelen egyedet megmentenek, vagy Ă©pp az egĂ©szsĂ©geseket teszik fogyatĂ©kossĂĄ. Az ĂĄllatvilĂĄgban mindig a legĂ©letrevalĂłbb szaporodhat, ahogy a növĂ©nyeknĂ©l is, nĂĄlunk meg csak a parazitĂĄk szaporodnak, a gazdanĂ©p nem. A gazdanĂ©p elvan foglalva a pĂ©nz hajszolĂĄsĂĄval, bĂĄr sokan mĂĄr azzal is megelĂ©gednĂ©nek, ha legalĂĄbb egyik hĂłnaprĂłl a mĂĄsikra ki tudnĂĄk hĂșzni a fizetĂ©sĂŒkbĂ”l, nyugdĂ­jukbĂłl.
#6 | Gutai Zub - 2015. augusztus 13. 18:37:27
Mormota,

JĂłk a meglĂĄtĂĄsaid

Egy megjegyzés a "Hell" pokol kifejezéshez:

NĂ©hĂĄny Ă©vvel ezelĂ”tt, a jĂł, ĂșjraszĂŒletett judeo-keresztĂ©ny
polgĂĄrok Texasban, Kleberg körzetben, Ășgy döntöttek egy hivatalos összejövetelen, hogy nem engedĂ©lyezik a "hello" köszöntĂ©st,a "hell" miatt), helyette a "heaven-O" lesz a hivatalos. (heaven= mennyorszĂĄg)

Az emberisĂ©g tĂșlszaporodĂĄsa meg sajnos nem azt jelenti, hogy az emberisĂ©g arĂĄnyosan szaporodik, hanem kizĂĄrĂłlag azt, hogy bizonyos nem Ă©ppen az emberisĂ©gnek emberrĂ© vĂĄlt egyedei szaporodnak tĂșl.
#7 | postaimre - 2015. augusztus 13. 19:15:55
Hell a germĂĄnban vilĂĄgosat jelent. Szerintem a magyar hely szavunk az alapja, de a h -Ă©l, ha Ă­gy Ă©rthetĂ”bb. A Hölle (hell) a barlang, amely ugye a "hĂ”-le"...Ă©s ebbĂ”l kerekedett a zagyvalĂ©k "angol" hell, megy egyben hely Ă©s visszafelĂ© le(h). Ja, finnĂŒl, ha jĂłl jegyeztem meg a pörkele a pokol, vagyis ahol pörkölĂ”dnek.....
#8 | Alex-andros - 2015. augusztus 13. 20:08:23
HungaroControl Magyar LĂ©giforgalmi SzolgĂĄlat Zrt. szakemberei." És mi lesz, ha nem irĂĄnyĂ­tanak?!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.