Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lavrov: Picsába, te debil!


ElĂ©g õszinte kinyilatkoztatás. Nem volt mĂ©g elĂ©g a beszĂ©dbõl? Ezek tĂ©nyleg debilek, de ha Szergej mondja... Szokatlanul viselkedett az orosz kĂĽlĂĽgyminiszter a szaĂşdi kollĂ©gájával tartott moszkvai sajtĂłtájĂ©koztatĂłn. Szergej Lavrov az ĂşjságĂ­rĂłi kĂ©rdĂ©s arab fordĂ­tása alatt elõvette mobilját Ă©s azt hosszasan nĂ©zte. A mozdulat nem annyira ritka – a protokollgyilkos Jean-Claude Juncker ezt magasfokon Ă»zi –, Ă©s Lavrov gyorsan el is tette, majd válaszolt a kĂ©rdĂ©sre. Eszerint Moszkva nem tervez egyesĂ­tett találkozĂłt SzĂ­ria kĂĽlönbözõ ellenzĂ©ki – a Bassár Aszad elnök erõi ellen harcolĂł – csoportokkal, de többĂĽkkel egyenkĂ©nt tervben vannak a találkozĂłk.

Ezután azonban, az arab fordítás alatt láthatóan fortyogott magában, végül a mikrofon ellenére nem tudta megállni, hogy halkan ki ne bukjon belõle: "Picsába, te debil!"

Láthatóan nem a sajtótájékoztatón elhangzottaknak, sokkal inkább annak szólt, amit a telefonján olvashatott a máskor mindig kimért külügyminiszter. A diplomataveterán 94-tõl tíz éven át volt az ENSZ-ben Oroszország képviselõje, azóta pedig a kormány legstabilabb tagja a külügyi tárca élén.

Az orosz kĂĽlĂĽgyminisztĂ©rium sajtĂłosztályának vezetõje semmit nem hallott – Ă­rta a Newsru.com. Marija Zaharova szerint köhincsĂ©lĂ©seket nem kell kommentálni. A köhincsĂ©lĂ©s a 35. másodperctõl hallhatĂł.Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.