Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Civilbe öltöztetett hadsereg ömlik határokon át


Már a Gondola is? HĂ»! Oroszország a vĂ©dõbástya? Na bax! Menek lefexem, a többit elintĂ©zik már...magátĂłl. Csupán egy szerelvĂ©nnyi kĂ©pletes jatagán kell, vagy egy elfoglalhatĂł fegyverraktár – valahol a Lajtán tĂşl. Csak a bornĂ­rt szemlĂ©lõdõnek nem tĂ»nik fel, hogy a migránsok tĂşlnyomĂł rĂ©sze sorkatonakorĂş, kisportolt ember. Kisportolt… Használhattuk volna a kikĂ©pzett szĂłt is.

Ez a tömeg felidézi Buda elfoglalását: 1541-ben.

Csupán bolyongani léptek be a várkapun.

Aztán egyszerre csak többen lettek. Õk lettek többen. Akkor és ott õk a fegyvert még nyíltan viselték. És vezényszóra elõrántották tokjából a jatagánt. És akkor már késõ volt cselekedni. A fegyveres sereg bent volt a Vár belsejében.

Vér nélkül elfoglalták az erõdítményt.

Ebbõl a fájdalmas történelmi tapasztalatból tanultunk-e? Akkor még intakt marad a földrész nyugati fele, és másfél évszázad múlva megérkezett a fölmentõ sereg.

Addigra Buda magyarsága – mint Szakály Ferenc fogalmazott volt – elporladt.

Most Nyugat-Európa is besündörgés alatt van.

Csupán egy szerelvĂ©nnyi kĂ©pletes jatagán kell, vagy egy elfoglalhatĂł fegyverraktár – valahol a Lajtán tĂşl. És nem marad hátország, Savoyai Jenõ nem fenheti pengĂ©jĂ©t. EurĂłpa elesik egĂ©szĂ©ben. Visszamenõleg is nevetsĂ©gessĂ© válik Savoyai serege.

Mára lebénították Európa agyát.

Évtizedeken át hömpölygött a „hĂĽlyĂ­tĂ©s” folyamata, Ă©s döbbenetes mĂłdon az egykori Keleti Blokk maradt inkább eszĂ©nĂ©l. A leninista ideolĂłgia annyira agyalágyult tömeget föltĂ©telezett, hogy tĂşllõtt a cĂ©lon. Az emberek nagyobb rĂ©szĂ©nek megmaradt a jĂłzan esze.

Ma Oroszország a kereszténység védõbástyája.

Hetven Ă©v lenini-sztálini-brezsnyevi butĂ­tás ellenĂ©re. A keresztĂ©nysĂ©g tĂşlĂ©lte a pártpropagandát, a megbonthatatlan barátságok, az „Ă©letĂ©t a nĂ©p ĂĽgyĂ©nek szentelõ”, abszolĂşt önzetlenĂĽl luxusdácsákban lakĂł, whiskyt vedelõ, Camelt elfĂĽstölõ apparatcsikok korát.

A Nyugat azonban szellemileg csökött lett.

A politikai korrektsĂ©g lehetetlennĂ© tette a kommunikáciĂłt, lebĂ©nĂ­totta a nemzeti önvĂ©delmek megszervezĂ©sĂ©t – mármint ezen a kontinensen. Más földrĂ©szen a nemzet önvĂ©delem bevett, elfogadott, sõt hõsi fogalom.

Európa azonban hagyta magát elbolondítani.

A valĂłban eurĂłpai gondolkodĂłkra rázĂşdĂ­tották az agyonhallgatás – már az Ăłkorban is bevált –fegyverĂ©t. És mĂ©g õk jártak jobban, nem azok, akiket cĂ­mkĂ©zĂ©ssel – vagy netán ablakon kiejtĂ©ssel – semmisĂ­tettek meg.

Kommunikáció nélkül a közösség védtelenné válik.

S a vĂ©dtelenbõl ijesztõ gyorsasággal lesz áldozat. Ennek valĂłszĂ­nĂ»leg elejĂ©t kell venni. Meg kell találni a kommunikáciĂł fortĂ©lyait – akár „politikailag korrekt” környezetben is. Le kell leplezni a fizetett elbutĂ­tĂłkat. KönnyĂ».

Aki a politikailag korrekt megfogalmazást követeli – fizetett ĂĽgynök.

Valahonnan pĂ©nz Ă©rkezik bankszámlájára. Esetleg ingatlanajándĂ©k jut telekkönyvi bejegyzĂ©sre, nevĂ©re – vagy családtagja nevĂ©re. Luxuskocsit tesznek elhájasodott alfele alá. TengerentĂşli nyaraltatást kap, õ Ă©s famĂ­liája. ElõlĂ©ptetik – nulla teljesĂ­tmĂ©nyĂ©rt.

Elsimítják egy ügyét.

FigyeljĂĽk, kik követelik a politikailag korrekt szĂłhasználatot – ezáltal megbĂ©nĂ­tva az egĂ©szsĂ©ges kommunikáciĂłt. És átvilágĂ­tás alá helyezni vagyonosodásának folyamatát – akár 25 Ă©vre visszamenõleg.

Majd szembesíteni a jogállammal.
Kovács G. Tibor
Link

Hozzászólások


#11 | GERRY - 2015. augusztus 14. 19:43:39
nem is tudom... nekem is lehet javaslatom, hogy ki(k)nek a zsebpénzéböl kellene valamennyit lefaragni a menekültek számára?

YouTube Videó


oszt' ha már igy alakul a dolog, egy-egy repülöjegyet is Amerika ritkábban lakott területeire. Europánál csak jobb lehet. Nagy területek, föld, szabadság...
#12 | miskolcilaci - 2015. augusztus 15. 10:52:55
Migránsbûnözést hoz a tranzit zóna.
YouTube Videó
#13 | Satori - 2015. augusztus 15. 13:53:31
A török határon felugatott a géppisztoly

Török határõrök megöltek három szíriai menekültet, akik a határon próbáltak meg átkelni, írja az aljazeera.com. A három szíriai menekültbõl kettõ nõ volt.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelõ Központjának vezetõje elmondta, hogy a szemtanúk beszámolói alapján az derült ki, hogy a határõrök felszólították a menekülteket, hogy álljanak meg és forduljanak vissza, mielõtt közvetlen közelrõl tüzet nyitottak volna rájuk.

Rami Abdelrahman, a központ vezetõje szerint május vége óta 29 szíriai menekültet lõttek le a török határon török határõrök. A török külügyminisztérium egyelõre nem válaszolt az Aljazeera kérdésire, de jelezték, már készül a válasz.

Törökországban két millió szíriai menekültet regisztráltak a 2011-es arab tavasz óta. Törökország többször kérte a nemzetközi közösséget, hogy segítsenek az országnak a helyzet kezelésében.

http://hunhir.inf...p;id=85855
#14 | talpi - 2015. augusztus 15. 18:04:31
LĂ­via
Nem is gondolod szavaid mögött mekkora igazság lapul.
Nem hogy " családot Nemzetet és önnön magát" képes megtagadni. Telefonon pötyög na nem csak azon, folyamatosan nyomja a nettet szarik rá hogy a gyerek ordít idegesíti minden ami esetleg elvonhatja a figyelmét a "nagyon fontos" tevékenységtöl. Baráti köre olyan mint önmaga " csak ma van holnap/?/ kit érdekel. A gyerek csak tárgy amivel "zsarolni-pénzhez jutni"lehet de igazából a vele járó felelõség és lemondások azok már türelem vesztést és idegrohamot okoznak náluk. Sebaj "hiszen a kedves szülõ segít ilyenkor egy halom " jó tanáccsal". Ami ugye már rég nem is olyan jó. Hiszen elzsiïósodott társaság mit is lehet várni ilyen esetben?
Még hogy NEMZETI gondolkodást ugyan egyszerû "irányított gondolkodást ami ugye nem " maga az ember".
Természetesen ha nemtetszésed fejezed ki akkor neked annyi.
Idióta barom állat vagy és semmihez nem értesz. Naná "bezzeg a kedves mama" na az tudja, én meg amit tudok az homlok egyenest más.
Igaz én nem tagadom a holokamut, nem ajvékolok a "menekültek" érdekében. Nem, ellenük azért igen. Na meg a "nagy tudású zsidó bérenceknek, hiszen " nyájas behízelgõ modorukkal megtévesztik a "jellemileg gyengét".
Sajnálatos hogy így veszíti el a Nemzet hasznos tagjait.
A "könnyû élet és feslett életvitel ma a trendi.
Partnerokat is illik minél többet megtalálni "család?ugyan már nem divat a szingliség a menõ.
Férfiaknál a hatalmasra duzzasztott izomzat az sem baj ha nem párosul ésszel.
No tehát manapság ez a menõ.
Majd ha a ""migránsok"" támadásba lendülnek akkor bizonyára a "kedves család vagy az agyon gyúrt szar sem érõ fogja megvédeni a gyermeket vagy a rászorulót?
Egy biztos ha valamiért küzdeni érdemes az a"jövõ" a gyermek a abból lehet valaki a többi szükséges veszteség.
Kidobandó szemét mint léghajóból a "plusz"súly.
Fennmaradni csak így van lehetõség másként pusztul "még hasznos is.
Ezt bevállalni nem szabad.
A"jövõ "mindennél többet ér.
#15 | GERRY - 2015. augusztus 15. 22:59:47
#16 | virag - 2015. augusztus 16. 18:51:59

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.