Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Insider: Die USA bezahlen die Schlepper nach Europa!


Mivel kint akkora a h√Ķs√©g, hogy ink√°bb kl√≠m√°ban vagyok, √≠gy leford√≠tottam az √Čva √°ltal k√∂zz√©tett √ļjs√°gcikket: Az osztr√°k Direkt foly√≥irat egy inform√°ci√≥s bomb√°t jelentetett meg. Az osztr√°k t√°bor menek√ľltjeinek kihallgat√°sai alapj√°n a katonai titkosszolg√°lat forr√°sa a sajt√≥nak meger√Ķs√≠tette, hogy az bev√°ndorl√°si hull√°mot amerikai szervezetek p√©nzzel t√°mogatj√°k. A Medzi√®as-ban itt m√°r eml√≠tett√ľk, hogy az illeg√°lis sz√°ll√≠t√°s 1500 √©s 15 000 doll√°r k√∂z√∂tt mozog att√≥l f√ľgg√Ķen, honnan indul a haj√≥ √©s hol a c√©l√°llom√°sa.

A sz√°ll√≠t√°s L√≠bi√°b√≥l a legdr√°g√°bb, ahol az √°rak 10 000 doll√°r k√∂r√ľl mozognak. K√©zenfekv√Ķ, hogy egy fiatal, gyakran m√©g csak fiatalkor√ļ afrikainak, akiket leggyakrabban l√°tni a haj√≥kon, csup√°n 100-200 doll√°ros fizet√©s√ľkb√Ķl ez a k√©rt √∂sszeg igencsak irre√°lis. Vajon honnan van erre p√©nz√ľk?

Az osztr√°k rend√Ķrs√©g √©s a titkosszolg√°lat intenz√≠ven hallgatj√°k ki ezeket a bev√°ndorl√≥kat. Pl. a traiskircheni t√°borban erre a c√©lra kb. 100 ember van a szolg√°latokt√≥l. A megszerzett inform√°ci√≥k alapj√°n a sz√°ll√≠t√°sra kapott p√©nz nagy r√©sze Amerik√°b√≥l sz√°rmazik. A Direkt h√≠rforr√°s szerint olyan amerikai szervezetekr√Ķl van sz√≥, amelyek fel√©p√≠tett√©k, megszervezt√©k √©s folyamatosan p√©nzelik azt a h√°l√≥zatot, amelyik biztos√≠tja a bev√°ndorl√≥k folyamatos sz√°ll√≠t√°s√°t √Čszak-Afrik√°b√≥l Eur√≥p√°ba.

A h√≠rforr√°s szerint semmi m√°sr√≥l nincs sz√≥ mint arr√≥l, hogy m√°r a kor√°bbi bizony√≠t√©kok szerint is ezt az √ľzletet Afrik√°ban az Al-Kaida √©s az I√Ā terrorist√°i ellen√Ķrzik. Mindez azt jelenti, hogy Amerika elhat√°rozta -Eur√≥p√°t minden √°ron t√∂nkreteszi. √Čs v√©g√ľl hogy m√©gse legyen el√©g, az osztr√°k h√≠rforr√°s megjegyzi, hogy ugyanazokr√≥l az emberekr√Ķl van itt is sz√≥, akik egy √©vvel ezel√Ķtt az ukrajnai Majdant is szervezt√©k. Tudjuk, mi k√∂vetkezett a Majdan ut√°n √©s hasonl√≥ visszaes√©s, zavarg√°sok √©s gyilkoss√°gok v√°rnak Eur√≥p√°ra is....

Link
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Alex-andros - 2015. augusztus 13. 19:34:27
s_*_rtata ......,,,,,fejbe l√∂v√Ķcske!:@
#2 | Perje - 2015. augusztus 13. 22:49:22
YouTube Videů

http://www.info-d...
#3 | mormota1968 - 2015. augusztus 14. 18:05:24
Amerikai szervezetek? Mint pl: A B'nai B'rith ami ugye sz√≠n zsid√≥ t√°rsas√°g √©s nem mell√©kesen Ors√≥s Viki is k√∂z√©j√ľk tartozik. Ja, √©s 1913 √≥ta √ļjra zsid√≥ fennhat√≥s√°g alatt √°ll az USA, de m√°r el√Ķtte is bepr√≥b√°lkoztak az ottani szabadk√Ķm√Ľvess√©gbe be√©p√ľlve. K√°r, hogy ezzel nincs tiszt√°ban minden egyes ember, hogy ahogy Eur√≥pa orsz√°gait, √ļgy az USA-t is zsid√≥k ir√°ny√≠tj√°k. De legal√°bbis minden orsz√°gban ott h√ļz√≥dnak a h√°tt√©rben. Egy√©rtelm√Ľ, hogy mire k√©sz√ľlnek Eur√≥p√°ban is. Most fognak megszabadulni a marad√©k feh√©r lakoss√°gt√≥l is, v√©gleg legyeng√≠tve Eur√≥p√°t. √Čs kiknek az √©rdeke ez? Egy korcs faj√©, akiket az eg√©sz vil√°gegyetemben gy√Ľl√∂lni √©s irtani kellene √≠rmagostul. s_*_rtata
#4 | kakas - 2015. augusztus 14. 18:10:51
41.media.tumblr.com/ee6c2a0f47e6c29488b99b9078b5b7ae/tumblr_nshwdi6hsL1qcvdpbo1_500.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.